Culori și idei pentru o nunta uimitoare

uimitoare cadouri nunta culori mireasa arbust decorare

O nunta uimitoare de toamna - combinatii de culori

Ați ales și dvs. și iubitul dvs. în cele din urmă o dată de nuntă? : Pentru o nunta toamna ar trebui sa alegeti culorile potrivite pentru acest sezon.
Toamna este una dintre cele mai populare sezoane pentru nou-născuți, datorită vremii blânde și culorilor frumoase de toamnă afară.

Astfel, puteți crea atmosfera perfectă în cea mai importantă zi din viața voastră.

Scheme de culori și combinații pentru o nunta toamna

Ne place foarte mult sezonul de toamnă din cauza combinațiilor lor naturale și colorate. Bucurați-vă de covorul de toamnă de frunze multicolore care creează o atmosferă de poveste în aer liber.

Doar lăsați-vă să vă inspirați de aceste culori naturale de toamnă pe care le prezentăm! Aici prezentăm o galerie foto, care prezintă cele mai frumoase culori pentru o nuntă de toamnă.

Culoarea maro este cu siguranță una dintre cele mai importante în schema de culori a unei nunți

nunta în culorile toamnei mireasa arbust caracteristica capricioasă
Dacă vă plac nuanțele pământești, nu uitați această culoare. De asemenea, puteți opta pentru cărți de nuntă neutre, dar elegante. Alegeți o cabană mare, rustică din lemn pentru a servi la recepția de nuntă. Sau primiți și surprindeți oaspeții cu delicioase negrese.

Culoarea căderii pentru nunta ta: portocaliu

uimitoare nunta in toamna culori mireasa portocaliu buchet

Culoarea portocalie este, de asemenea, foarte potrivită și frumoasă pentru o nuntă de toamnă, deoarece această culoare uimitoare se amestecă pur și simplu fantastic cu vremea ușoară și cu siguranță vă va umple de bucurie. Aranjamente florale aranjate, accente portocalii in tufele de flori de la domnisoarele de onoare - portocala aduce bucurie si este de fapt un timp mai bun decat nunta ta pentru a sarbatori frumusetea vietii?

Galben pentru nunta toamna

Amazing Fall Nunta Culori Tabel de decorare galbenVrei să-ți dai nunta o atingere jucăușă? Dacă da, alegeți culoarea galbenă - o altă culoare capricioasă de toamnă. Adăugați o nuanță galbenă la buchetul de mireasă sau chiar la tortul dvs. de nuntă.

Culoarea de toamnă - violet

uimitor toamna culori nunta decor tabel violet purpuriu

În principal, combinăm culoarea purpurie cu prune coapte și struguri delicios. Mireasa ar putea alege violet pentru buza de flori. Dacă sunteți o doamnă elegantă și misterioasă, atunci ar trebui să aveți cu siguranță acea culoare în minte.

Bungee decor roșu pentru nunta ta uimitoare nunta culori de nunta decoratiuni burgundi arbuști baloaneCulori vii, calde - floarea-soarelui   nunta in culorile toamnei floare floare floare floare floare floare floare floare floare floare floare floare floarea-soarelui

Trandafiri roșii și trandafiri

nunta in toamna uimitoare buchet de trandafiri de mireasa rosu portocaliu