Arhitectura futuristă – cum ne imaginăm viitorul?

Arhitectura futuristă care arată clar modul în care ne imaginăm viitorul nostru

 

Tot ceea ce înțelegem prin termenul "arhitectura futuristă" este de fapt destul de variat. E logic, nu? Arhitectura futuristică este arhitectura viitorului. Acest lucru va fi foarte variat, precum și designul nostru actual.

De exemplu, există o serie de clădiri care simbolizează aspirația spre partea de sus. Aceste structuri masive se dizolvă vizual în aer. Acestea sunt impresionante zgârie-nori sau alte clădiri de mari dimensiuni care par a fi fără greutate și aerisire și subliniază lățimea peisajului.

Zgârie-nori din New York

Arhitectura futuristică construiește și trăiește Dragonfly Skyscraper New York

Alte clădiri futuriste simbolizează fascinația pentru noile tehnologii și evidențiază prezența acestora prin utilizarea culorilor metalice întunecate. Arhitectura futuristică are o varietate de apariții, în funcție de modul în care ne imaginăm viitorul.

Ne subordonează sondajul nostru la această întrebare.

Sobra Towers din Kuweit

Arhitectura futuristică Construiți și locuiți la turnurile Собра Kuweit
Aequorea, orașul plutitor

Futuristii si expertii in mediu ne indrept in permanenta atentia asupra faptului ca in curand vom putea fi inundati de apa. Trebuie să învățăm să nu construim pe teren solid, ci pe apă, să trăim și să lucrăm acolo. Această teamă sau viziune pentru viitor trebuie să fi inspirat lucrarea arhitectului Vincent Callebaut și a colegilor săi.

Aequorea - un oraș plutitor

Arhitectura futuristică Construiți și trăiți orașul plutitor AequoreaArhitectura futuristică orașul plutitor AequoreaTurnurile de apă ale orașului Kuweit arată forme superbe care ne permit să ajungem la dimensiuni mai mari

Clădirile organice și naturale din Kuweit nu numai că sunt vizuale fascinante. Ele continuă să ne permită să ajungem la noi înălțimi numai din punct de vedere tehnic.

Designul său futurist este un exemplu tipic.

Piramidele organice - redescoperirea formelor organice

Istoria ne învață că strămoșii noștri aveau cunoștințe foarte avansate și uitate. Cum au fost construite marile piramide, nu este foarte clară și mulți suspectează influența extraterestră.

Bio-Pyramid 

Arhitectura futuristică Construiește și Bio Pyramid Live

Design-urile arhaice și antice par să ascundă o mulțime de potențial în ele însele. Arhitecții viitorului intenționează să profite cât mai mult posibil de acest lucru.

Biopiramida, planificată pentru Cairo, este un exemplu tipic al simbiozelor perfecte între trecut și viitor. În mărime, va depăși de câteva ori clădirile egiptene.

Cloud Capture, sau cum să obțineți norii în locul potrivit

Acesta nu este un proiect de locuințe, ci a fost creat cu ajutorul arhitecților coreeni. Acest proiect are capacitatea de a prinde norii și de a le aduce acolo unde sunt cu adevărat necesare.

Cloud Capture

Arhitectura futuristică și Captură cloud live

Astfel de proiecte futuriste reprezintă speranța pentru o mai mare solidaritate și o distribuție uniformă a bunurilor între oamenii din întreaga lume.

Ecorium în Coreea de Sud face o cercetare în mediul înconjurător o experiență reală

Cercetarea în domeniul protecției mediului va avea loc în acest complex într-o locație foarte atractivă. Lucrările în acest domeniu vor fi foarte atractive. Clădirea este, de asemenea, un prim exemplu de construcție eficientă din punct de vedere energetic.

Ecorium în Coreea de Sud

Arhitectura Futuristică Construiește și Viața Ecorium Coreea de Sud

Dawang Mountain Resort din China

Stațiunea Dawang Mountain din China este un simbol al esteticii futuriste. Acest complex a fost construit sub forma unei stații spațiale, precum și unul din filmele SF. Oamenii par să se simtă confortabil în astfel de complexe ...

Dawang Mountain Resort din China

Arhitectura futuristică Construiește și trăiește Dawang Mountain Resort China

Aceste spații vor fi locații de vis în câteva decenii? Cu siguranta ai putea sa-ti petreci vacantele acolo, nu?

Nomadele noi: zgârie-nori ai viitorului

Încercarea de a trăi pe alte planete este în prezent considerată în mare parte o soluție la unele dintre problemele de pe Pământ. Dar poate pentru mulți, acesta este un vis care nu este cauzat de pericolul crizei globale?

Zgârie-nori pe Marte

Arhitectura futuristică Construiește și trăiește Nomad zgârie-nori Marte

De aceea sunt create astfel de proiecte de arhitectură futuristă ca "Nomadele noi". Ele simbolizează noul trai - într-o zonă mică, dar mobilă și elegantă

Underwater hotel

Situația este similară cu acest hotel subacvatic. Aceasta reprezintă o perspectivă bună pe baza schimbărilor climatice și, în același timp, mulți oameni doresc ca lumea noastră să devină una cu viața subacvatică ...

Underwater hotel

Arhitectura futuristică Construiți și locuiți subacvatic hotel

Orașe pe cer

Clădirile aflate sub apă sunt, de asemenea, o soluție pentru a câștiga mai mult spațiu de locuit. Trebuie să locuim pe Pământ la mai multe niveluri, astfel încât să avem suficient spațiu de viață și de lucru ... Câteva proiecte arhitecturale futuriste pentru orașele din cer dovedesc acest lucru, precum și planurile subacvatice.

Un oraș futurist pe cer

Arhitectura futuristică construiește și live orașe-cer Designul arhitecturii futuriste construiește și în orașele urbane Sky Project