10 idei uluitoare pentru piscina dvs.

terasă de terasă cu terasă de plajă

Ședința la piscină

Iarna se află în prezent într-una din cele mai reci, iar majoritatea dintre noi au jachete și haine groase, eșarfe și tot ce se întâmplă cu ei. Puțin acum gândiți-vă la înot.

Dar vara va veni mai repede decât credeți și dacă aveți o vilă sau o casă mai mare, veți dori cu siguranță să vă bucurați de timpul liber, de asemenea datorită unei piscine.

Aceasta este o investiție mare, care ar trebui să arate bine în cele din urmă. De aceea, cu siguranță nu e prea devreme să te gândești la asta.

Vrei să ai niște idei noi? Avem 10 pentru tine și toți vin de la compania C.O.S. Design de la Mebourne. Se găsește aici un amestec inteligent de materiale și soluția foarte inteligentă a problemei spațiale. Astfel au fost concepute aceste idei superbe pentru zonele în aer liber cu piscină. Să facem un tur virtual și să ne imaginăm că vă plimbați fără griji.

Idei pentru piscina dvs.

piscină locuri de design solară grădină
Arejele de intrare și ieșire pot fi un loc bun pentru elementele inteligente de design. Adu-ți aminte de pașii din apă aici? În stânga sunt două astfel de sub un plan mai larg care arată spre interior. Această zonă este mai lungă și se extinde până la cel mai îndepărtat colț al piscinei. Astfel, o serie de bănci subacvatice, pe care se poate odihni minunat. Ele facilitează urcarea în sus și în jos de la sau în piscină.

Zona limitată

idei de piscina pentru podele din lemn

Există o atmosferă intimă în acest piscină. Acest lucru îl face și mai plăcut. Totuși, acest lucru este posibil numai atunci când o singură cale duce în apă. Arborii densi reprezintă un fel de graniță și determină spațiul ca un fel de zonă exterioară.

În plus, puteți vedea aici un duș, care se evidențiază puternic în fața peretelui din spate pictat contrastanțial. Nuanțele lor se reflectă în fântâna din mijlocul piscinei.

Restul plăcilor de piscină permit ca apa să absoarbă culoarea acva înconjurătoare cu care sunt asociate bazinele.

accesorii

Piscina de gradina de iarba de plante iarba partiție de iluminatMulte elemente dispuse în mod inteligent în acest peisaj completează simplitatea bazinului de înot lung și îngust. La capătul îndepărtat puteți vedea o bancă care arată ca o sculptură. Acesta este în contrast puternic cu piscina și servește ca un hub. Ea sparge aspectul monoton al zidului.

De asemenea, are un pavilion neacoperit și servește ca un loc reconstruit de soarele arzător, lângă gardul de securitate aproape invizibil.

Ați plasat un container de plante în zona din față. Acesta se ridică deasupra apei și are un pat lung și îngust pentru algave, care decorează colțul bazinului.

Are o fantana, care se afla pe axa centrala a casei si a bazinului.

Puteți vedea o altă sculptură eșalonată în partea stângă a imaginii. Acesta este în conformitate cu fântâni și subliniază tema.

Scenele

Bazin de piscină idei de gradina plante mobilier rattan

Apa este ceea ce interesează privitorul, dar formele de blocare a accentului în fundal contribuie la acesta. Ele aduc lumina piscinei chiar mai mult. Aceste forme fac, de asemenea, un loc care este și mai interesant. Rețineți echilibrul vizual captivant realizat între diferitele caractere. Piscina în sine arată o formă foarte simplă.

Elemente suprapuse

Piscină idei pentru piscina gradina scaune acrilice roșu

Planurile și arhitectura care se suprapun combină cele trei elemente esențiale ale spațiului – casa, apa și piscina. Ideea a fost transmisă prin platforma de lemn. Unul are sentimentul că plutește deasupra apei la marginea cea mai îndepărtată a piscinei.

Extinderea casei de piscină creează o conexiune vizuală spre zona de spa, situată pe cealaltă parte.

În același timp, el oferă umbra pe întregul pridvor.

