10 designeri renumiți de mobilier și designeri de interior din întreaga lume

designeri de renume mondial în top 10

Zece designeri de interior și mobilier selectați

 

Toate sunt moderne și au lucrat cu unele dintre cele mai mari stele. Aceștia sunt angajați de persoane care își pot permite vacanțe în hoteluri de 6 stele din Emiratele Arabe Unite.

Cele 10 designeri de mobilier din acest articol se află în Top 100 dintre cei mai buni arhitecți și designeri de interior ai revistei Architectural Digest.

Designeri celebri din întreaga lume

designer de mobila Thad Hayes interior design idei sala de mese
Charles Allem

Charles Allem locuieste si lucreaza in Johannesburg, Africa de Sud. A studiat designul interior în SUA. În prezent, are birouri în New York, Los Angeles și Miami. El sfătuiește pe oricine se ocupă de mobilierul de mobilier să-și aprofundeze cunoștințele despre diferitele epoci de artă.

Caracteristica stilului său este abordarea magnifică și aproape risipitoare. În plus, lucrările lui Charles Allem prezintă combinații minunate.

Charles Allen consideră că interesul pentru designul interior crește.

În cadrul proiectelor sale de design interior, Charles deseori proiectează elementele însuși. El proiectează mese, covoare, lămpi și fotolii.

Totul nu descoperă nimic nou. El îmbogățește lucrurile cunoscute cu noi aspecte. El susține că stilul modern reprezintă o nouă interpretare a tendințelor vechi. Chiar și cele mai moderne soluții nu sunt o excepție, spune el.

Charles Allem și stilul său distinctiv

mobilier designer design interior Charles Allem fotografie

Penny Drue Baird

Penny Drue Baird este un designer american. Ea își petrece timpul pe jumătate în New York, jumătate în Paris.

De asemenea, ea împărtășește opinia lui Charles Allem despre noua interpretare a stilurilor vechi. Drama descoperiri noi nu sunt aproape niciodată acolo. Ne confruntăm cu repetări. Majoritatea designerilor, potrivit lui Penny Drue Baird, revin stilului francez Art Deco din anii '40 și modernismului internațional din anii '70.

Penny Drue Baird

designer de mobilier Penny Drue Baird portretPotrivit artistului, designul modern aduce forme vechi la niveluri noi, superioare. Ele arata tot mai simplu, mai curat. Mobilierul modern are linii mai mici și mai puțin ponderate.

Elemente clasice în designul interior modern

designer de mobilier Penny Drue Baird exemple de design interior

Penny Drue Baird lucrează cu diferiți pictori. Oferă apartamentelor clienților săi un caracter foarte sofisticat. Ideile pe care le aduce sunt adesea unice. Un exemplu sunt rafturile de sticlă, sub care se deschide o cameră de depozitare a vinului.

Ea demonstrează din nou și din nou entuziasmul său profund pentru stilul clasic francez de design interior. Inspirata de aceasta, se imbraca complet cu piele pe peretii unor apartamente.

John Barman

John Barman este probabil cel mai bun la combinarea mobilierului antic cu designul interior modern. El dă culorilor rolul principal în designul interior. Sensul său este ilustrat de comparația dintre anii '80 și anii '90 ai secolului XX. Primul deceniu este colorat, iar al doilea - bej monocrom.

Mobilier antic ca accente chic 

Designerul de mobilier John Barman din întreaga lume

John Barman lucrează cu o echipă de șase persoane. Unul dintre angajați este George Stephanopoulos. Proiectele sale includ proiectarea unor iahturi. Folosește o varietate de materiale. John Barman se străduiește să le selecteze în funcție de climă.

Principala sa inspirație este Normandia. Eleganța și caracterul luxos al acestei provincii se reflectă în multe dintre conceptele sale de design interior.

Elegant accente de culoare în roșu

Designer de mobilier John Barman creativ idei de design interior

Simplu și spațios

Designer de mobilier John Barman design interior de design interior

Dormitor modern cu multă lumină naturală

Designer de mobilier John Barman Idei de dormitor pentru design interior

Peter Roy Baumann 

Peter Roy Baumann pune accentul pe elementul de divertisment din designul său interior. Casele și apartamentele ar trebui să fie amuzante și nu doar pentru a trăi.

Peter Roy Baumann are propria galerie de artă populară mexicană. În această țară, mai precis în Puerto Vallarta, a petrecut câțiva ani.

Design interior prin Peter Roy Baumann 

peter roy Bowman interior design idei camera de zi cu semineu

El este interior, designer de mobilier și restaurator în același timp.

Peter Roy Baumann acordă o atenție deosebită intereselor proprietarilor. În special colecțiile, de ex. din obiecte antice sau suveniruri de călătorie, el ia în considerare în proiectele sale foarte puternice.

Ellie Cullman

Ea îi place să aducă proprietarii de case, care se răzvrătesc despre unele concepții ceresc de design interior, la sol din nou. Fiecare idee le verifică pentru funcționalitatea și circumstanțele apartamentului. În plus, ar dori să aibă un cadru bugetar clar.

