Cum să obțineți un farmec minunat prin mobilierul de la țară

 exterior case de amenajare a casei idei gaudy

Idei de decor pentru case de țară

 

Clasic, elegant și confortabil: acestea nu au caracteristici excepționale care pot fi atribuite stilului rural. Imobile de locuințe la țară A face acest lucru practic și confortabil nu este o sarcină dificilă. În același timp, este important să păstrați totul simplu și organic.

Acest stil vă oferă multe posibilități care ar fi imposibilă cu alții. Puteți adăuga multe accesorii și piese de mobilier la designul interior. Acestea dau casei dvs. un caracter unic.

Orice casă poate internaliza spiritul rural și funcționează minunat independent de peisajul înconjurător. Rural, minimalist și confortabil, vă permite să evidențiați elementele pe care le doriți. Totul lucrează cu o preferință pentru detalii.

Cum putem face casa noastră la țară elegantă și confortabilă

idei de amenajare a casei de casa texturi organice
Una dintre cele mai respectate caracteristici ale stilului rural este că face posibilă utilizarea design-ului propriilor dvs. colecții demo și mobilier vechi pe care altfel le-ați respins.

  1. Proiectați zona exterioară

Atunci când creați designul casei de țară, atenție la mediul înconjurător la fel de mult ca și designul interiorului este important. Îmi place să descriu sentimentul, care este cauzat de designul rural pictorial: Seamănă cu acest moment, în care unul este doar un pas în fața ușii și simte deja relaxarea revenirii acasă.

O verandă care înconjoară întreaga casă este una dintre cele mai bune modalități de a obține un aspect clasic, dar rural. Acesta este un element care determină într-adevăr tonul restului de mobilier de casă. Dacă nu aveți spațiu suficient, această funcție poate fi preluată și de curtea din față, de terasă, de balcon sau de parc. Depinde mai puțin de dimensiune și mult mai mult de designul adecvat al decorului.

Terasă frumoasă

casa idei de design interior design exterior

Umpleți curtea sau curtea înconjurătoare cu câteva scaune rotative. Luați în considerare și câteva plante de containere și trandafiri minunați. Imaginați-vă cât de frumos va arăta atunci când se înfășoară în jurul unui post de lemn. Luminile lămpii reprezintă o altă modalitate simplă și eficientă de a înfrumuseța casa fără a depăși anumite limite.

Iluminatul romantic

casa de mobilier pentru terasa felinare felinareCasa terasa design terasa

casa idei mobilier casa patio patio

  1. Înconjurat de lemn

Accenturile din lemn par să devină mai populare în fiecare zi. De fapt, lemnul este principalul element care conferă cabanei caracterul său specific. Acesta domină în întreaga casă. Utilizarea panourilor de perete, a pardoselilor din lemn de esență tare și a tavanelor drepte cu grinzi de lemn expuse subliniază și accentuează caracterul clasic al cabinei. Hohloberflächen îmbătrânește într-un mod minunat. Acest lucru înseamnă, în practică, că casa echipată cu ele va deveni mai frumoasă cu timpul. Dacă nu doriți să utilizați lemn predominant, atunci ar trebui să vă asigurați că piatra și betonul pe care îl folosiți au un caracter rural și dur.

Mobilier de casă din lemn

mobilier modern mobilier de casa mobilier din lemn lemn

Aici găsim ușile clasice franceze și alte deschideri de lumină, în cadrul unui concept uniform. Dacă ignorați acest lucru, ați făcut un efort să utilizați cât mai puțin sticlă posibil. Deoarece acest material strică caracterul rural al caselor. Mobilierul din lemn natural este o modalitate foarte bună de a adăuga mai multă căldură casei de țară.

Cameră de zi tradițională

mobilier de camera mobilier de vila

  1. Lumină și relaxare

Cele mai tipice caracteristici ale casei de țară sunt economia și accesibilitatea acesteia. Albul este umbra cea mai frecvent folosită în casele de țară moderne și care are sens perfect. Deoarece majoritatea proprietarilor au un buget limitat, au optat pentru un aspect simplu, alb.

Dacă doriți să adăugați un pic mai multă culoare, atunci bej deschis sau cremă va funcționa foarte bine. Cu toate acestea, atârnă pe alb cât mai mult posibil. Astfel veți ajunge la Landhausaura tradițională.

Atenție colorată pentru mai multe culori

camera de zi mobilier de țară țară culori strălucitoare

  1. Bucătărie invitație și zonă de luat masa excelentă

Bucătăria este sufletul și inima celor mai moderne case și noi, pe idei proaspete, nu ne plictisim niciodată să-i accentuăm din nou și din nou. Dar este și mai important în cadrul unui concept de țară. Cel mai bine este să începeți cu designul și apoi să împrăștiați stilul pe care l-ați definit aici pentru restul camerelor.

