3 idei de design interioare inspirate pentru casa ta de gradina

grădină casa de grădinărit albastru casa colaj de lemn

Aveți deja o grădină?

 

În zilele în care grădina vărsat a fost folosit doar ca un vărsat de scule, au dispărut de mult. Cu un decor elegant pentru a se potrivi gustul dvs., vă va aminti pentru o lungă perioadă de timp una sau cealaltă parte, ați sărbătorit sau înainte de adăpost de grădină, sau de a folosi casa de grădină ca un refugiu confortabil. Cu toate acestea, înainte de a se întâmpla acest lucru, stilul de instalare trebuie să fie aleasă și articolele și materialele corespunzătoare achiziționate și instalate. Am dori să vă prezentăm trei idei de mobilier care realizează efectul maxim cu efort minim.

A doua cameră de zi

Cu doar câteva bucăți de mobilier puteți crea o cameră de zi confortabilă din magazia dvs. de grădină. În plus față de o canapea mare, care poate fi găsită ca un peisaj canapea, alegerea poate cădea în plus pe un scaun. Pentru utilizare practică, luați în considerare o masă de cafea care se potrivește stilului canapelei. În colț sau pe perete merită să puneți un dulap mic, care oferă spațiu de depozitare pentru ochelari și cupe. Într-o casă de grădină mai mare, se poate amplasa o canapea pe lângă sau în locul scaunului. Acest lucru este recomandat în special dacă nu este o casă completă din lemn, dar poate pătrunde prin ferestre mărită multă lumină și căldură. Cu unele obiecte decorative, cum ar fi felinare, perne și co., Atmosfera confortabilă poate fi stabilită rapid. În imagini, se pot recurge la motive din natură care amintesc că unul se află în mijlocul naturii. un cerb impresionant sau o imagine de pădure. Un raft pentru lectură relaxată este, de asemenea, în afara locului.

grădină casa gradina design interior luminoase din lemn mese scaune de masă

Gazebo cu beneficii familiare

Pentru a face un apartament dintr-o casă de grădină, trebuie să fie disponibile toate conexiunile, cum ar fi electricitatea, apa și apele uzate. Ceea ce este obișnuit în coloniile de grădină nu este întotdeauna fezabil în grădinile de casă. În cazul în care casa mică va oferi spațiu pentru o viață ocazională, în cea mai mare parte pe termen scurt, atunci trebuie să fie prevăzute oportunități de dormit, oprire și gătire. În plus, facilitățile sanitare sunt o necesitate. Astfel, provocarea este de a crea un apartament complet într-o zonă mai mică de 24 m². O zonă de dormit sub acoperiș, care este echipată cu saltele sau chiar hamace, poate fi clarificată cu somnul. O toaletă și, eventual, un duș mic ar trebui instalate într-o cameră separată. În restul camerei trebuie să instalați pe perete o chicinetă mică, opțional cu frigider. Pentru a putea utiliza în mod optim spațiul, se recomandă integrarea zonei de luat masa și de odihnă în zona de plajă la etaj. Decorul casei de grădină cu mai multe etaje este economic de ales, pentru a nu lăsa camera să apară plină. Dacă sunteți în căutarea unei grădini ecologice sau pur și simplu doriți să economisiți bani, puteți furniza grădinăritul locuibil cu energie solară și apă de ploaie tratată și iluminați-l cu LED-uri.

grădină casa de grădinărit grădinărit casa din lemn

Oficiu într-o atmosferă specială

Cine poate spune că biroul se află în grădină, departe de copii și agitația casei și totuși mereu la îndemână? Cu un birou îndreptat spre soare, veți găsi întotdeauna motivație, chiar și în timpul muncii obositoare. În mod ideal, biroul ales de dumneavoastră este un model deschis, care subliniază flerul grădinii. În funcție de model și de formă, tabelul poate oferi spațiu pentru computere și alte tehnologii. Pereții oferă spațiu pentru dulapurile de depozitare în mare parte deschise. Pentru a nu apărea prea plin, numărul și pasul ar trebui să fie alese deliberat și slăbit cu decor. Pentru recreere în aer proaspăt chiar și zona din fața biroului modern poate fi proiectată în mod corespunzător. Cu perdele lungi și materiale naturale în alte locuri, atmosfera homelică din biroul de acasă nu se oprește. Dacă aceste idei v-au inspirat, dar nu mai dețineți încă o grădină de grădină, veți găsi aici o selecție de modele frumoase care să lase o mulțime de spațiu pentru propriile dvs. idei.

Surse imagine: © Garden House GmbH

   grădină casa peisajului lemne soare terasă scări

casa de gradina casa de gradinarit arhitectura scandinaviana

grădină casa design gradina fațadă alb stil mediterrader