Ce plăci de piscină ar trebui să alegi? Experții dezvăluie cele mai comune tendințe!

Dați piscinei dvs. un aspect complet nou și modern

Rolul plăcilor de piscină în designul bazinului sa limitat inițial la marginea bazinului, însă, în timp, plăcile au găsit o aplicație tot mai mare atunci când au fost puse în comun. Designul piscinei curate quadrangulare din anii 1950 a evoluat treptat în diferite concepte complexe și de înaltă tehnologie pentru piscine, astfel încât plăcile de piscină deveniseră din ce în ce mai populare. Placile se dovedesc a fi un element esential in constructia piscinei, deoarece acestea ar putea adauga aspectul modern la noua dumneavoastra piscina, precum si contributia la look-ul fantezist sau de epoca. Oricum, acestea servesc ca o capcană și transformă piscina într-o capcană totală!

Cu toate acestea, fiecare tip de faianță are propriile particularități, deci trebuie să vă informați cu atenție despre avantajele și dezavantajele respective. Dacă preferați, de exemplu, plăcile ceramice, acestea ar trebui să fie realizate special pentru utilizare în exterior. În caz contrar, se vor rupe și se vor rupe din cauza temperaturilor destul de scăzute din timpul iernii și a substanțelor chimice dizolvate în apă.

Ce ar trebui să arate placa de piscină?

dale pe linia de plutire

Dale de piscină pe linia de plutire
Placile de la marginea piscinei au fost inițial colorate în nuanțe diferite de apă albastră și, prin urmare, au servit ca o extindere naturală vizuală a apei. Datorită ornamentelor lor bogate și a motivelor colorate, plăcile de piscină în stil spaniol au devenit din ce în ce mai importante în anii '60. Treptat, plăcile mari au fost de 6 × 6 cm. înlocuit cu plăci de mozaic mai mici. Cu toate acestea, datorită acestei tendințe nou introduse, cantitatea de mortar necesar sa triplat - timpul de uscare a crescut dramatic, plăcile mici s-au dezintegrat în timpul oțelării și ar trebui înlocuite cu altele noi și repetate.

Deși plăcile spaniole oferă piscinei un aspect fantezist, ele aduc o mulțime de probleme

Placi spaniole pe linia de plutire

Placile spaniole sunt disponibile intr-o selectie bogata. Dar l-ai alege?

dale spaniole pentru piscinăPlacile ceramice verde închis și albastru de cobalt care au apărut pe piață în anii '80 s-au dovedit a fi mai practice și mai elegante, deoarece au produs o spumos efect în interacțiunea dintre apă și soare. Câțiva ani mai târziu, au fost folosite plăcile de piscină albă. Pe măsură ce acestea aveau un contrast destul de puternic cu pardoseala obișnuită a piscinei și, deseori, aveau nevoie de o curățare specială, au fost din nou deplasate de plăcile albastre. Astăzi, plăcile neutre și de piatră devin tot mai mult în centrul atenției experților, deoarece sunt bine pregătiți în diferitele modele de piscine și pot fi menținute mult mai ușor. Dalele din sticlă și plăcile ceramice bej sunt alte două variante populare care se bucură de un interes sporit în ultimii ani.

  • ◊Extra Sfat: Potrivit experților, este mai bine să optați pentru plăci de sticlă! Deoarece acestea reflectă mișcările elegante ale apei, ele creează un efect irizat prin ruperea luminii solare în apă. În plus, acestea pot fi colorate în diferite culori luminoase și pot juca dansul pasional al apei într-un mod unic. Sticla poate fi utilizată la fel de bine în climă caldă și ușoară, precum și în condiții meteorologice nefavorabile.

ceramică comparativ cu sticla-piscina-dale

Ce-pentru-dale-fit-pentru-piscina

Deși plăcile albe sunt un capcană totală, murdăria lor se remarcă mult mai mult!

plăci de culoare albă pentru piscină

Podeaua de piscină închisă în verde

podea piscină întunecată cu dale de jaegergruenen

albastru verde

Placi de piscină Jaegergruene

Sau preferați mai degrabă albastrul clasic?

creați o piscină albastră în grădină

Geamurile din sticlă sunt considerate astăzi o lovitură totală

o variație puțin diferită a plăcilor de piscină

piscină în albastru de cobalt

Nuanțele de culoare se îmbină între ele și reproduc caracteristica amuzantă a apei

Geamuri din sticla pentru un design modern

Geamurile din sticlă reflectă lumina soarelui

Pietrele și plăcile de sticlă pot fi surprinzător de perfect combinate

dale de sticlă în albastru

Dale de sticlă sub apă

piscine de apă din sticlă

Plăci de mozaic din linia de pluș pentru o atmosferă uluitoare

Bej / maro sticlă sau plăci ceramice pentru piscina dvs. unică

bej pentru piscină  placă albă neutră pentru piscină

Puneți pietre în jurul piscinei?

Pietre de piatră în jurul piscinei

apă în dale pietre de piatră