Stilul elegant de nunta decorat inspirat de vara

Noul sezon de nunta a inceput deja. În curând vara începe oficial. Căsătoria în aer liber devine din ce în ce mai populară. Te uiți în jurul ideilor nou create în vara trecută. Ce tendințe de decorare a nunții au fost foarte populare, care se confruntă cu o revenire și care sunt cele noi? Iată câteva festivități de nuntă importante pentru dvs. Rămâi cu noi și afla mai multe ...

Lumânările joacă un rol din ce în ce mai important

Lumanarile sunt intotdeauna importante pentru decorarea nuntii. De ce? Ele oferă o varietate de efecte și, într-un fel, nu își pierd niciodată strălucirea naturală. Atât strălucirea ei, cât și parfumul ei distrug limitele timpului și spațiului și ne fac să ne simțim magici. Deci, starea de spirit la nuntă devine mai romantică și mai mistică.

Pentru că orice nuntă ar trebui să aibă ceva de vis, nu?

nunta decoratiuni tendintele tabel de vara decorare vant lumini de sticla

Felinarele

Multe inovații în decorarea nunții în acest sezon sunt asociate cu iluminatul. În plus față de lumanari, care asigură un efect de ravnit, felinarele devin din ce în ce mai populare. Ele sunt, de asemenea, foarte universale pentru utilizarea în interior și în exterior.

Deseori există și modele care sunt create din textile.

Acestea sunt, desigur, materiale rezistente la aprindere. Combinația este fabuloasă și reprezintă una dintre cele mai romantice tendințe pe care le-ați putea găsi pe piață chiar acum.

Chiar și felinarele de hârtie rotunde pot arăta destul de elegante

decoratiuni de nunta tendintele tabelului flori de vara sticle de sticla
Despre trandafiri și frunzele lor

Trandafiri simbolizează romantismul de-a lungul vremurilor. Prezența ei a fost întotdeauna considerată un compliment pentru frumusețea feminină. De asemenea, vin în acest sezon deseori în decorarea nunții. Ea pune accent pe carisma lor naturală și aduce caracterul lor frumos în avantaj. Trandafiri nu sunt doar acolo pentru a decora în formă de buchete, mireasa și masa de nunta. Covoare de petale de trandafir au flancat multe cupluri de nuntă pe drumul spre altar.

Romantic Beach Nunta cu aranjamente florale elegante

Decoratiuni de nunta aranjamente flori pe plaja

Idei DIY cu flori

Ideile DIY sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi. Ele sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare la nunți. Mai ales decorarea nunții, care reunește sticlă și flori, decorează numeroase festivaluri de vară. Este potrivit pentru ambianța naturală, cu o mulțime de verdeață și plante minunate, mai ales bine.

Strip pentru o dispoziție mai bună

Multe dintre tendințele de decorare de nuntă pe care le-am menționat sunt moderne, dar cumva nu sunt noi. A fost folosită mai intens în acest sezon. De altfel, această vară este, de asemenea, caracterizată de faptul că multe au fost reluate în decorarea anilor precedenți.

Trandafiri delicate aranjate într-un mod original, neconvențional

Nunta Decor Tendințe Rosendeko HangingDar ceea ce este nou și la modă este utilizarea de dungi pe o țesătură lucioasă, care corespunde rochiei de mireasă. Cu aceste dungi atarnati de flori la masa de nunta sau pe arcuri.

Benzi de pânză încă decora scaunele

nunta tendințele de decorare scaun hortensia hortensie

Draperiile și țesăturile din care au fost create, dar căderea în acest sezon, mai ales originală. Ele sunt, de asemenea, de multe ori în armonie cu rochii de mireasa.

Culorile care fac nunti neconventionale

Există, de asemenea, multe culori care transformă decorarea nunții în ceva neconvențional. Albul este din ce în ce mai împins în fundal. Există o cerință importantă pentru ca nuanțele selectate să aducă mai multă strălucire și splendoare.

Dacă preferați strălucirea și strălucirea

nunta decoratiuni tendințe de masă aur stralucitor

Cort - Romantic și practic

Cât de oficial trebuie să fie o nuntă? Trebuie să meargă afară sau nu? Ultima afirmație se aplică multor oameni care caută apropierea de natură. Dar când ești așa de visător, nu trebuie să uiți că gândirea practică poate fi întotdeauna folositoare pentru tine. Un cort în grădină poate combina experiența "sub cer" cu liniștea că o ploaie nu ar distruge totul.

Concepțiile moderne permit posibilitatea absorbției unor substanțe complet sau parțial

decoratiuni de nunta tendintele florale tabel de decorare cristal candelabru

Deci, într-o zi prea caldă, puteți obține o anumită umbră. Oaspeții îmbrăcați oficial nu vor să transpire în locurile lor, nu?

Ingenios idee de decorare cu sticle mici, agățate din sticlă

Decorurile de nunta flori agățat sticle de sticlă

Pe un fundal alb, florile purpuriu și roz arată mai semnificativ

Decorurile de nunta prezinta trandafiri rosii violet roz

Ideile simple sunt uneori cele mai unice

nunta decoratiuni tendintele trandafiri roz, desigur

Decoreaza arcuri de metal cu flori proaspete la gustul tau

Decoratiuni de nunta Tendinte Trandafiri Floral Decor

Rămâneți elegant și bineînțeles cu dulciurile și, desigur, cu tortul de nuntă

decorațiuni de nunta tendințe tabel decorare dulciuri tort de nunta

Filigranul păsărilor origami decorează piesa centrală a decorului mesei festive

nunta tendințele de vară de vară

nunta decoratiuni tendintele plaja de vara