Linii în proiectarea bazinelor de înot

Piscină idei piscină grădină pereți de sticlă glisante

Elementele piscinei reflectă elementele contemporane ale arhitecturii moderne a casei. Detaliile subliniază liniile orizontale ale plafonului. Se pare că plutește deasupra piscinei. Liniile oferă o suprapunere vizuală de la o suprafață la alta, ajutând la crearea mai lungă a piscinei.

iluminat

Bazin de piscină idei de piscină de grădină rattan

Iluminatul adaugă încă o dimensiune esențială camerei. Piscinele au un aspect și mai interesant, deoarece apa este atât de frumoasă în starea expusă. La urma urmei, petreceți mult mai mult timp uitându-vă la piscină decât înotați în ea. În seara frumoasă de vară, veți aprecia cu adevărat acest efect.

Nu numai că există o mulțime de lumină în piscină, dar împrejurimile sunt bine aprinse. A adus unele plante și culori un efect deosebit de puternic.

axă

Idei de piscină grădini copaci palmieri decorativi

Există de obicei două motive principale pentru care introduceți o axă în proiectarea bazinului de înot. Pe de o parte, ar putea fi o structură găsită și, uneori, aceasta este o metodă funcțională de conectare la peisajul înconjurător.

Unele trepte merg de la veranda la piscina. Creează o axă minunată de rotație a casei. Forma pridvorului din cealaltă parte a piscinei a fost reprodusă.

Această abordare a subliniat legătura cu natura.

Materiale mixte

Piscină idei piscină grădină piatră apă de izvor

Caracterul particular al acestui bazin este determinat de un amestec de materiale blocate în colțuri. Acesta este un exemplu de succes care nu ar trebui luat în considerare.

Amestecul a reușit numai dacă poziția și forma lor au sens în ceea ce privește structura generală.

Pereții placați în alb servesc ca o extensie și un fundal al apei. Piatra de paturi, de asemenea, accentuate marginile piscinei. Containerele de plante din partea dreaptă de lângă capăt cresc din apă. Ele erau făcute din același material ca piscina. Acolo ați găzduit mai multe plante.

Trei dimensiuni

Piscină idei de piscină grădină piatră de design jumping de apă

Adesea, unul se gândește la bazinele de înot ca pe o construcție în două dimensiuni. Te înșeli. Această impresie greșită vine din faptul că înseamnă mai presus de toate suprafața și forma cu ea. Piscinele au și adâncime, așa cum se înțelege.

Prin urmare, este logic să transferăm elemente ale arhitecturii în proiectarea benzilor de înot. Acest lucru a avut succes atât în ​​acest, cât și în unele exemple anterioare. Sentimentul dorit de intimitate vine în prim plan aici în acest exemplu.

Creați un paradis în grădina dvs.

locuri de piscină estetică estetică grădină

Ați adăugat detalii minunate de granat aici. Ele servesc ca un fantastic. Înălțimea lor contribuie în mare măsură la sentimentul de atmosferă privată. Acest lucru adaugă mult la dimensiunea vizuală mai complexă. Aici, la fel ca într-unul din exemple, conceptul de bancă a fost aplicat înainte. Cine nu ar vrea să se odihnească într-un astfel de loc?

Piscinele sunt proprietatea vilelor, care sunt luxoase, elegante, sociabile, dar și aproape de natură. Acestea ar trebui să contribuie la relaxarea și refacerea armoniei. De aceea, fiecare aspect este esențial aici. Aceasta este o construcție complicată, care, odată construită, nu poate fi ușor recondiționată.

Prin urmare, ia în considerare principiile principale prezentate mai sus, pentru a putea crea un adevărat paradis.

Scaune de grădină masive, clasice

locuri de înot piscină însorită grădină de flori

Articole decorative fascinate de natură
Culoarea actuală purpurie – șezlonguri

locuri de înot piscină însorită grădină hinterho

Minimalist în gri

plajă de piscină în aer liber însorite zăngănit perne de vară

Locul potrivit pentru retragere

piscină scaune de soare umbra umbra