Paisley – plăci ceramice – dale cu accente orientale și geometrice

Idei decorative cu plăci ceramice inspirată de modelul paisley

Când cineva spune Paisley, te gândești mai întâi la modelele de țesături. Pentru că este vorba în primul rând de designul ornamental al acestora. Se crede că patria lor este Persia. Cu toate acestea, modelele au fost numite după un oraș scoțian. La începutul secolului al XIX-lea, a fost folosită pentru a realiza țesături non-scumpe care au imitat acest model oriental popular. Prin originalitatea și caracterul lor atrăgător, au câștigat apoi în valoare și popularitate.

Ca și multe alte modele populare din industria textilă, modelul Paisley a fost utilizat pe scară largă în designul interior. Există, de asemenea, plăci ceramice în Paisley și vă vom arăta exemple minunate de mai jos.

Modelul Paisley și distribuția acestuia în Orient

placi ceramice cu idei de paisley idei de perete

Modelul Paisley apare în multe alte țări din afara Persiei. Acolo are un alt nume. Veți găsi cu nume diferite, cum ar fi "castravete turcești", "castravete", "lacrimile lui Allah", "frunze de palmier indian" etc.

Descrierea eșantionului și exemplele frumoase 

placi ceramice cu decoratiuni de paisley decor idei baie dale
Aspectul modelului paisley poate fi comparat cu o picătură sau un castravete. Un capăt este ușor rotunjit. Acesta este găsit în combinație cu modele diferite și este executat în diferite stiluri de grafică decorativă.

Placile ceramice din Paisley pot avea o suprafață mată sau lucioasă. Nu există restricții asupra designului de culoare.

Pardoselile de pardoseală sunt modelate în mod discret 

plăci ceramice cu decorațiuni de paisley decor idei de gresie podea gresie

Eye-catcher în baie cu un design elegant

placi ceramice cu paisley decor idei decor baie baie gresie moderna baieModelul paisley se potrivește bine în diferite stiluri de design interior. Dar, în opinia noastră, se potrivește cel mai bine cu următoarele: stilul oriental, stilul colonial, neo-clasic, art deco, minimalism.

Stiluri de design interior și plăci de potrivire 

plăci de ceramică cu decorațiuni de paisley decor ideile de dale de perete

Placile ceramice cu modele de paisley contribuie la crearea unui design interior colorat. Dar alte tratamente de suprafață ar putea aplica cu succes acest model. Este foarte potrivit dacă doriți să oferiți camerelor dvs. o atmosferă clasică și exotică.

Cu toate acestea, dacă doriți să o aplicați într-un stil modern, atunci trebuie să accesați versiunea stilizată a modelului Paisley.

Introduceți accente cu plăci paisley

placi ceramice cu paisley model decor idei gresie

Placile cu modele geometrice sunt un hit

gresie faianta gresie baie idei culori model

Creați o ambianță modernă cu plăci de model interesante

placi ceramice gresie idei imagini gresie

Lăsați-vă inspirați de următoarele exemple!

placi ceramice gresie idei culori modele plăci de ceramică dale de pardoseală patch model de lucru colorate placi ceramice gresie patch-uri patch-uri de lucru culori model placi ceramice placi de ceramica patch model de lucru colorat Placile de faianta ceramica au modele interesante plăcile de plăci ceramice prezintă idei de model interesante placi ceramice gresie faianta placi de baie idei placi ceramice gresie idei imagini placi faianta gresie faianta idei imagini baie moderna placi ceramice de perete idei de gresie culori model palazzo versace hotel dubai faianta ceramica decor idei gresie palazzo versace hotel dubai pardoseli palazzo versace hotel dubai model de țiglă palazzo versace hotel dubai pereți dale