Designerul Ellie Cullman

Ellie Cullman exemple de design interioare și mobilier de design interior

Mobilier elegant din lemn

Ellie Cullman design de mobilier interior design eșantioane

Înainte de a avea claritate cu privire la aceste aspecte, ea nu ajunge la locul de muncă.

Ea sfătuiește designerii de interior și de mobilier să se inspire din alte culturi. În plus, noi credem că ar trebui să ne bazăm mai degrabă pe propriile noastre gusturi și nu pe ideile altora.

Living în stil colonial

Ellie Cullman designer de cameră de zi design cameră de zi sfaturi profesionale

Studiați cu un farmec deosebit

Ellie Cullman exemple de design de mobilier de design interior

Mariette Himes Gomez

Designerul însuși determină stilul ei ca fiind minimalist. Nu tot ceea ce ne-a plăcut foarte mult, trebuie să fie în casa noastră. Așa crede ea. Mai mult, dacă este singurul lucru pe care îl avem.

Soluții de design de Mariette Himes Gome

Designer de mobilă Mariette Himes Gomez în întreaga lume

Echipa dvs. este formată din 20 de persoane. Sunteți în Manhattan, New York. Cu opt ani în urmă, își deschide propriul magazin numit "The Shop".

Acolo vinde mobilier de casă pe propria linie.

Soluțiile de designer de Mariette Himes Gomez se ocupă foarte mult de dorințele clienților. Încearcă să nu le vorbească, dar se adaptează. Acesta este motivul pentru care tendințele actuale se află mai mult în context. Nu poate fi înrobită de ei în nici un fel.

Design de cameră de zi în funcție de cerințele clientului

Mariette Himes Gomez mobilier de designer de cameră de zi elegant și modern

În ochii ei, casa este un sanctuar. În acest moment ne ascundem de influențele externe. Apartamentul este un loc pentru noi, pentru familia noastră, pentru prieteni. La domiciliu trebuie să avem loc și timp pentru amintirile noastre.

Mariette Himes Gomez se străduiește pentru echilibrul ideal între estetică și mobilierul vizual. Ea este unul dintre acei designeri de interior și mobilier care dezvoltă idei personale, caută rudenie în echiparea diferitelor încăperi și pune o mare valoare în alegerea mobilierului de calitate.

Thad Hayes

Acest design interior și mobilier, precum Mariette Himes Gomez, iubește designul minimalist. Compania sa este în New York. Echipa lui are opt membri. Thad Hayes este cunoscut pentru gustul său impecabil. El întâlnește foarte bine selecția culorilor și țesăturilor.

Thad Hayes la locul lui de muncă

designer de mobilier Thad Hayes designer de interior

Principiul călăuzitor al conceptelor sale este funcționalitatea. În primul rând, potrivit lui Thad Hayes, oamenii ar trebui să se simtă confortabil în apartamentele lor.

În opinia sa, un concept de design interior este de succes numai dacă există chimie între rezidenți și designeri.

Stephen Knollenberg

Acest design interior și mobilier vine din Michigan. El este cunoscut pentru fuziunile sale reușite cu vechile stiluri și viziunea modernistă.

Deseori accesează vizualizări pe PC pentru a facilita comunicarea cu clienții săi. Potrivit lui Stephen Knollenberg, designerii ar trebui să "simtă" materialele cu care se confruntă.

Stephen Knollenberg îmbină cu îndemânare diferite stiluri

Stephen Knollenberg designer de mobilier arhitect designer de interior

Aprecieri clasice și rustice

Stephen Knollenberg exemple de design de mobilier de design interior

Martin Lawrence Bullard

Martin își vizitează întotdeauna clienții în casele lor înainte de a începe să lucreze la un proiect specific cu ei. El vrea să se apropie de stilul său de viață și de gust. Sir Elton John, Cher și Christina Aguilera sunt unii dintre clienții săi proeminenți.

Martin Lawrence Bullard

Martin Lawrence Bullard arhitectura de design interior de mobilier

El respectă întotdeauna principiul de a fi complet cinstit cu clienții săi. Aceasta este singura modalitate de a obține rezultate durabile, satisfăcătoare, spune el.

Sir Elton John, Cher și Christina Aguilera sunt niște clienți ai lui Bullard

Martin Lawrence Bullard exemple de designer mobilier

Martin îi sfătuiește pe clienți să elimine tot ce găsesc în reviste și să le considere frumoși. Chiar și imaginea unui mâner frumos poate fi semnificativă și inspirantă.

Culori delicate în roz

Martin Lawrence Bullard designer de mobilier de exemplu, camera de zi exemplu

Susan Tucker

În 1986, ea și-a fondat propria companie. Se numește "Tucker" & Marks“. Asta sa întâmplat după moartea mentorului ei - Michael Taylor.

Susan își găsește inspirația în lucrurile unice. Chiar și din trandafiri uscați, ea ar putea fi inspirată pentru o nouă culoare minunată.

Ea este designer de interior si mobilier. Susan restaurează mobilierul. Multe dintre obiectele antice sunt apoi folosite în decorarea interioară a clienților lor.

proiectant Susan Tucker

designer de mobilier Susan Tucker design interior

Mobila restaurată ca capcană în camera de zi

Suzanne Tucker designer mobilier idei de design interior living room