Construiți-vă singur o piscină de paleți – sfaturi și idei importante

Paletele rămân singura alegere reușită a materialului, dacă doriți să construiți ceva singur. Indiferent dacă sunt folosite în design interior sau exterior, paleții sunt considerați un hit absolut. Dar construirea unui bazin de paleți nu sună atât de ușor. Dar am ales cele mai importante detalii ale constructiei, ceea ce face procedura foarte usoara si astfel face un simplu proiect DIY pentru toti fanii DIY posibili.

Abordarea la acest tip de proiect trebuie, de obicei, să fie bine planificată. Aceasta înseamnă că trebuie să aveți o idee clară despre materialele de construcție, instrumentele și construcțiile. În primul rând, se recomandă crearea unei schițe pentru proiect. În plus, poziționarea bazinului este foarte importantă, deoarece este o construcție solidă, care are doar un loc specific. Aceasta înseamnă că trebuie să vă faceți griji în cazul în care este destul de însorită în grădină.

Rezultatul final are un aspect natural

piscină în vara diy

Structura bazinului

Pentru structura piscinei există două variante: formă rotundă și dreptunghiulară. Este nevoie de aproximativ 10 europaleți pentru piscină, care sunt asamblate cu șuruburi și cuie. Dacă aveți deja o formă a piscinei, atunci aveți nevoie de un panou din lemn în interiorul piscinei.

Paleții sunt perfecți pentru orice tip de grădină, dar cele mai importante lucruri pentru proiect sunt lucrurile puțin adesea trecute cu vederea.

Calitatea foliei de piscină este deosebit de importantă pentru designul interior al piscinei. Filmul trebuie conceput fără riduri. Reglarea automată a filmului este foarte ușoară și în câțiva pași veți obține o garnitură de înaltă calitate pentru piscină. Daca lasati filmul sa stea pe peretii piscinei, atunci piscina ramane permanent densa si frumoasa in acelasi timp. Filmele calitative au o rezistență ridicată la UV și o rezistență a culorii, ceea ce extinde în mod semnificativ longevitatea proiectului DIY.

Construcție simplă, dar bucurați-vă de clădire

Pornirea bazinului de pe paleți
Organizați îngrijirea piscinei în mod corespunzător

De asemenea, este deosebit de important filtrul pentru piscină. Înainte de a cumpăra un filtru, se recomandă calcularea dimensiunii bazinului, deoarece sistemul trebuie adaptat la dimensiunea bazinului, astfel încât murdăria să poată fi filtrată constant.

Pentru îngrijirea adecvată a bazinelor se recomandă protejarea apei de microorganisme și de infecțiile cu piscină. Acest lucru se face folosind clor, care este considerat o necesitate pentru fiecare piscină. Menținerea bazinului este de cea mai mare prioritate, deoarece în vara sansa de infecție este foarte mare. Din acest motiv, trebuie să controlați pH-ul bazinului și să evitați riscurile posibile pentru copii

Piscul de paleți este un paradis de agrement pentru orice design de grădină.

piscină în sine construi palet diy

Poziționarea bazinului este foarte importantă

vedere la piscină de la plăciPalete de tip euro

euro pliante imagine piscină Paleți piscină de grădină peisagistică piscina perfecta diy piscină de palete piscină în sine construi palet diy piscina din paleti diy bazin de dreptunghi de paleți piscina design palete forma rotunda  piscina se construiește idei Îmbrăcămintea pentru piscine face palete faceți-vă propria piscină