Puneți podele de vinil pe terasă

podea de vinil pe terasa pardoseala de vinil etaj verde

Sfaturi pentru o podea de vinil pe verandă

Cu zeci de ani în urmă, au existat foarte puține posibilități de alegere în ceea ce privește materialele care ar putea fi folosite pentru terase. Unuia li sa permis să decidă între lemn și piatră. Dar avansurile în design ne-au adus mai multe opțiuni și una dintre ele se numește Vinil.

Nu știți avantajele și dezavantajele acestui material?

Iată proprietățile tipice ale podelei de vinil pentru terasă dintr-o privire!

podea de vinil pe podeaua vinilă din terasă- Este un material destul de dur. Cele mai multe specii sunt, de asemenea, rezistente la insecte și mucegai. Mai mult, ele sunt ușor de întreținut.

- Suprafețele de vinil nu vor arăta spărturi. Este un material artificial, care a fost creat astfel încât să nu aibă nevoie de multă grijă. Nu trebuie să o speli în plus, de exemplu.

- Suprafețele de vinil pot imita diverse alte materiale, inclusiv lemnul. Există multe posibilități în această privință. Puteți profita de avantajele vinilului în timp ce vă bucurați încă de frumusețea boabelor de lemn.

Podele de vinil sunt, de asemenea, posibile în aspectul lemnului

vinil pardoseală lemn aspect cklick sistem

- Suprafețele de vinil sunt disponibile în mai multe dimensiuni, lungimi și lățimi. Acestea pot fi potrivite de o construcție a limbii și a canelurilor sau a plăcilor. Din aceasta puteți proiecta șine, bare și decorații. Alte detalii și accesorii din acest material pot fi găsite pe piață.

Ușor de utilizat

podea de vinil pe terasa cu sistem cklickAșezați podeaua de vinil

podele de vinil vinil podea stick podele idei

- Pardoseala din vinil este disponibila in culori diferite. Deci, nu trebuie să le ștergeți retrospectiv pentru a obține nuanța dorită. Puteți achiziționa deja o nuanță cu achiziția, care se potrivește foarte bine caracterului casei.

Podea din vinil cu model geometric

podea de vinil pe veranda geometrice modele de podele model

Eyecatcher pe terasă

vinil podea pe veranda podea de vinil model albastru

- Podelele de vinil pot fi de asemenea lustruite. Plăcile ar putea prezenta o textură plină sau o suprafață moale. Prima variantă vă va proteja împotriva alunecării pe vreme umedă sau după spălare.

- Podelele din vinil pot dispărea. Dacă nu cumpărați o specie care este protejată în mod natural, vinilul va pierde o intensitate a culorii. Cele mai multe suprafețe pot fi curățate cu ușurință prin spălare.

Există agenți speciali de curățare care elimină cu ușurință orice fel de murdărie

Puneți podele de vinil pe terasă

- Costuri mai mari. Deși acest material este mai durabil, poate costa de asemenea de mai multe ori. În cele mai multe cazuri, de asemenea, aveți garanție. Aceasta oferă proprietarilor de locuințe cu încredere că investiția inițială va fi plătită.

- Terasele de vinil cresc și costurile. Dacă este suficientă o soluție simplă, aceasta este perfectă. Cu toate acestea, utilizarea diferitelor șuruburi și închideri poate costa mult mai mult. Capacele și capacele afectează, de asemenea, bugetul final. Unele modele au sisteme de închidere care nu au găuri la suprafață.

Merită investiția

vinil podea de stabilire pe terasa de stabilire podea de vinil modelat colorat

- Podelele de vinil respectă anumite reguli de instalare. Acestea includ adesea conexiuni speciale și direcții. Rândurile din lemn și din lemn trebuie îndepărtate. Motivul este că acestea nu sunt biodegradabile

- Pentru siguranța dvs., verificați dacă există restricții în comunitatea dvs. cu privire la utilizarea acestui material

Reguli de instalare pentru podele de vinil

Podele de vinil pe terasa în afara peisajului grădinii