Piatra naturala din piatra pentru baie

plăci din piatră naturală și design minimalist

Merită cunoscut pentru plăcile din piatră naturală

Aspectul plăcilor din piatră naturală din baia modernă devine din ce în ce mai popular. Cărămizile din piatră, denumite și piatră stivuită, oferă o baie naturală și vă dau un sentiment cald în ambianță. Această piatră este disponibilă în mai multe culori, forme și dimensiuni. Printre altele, alegerea depinde de costuri.

Astăzi avem câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți drumul în jur.

Piesele mici de mobilier antic sunt accesorii perfecte pentru plăcile din piatră naturală

piatra naturala antikflair scaun din lemn rotund oglinda
Informațiile de bază:

În mod normal, acest tip de perete este realizat din piatră naturală. Acestea sunt realizate anterior într-o formă subțire, dreptunghiulară. Ele diferă în înălțime. După instalare, această piatră creează o dramă care imediat devine colțarul camerei.

dimensiune:

Cele mai multe pietre sunt de aproximativ 15 până la 50 sau 15 până la 70 de cm în dimensiune. Pietrele ar putea fi adunate în prealabil, sau ar putea fi disponibile în părți separate.

avantaje:

Pe lângă textura superbă, acest material poate fi combinat și cu stiluri foarte diferite. Mulți proprietari de locuințe încorporează iluminat de perete pentru a ilumina în continuare suprafața fabuloasă.

Aveți posibilitatea să fie luminile încastrate sau, în acest caz, plasate pe lampa de perete lungă a oglinzii

placi din piatra naturala decoratiuni din lemn lalele albe

contra:

Această piatră este foarte grea și poate deteriora alte elemente în timpul instalării. De asemenea, atașarea unei oglinzi la un astfel de perete ar fi riscantă și extrem de dificilă.

De asemenea, din motive de siguranță, ar trebui să evitați astfel de pereți în familiile cu copii. Deoarece coliziunea cu un astfel de zid ar fi foarte dureroasă și, uneori, destul de periculoasă.

În acest caz, iluminarea este discretă ascunsă

Piatră naturală din cabină de duș din sticlă griîngrijire

Dacă sunteți nebun de curățenie, atunci piatra naturală nu este probabil chestia ta. Inegalitățile și curbele sunt destul de grele pentru a fi curățate. Cel puțin nu ar trebui să instalați un astfel de perete lângă duș, deoarece spălarea peretelui cu apă curată de fiecare dată după baie poate fi epuizantă.

Din motive de îngrijire ușoară ar trebui să optați pentru un instalator profesionist care să nu permită decalaje între diferite pietre.

Există, de asemenea, modele plate care dau iluzia unei astfel de pietre

plăci de piatră naturală, gri deschis și ceramică albă

Facilități moderne de duș și dotări elegante de baie de către CJB Designs LLC

plăci din piatră naturală uși glisante complet glazurate

durabilitate:

Este, în majoritatea cazurilor, o decizie foarte ecologică. Cele mai multe pietre au fost create din deșeuri industriale.

Dar nu uitați că fiecare piatră extrasă în afara zonei a contribuit la multe fumuri în aer.

Sfaturi speciale

Poate că unii dintre voi ați ales deja piatra stivuită. Mai ales pentru aceste și totuși pentru toate celelalte părți interesate, aș dori să ofer următoarele sfaturi:

Când instalați în duș, ar trebui să supuneți cu siguranță o suprafață de sticlă. Asigurați-vă că instalatorul sa gândit la asta. Înconjurat de oglinzi este superb. Dar asigurați-vă că colțurile sunt curate. Curățarea după aceea este aproape imposibilă.

Duș confortabil și relaxat pentru doi

piatra naturala decoratiuni de perete

Da, frumusețea necesită îngrijire. Cu toate acestea, dacă aveți zone ușor de curățat în restul casei, merită efortul. După părerea mea, imaginea pietrelor stivuite nu poate fi comparată cu nimic altceva.

plăci de piatră naturală chiuvetă dreptunghiulară din marmură întunecată