Camere moderne cu bloc de sticlă – 20 de modele originale

Camere moderne cu fotoliu din piele din sticlă din sticlă de sticlă albă din piele

Camere moderne cu bloc de sticlă

Știați că blocul de sticlă a fost cunoscut de la începutul secolului al XX-lea? El a fost deosebit de popular în epoca Art Deco și nu a ieșit de fapt din modă până în anii 1980, după care a făcut o mare revenire cu renașterea Art Deco. Blocul de sticlă oferă stil și spațiu privat.

De fapt, el lasă lumina, aceasta este cea mai mare trăsătură pozitivă a lui și de aceea este atât de populară cu designerii și constructorii. Desigur, de asemenea, cu proprietarii de case!

Astăzi vrem să vă arătăm 20 de camere moderne, care sunt echipate cu un bloc de sticlă și arată atât de semnificativ. Acest material de construcție poate fi o adăugare la o serie de modele diferite.

Baie cu bloc de sticlă – detalii de bloc de sticlă într-un duș modern

Camere moderne cu balcoane din sticlă baie cu duș alb
În acest exemplu, blocul de sticlă este ideal pentru acest duș dublu. Camera este plină de lumină, iar sticla ondulată ascunde detaliile. Textura blocurilor de sticlă oferă o atracție și mai mare.
Caramida din sticlă se potrivește cu multe interioare, dar surprinde mereu un pic când o vedem în spații tradiționale eclectice, cum ar fi această sală de doamnelor.

Baie eclectică cu detalii de cărămidă din sticlă

Camere moderne cu cabină de baie din sticlă de baie din sticlă

Vechiul întâlnește Nou în baia următoare. Placile arata atat vintage cat si moderne, iar caramizile de sticla accentueaza ambele stiluri. Absolut fabulos, nu?

O combinație de detalii vintage și moderne în interiorul unei băi de sticlă

Camere moderne cu baie de sticlă baie baie oglindă peretePuteți obține maximum de bloc de sticlă într-o cameră luminoasă și aerisită. Transparența sticlei împreună cu pereții albi este cu adevărat impresionantă.

Blocul de sticlă face din baia modernă o cameră privată
Camere moderne cu balamale de sticlă baie partiție oglindă perete rotund

Un alt exemplu de blocaj de sticlă în interioare luminoase este acest aspect proaspăt de marmură și bloc de sticlă din imaginea de mai jos.

O baie cu bloc de sticlă și marmură
Camere moderne, cu chiuvetă din sticlă cu marmură de baie din sticlă
Această baie poartă atmosfera din anii ’80 cu accentele de dale de marmură de culoare piersic și de diamant.

Baie cu detalii din marmură și sticlă de sticlă

Camere moderne cu fereastră din sticlă pentru ferestre din sticlă

Blocurile de sticlă și formele curbe sunt în armonie aici. Blocurile de sticlă deasupra băii și accentele din lemn fac această cameră atât de impresionantă.

Baie modernă albă cu bloc de sticlă

Camere moderne cu balamale de sticlă de lemn plusch

Continuăm să ne concentrăm asupra spațiilor cu adevărat contemporane, cu blocuri de sticlă. Suprafețele strălucitoare și curburile ferestrelor contrastează cu liniile drepte și unghiurile drepte din camera de dedesubt.

Baie contemporană din New York cu bloc de sticlă

Camere moderne cu baie din sticlă de sticlă de baie cu iluminat pe tavan

Zona curbată a dușului, pereții albi, plăcile interesante în combinație cu blocul de sticlă cu design de ultimă oră aduc stilul acestei case.

Zonă curbată de duș cu bloc de sticlă

Camere moderne cu balcoane din sticlă cabină de duș extravagantă

Blocul de sticlă poate fi, de asemenea, perfect pentru un aspect tropical, deci este folosit cu stil în Miami, Florida. Dar nu trebuie neapărat să locuiți acolo pentru a avea o baie tropicală cu bloc de sticlă și plante exotice.

Baie tropicala cu bloc de sticla

Camere moderne cu balcoane de sticlă și baie exotică

Bloc de sticlă în casă

Ești gata să vezi blocul de sticlă în alte camere? Să începem cu camera de zi! În anii 80, multe interioare fascinante au fost create prin combinarea blocului de sticlă, a pereților albi, a pardoselilor din lemn și a lucrărilor de artă colorate. Acest aspect este cu adevărat atemporal. Mai jos, vedem un spațiu modern cu cele patru elemente magice: bloc de sticlă, pereți albi, podele din lemn și lucrări de artă colorate!

Camera de zi cu bloc de sticlă

Camere moderne cu geam din sticlă de masă din sticlă masă de sticlă

Camera dvs. nu trebuie să fie retro numai din cauza blocului de sticlă. Această cameră de zi, cu design elegant și contemporan, este decorată cu fotolii și cadouri geometrice.

Bloc de sticlă într-o cameră de zi contemporană

Camere moderne cu living din sticlă, elegant, elegant

Multe centre sportive din anii ’80 erau amenajate cu blocuri de sticlă. Blocul de sticlă este alegerea perfectă pentru această sală de fitness de mai jos.

Sala de sport contemporană cu bloc de sticlă

Camere moderne cu sala de baie cu sticlă de baie

Netedă și strălucitoare. Aceasta este camera următoare cu bloc de sticlă. Ea merge bine cu iluminatul și mobilierul contemporan.

Dormitor cu bloc de sticlă

Camere moderne cu bloc de sticlă dormitor elegant minimalist

Blocul de sticlă în spațiul deschis

În cele din urmă, ieșim afară pentru a putea aplica un bloc de sticlă în spațiul deschis al casei. În acest spațiu luxuriant, el determină granițele pridvorului. Fiecare bloc este încadrat astfel încât peretele are un aspect artistic.

Bloc de sticlă în spațiul deschis

Camere moderne cu bloc de sticlă exterioară zonă de protecție a vederii galeata

Poate că nu ați observat cât de multe case noi folosesc acest material de construcție atemporal în spațiul deschis. Modelul reticulat decorează în mod ideal liniile de lustruire din imaginea de mai jos.

Casă modernă cu ferestre din sticlă

Camere moderne, cu blocuri de sticlă în afara casei fațade

Este uimitor cât de mult s-au folosit blocurile de sticlă reciclată în această casă din Austin, Texas.

Bloc de sticlă pe fațada unei case contemporane

Camere moderne cu bloc de sticlă în aer liber, verandă verandă

Și este ceva mai uimitor decât podelele din sticlă?

O casă cu parchet din sticlă

Camere moderne cu fotoliu din piele din sticlă din sticlă de sticlă albă din piele

Ultima imagine este un cerc de sticlă pe podea. Iluminarea podelei face ca elementul să apară și mai impresionant pe timp de noapte.

Bloc de sticlă pe podea

Camere moderne cu bloc de sticlă pe timp de noapte

Aveți camere atât de populare cu blocuri de sticlă? Sunt retro sau moderne, sau o combinație a celor două? Lasă-ți comentariul de mai jos …