Puneți împreună bucătărie și sală de mese

casa idei de mobila casa bucatarie sufragerie

În bucătăria țării totul este necomplicat și plin de viață. Paleta de culori este de obicei neutră și oferă fundalul perfect pentru un amestec eclectic de mobilier. Lemnul face o declarație puternică aici. Acesta din urmă consumă atât zona de lucru pentru pregătirea cărnii, cât și insula de bucătărie.

În imaginea de mai jos puteți vedea o altă parte a echipamentului. Acestea sunt rafturi pentru containere de flori, chiuvete în față și mese de masă din lemn, care sunt combinate cu mese de masă, toate punând accent pe spațiu. Simțiți-vă liber să adăugați candelabre antice și să utilizați grafică clasică. Prin acestea veți fi capabili să faceți un fel de călătorie temporală în trecut, ceea ce va asigura un aspect mai confortabil.

Decorați bucătăria mică în stil

facilități de bucătărie și de luat masa

Linii simple

bucatarie instalat cabana mobilier de bucatarie chiuveta lemn

  1. Deschise rafturi și dulapuri

Ați observat deja rafturile mari și dulapurile cu uși de sticlă? Cred că rama de lemn este pur și simplu superba. Avem de-a face cu rafturi absolut simple și rurale. Prin ele puteți ajunge imediat la aspectul casei de țară. Dabai nu cere prea mult spațiu și buget pentru renovare. Aceste rafturi deschise dau peretelui un aspect caracteristic și fac schimbarea între diferitele decorațiuni foarte simple. Ar trebui să se sublinieze din nou faptul că amestecarea și reglarea rafturilor de diferite stiluri este o modalitate excelentă de a vă atinge propriul stil.

Rafturile deschise în bucătărie sunt simple și primitoare

cabină de bucătărie albă casa de bucatarie mobilier tabel rafturi deschise

Asigurați-vă că păstrați culoarea la minim.

  1. Culori frumoase și vetre clasice

Nu vrei să încerci puțin decor și mai puțin țesături? Astfel, se poate ajunge la un stil de fermă în camera de zi și în dormitor. Dungi simple și un aspect cu modele de carouri arata bine atunci când vine vorba de accente și demo perna. Se asigură că obțineți suficientă doză de umbre. Ești îngrijorat că nu vei găsi piese potrivite care să se potrivească perfect echipamentului tău? Stilul casei de casă facilitează găzduirea unei combinații eclectice de scaune, paturi, canapele și țesături.

Spiritul de țară potrivit

mobilier de camera de zi casa de casă canapea masă dulap

Un șemineu rustic este un pic mai greu de creat. Trebuie să obțineți rezultate perfecte aici, altfel nu va arăta bine. Luați în considerare o cornișă de epocă și o cărămidă exterioară. Astfel veți obține un aspect autentic. În plus, asigurați-vă un aspect confortabil, visător. Cu aceasta vă veți simți confortabil și plăcut chiar și în zilele cele mai reci de iarnă.

Amenajarea casei de locuit - integrați un șemineu

casa idei mobilier pentru casa living living semineu tabel de lemn

  1. Atingere modernă de epocă

Există multe sugestii insidioase, prin care puteți face frumos decorul casei de țară. Nu trebuie neapărat să faceți o reînnoire majoră. Luați în considerare o baie simplă de picioare. Când este făcut într-o umbră subțire, arată modern și se integrează perfect în temă. Frumoasele dulapuri din lemn și mesele laterale oferă, de asemenea, tonuri frumoase de lemn, fără a fi nevoie să reproiectați întregul etaj. Deci aveți ocazia de a combina vintage cu modern (în acest caz, nu confundat cu contemporanul). Nu trebuie să uitați că în acest caz funcția formei este superioară.

Izolarea vilei

mobilarea ideilor țara casa dormitor acoperiș pitch

Aveți multe articole de epocă disponibile? Faceți o excursie la cumpărături la magazinul local de antichități. La scurt timp, veți obține un deco unic pe care îl puteți arăta cu mândrie.

Dormitor cu acoperiș înclinat

idei de mobilier case de țară casa dormitor acoperiș pat pat

Dacă alegeți stilul casei de țară, trebuie să vă inspirați întotdeauna de la acest aspect unic. Puteți să o atașați într-un mod simplu și eficient. Acesta va fi, de asemenea, fundalul perfect prin care vă puteți improviza cu atingerile tale personale. Spre deosebire de multe alte stiluri de design, design-ul casei de casă pare simplu și fermecător cu timpul.

Idei de baie la țară

casa de mobilier casa idei mobilier baie cadă de baie independent

Podele din lemn în baie

baie de lemn podea din lemn cabinet de țară țară

Sunteți un fan al stilului țării și aveți un loc potrivit pentru ao aplica? Dacă da, sperăm că acest articol ți-a fost de ajutor.