Idei de viață în stilul casei de țară – farmecul unei case rustice

bucatarie si camera de zi design canapea idei care trăiesc în stilul de țară pereți din lemn de lemn din lemn

Țară-stil idei vii pe Lacul Wisconsin

Această casă de cabană închisă trebuie să fie aprinsă. După mulți ani de viață, cu dulapuri de culoare închisă și ornamente de cireșe, precum și pereți învechite, vopsite în mod artificial, proprietarii erau dornici că casa lor de vară trebuie să reflecte stilul lor propriu pe lacul Wisconsin.

Ei își petrec cea mai mare parte a timpului acolo în iunie, iulie și august, dorind să păstreze atingerea rurală, dar să o prezinte într-un mod modern.

Designerul de interior Lauren Piskula de la studio de design de lux a dat un răspuns acestei solicitări sub forma unui amestec de materiale. Acesta conține elemente cum ar fi lemnul de hârtie reutilizat, ornamentele albe clare și liniile curate. Rezultatul a fost un refugiu proaspăt și primitoare de vară.

Casa dintr-o privire

Aceasta este o casă de vacanță pentru un cuplu tânăr și Goldendoodle lor.

Locul de amplasare: Lodi, Wisconsin

Dimensiune: în jurul celor 300 de metri pătrați, 4 dormitoare, 2 1/2 băi

O vignetă subtilă nautică pune un accent în intrare. Toate detaliile rurale, cum ar fi lampa de pluș și oglinda din lemn, cu linii curate, cu lemn strălucitor și mese pariziene amorse.

Idei vii în stilul țării - folosiți detalii rustice șic

Peisaj Peisaje Pardoseli Pardoseli din lemn Pardoseală Lampă din lemn de oglindă Cadru din lemn
Oaspeții fac o pauză aici pentru a vă înscrie în cartea de oaspeți. În casă există mulți oameni tot timpul, vin și pleacă toată vara.

Piskula a dorit să creeze un stil personalizat pentru client. Asta le-a făcut să creeze un Ideabook. Deci, ea putea afla cu ușurință ce îi place cu adevărat oaspeților.

La poziționarea mobilierului, Piskula și-a asumat cele mai bune perspective. La început, sa gândit să pună un televizor peste șemineu. Dar vederea lacului era într-o direcție complet diferită. Nu ați vrut să vă concentrați.

Cameră confortabilă în stilul țării

Cameră de zi amenajată în stil de țară de fum din lemn de gresie bej

Coarneaua este o atingere personală, deoarece numele proprietarului este moose (elk în limba engleză). Un vechi rival elvetian canadian ia învățat abilitățile. El nu mai este printre cei vii, dar acest antler a fost expus aici ca o reamintire a lui.

Piskulas au adus în spiritul unei cabine din lemn întunecat, folosind plăci de 100 de ani de la un hambar din Wisconsin. O bucată din ea poate fi văzută pe cornișă.

Lemnul întunecat de pe podea are accentele accentelor de lemn folosite și a împământat camera

cameră de zi decorați țara de zi coș de fum din lemn de rattan piatrăToți cei care au fost întrebați, inclusiv proprietarii de case, prietenii, familia, ceea ce le place cel mai mult în casă, continuă să vină cu același răspuns. De nouă ori din zece, răspunsul a fost: lemnul reutilizat.

Pentru a picta acest lucru costa corect câteva încercări. Aspectul câștigător a fost o culoare maro caldă, cu nuanțe gri antice.

Lemn în rol principal

camera de zi canapea living idei în stil țară pereți masă de cafea din lemn

Scaunele confortabile cu tapițerie sunt asociate cu o masă laterală tubulară modernă. Lampa de podea a unui chimist se amestecă cu cea tradițională și modernă, creând o zonă de citire foarte confortabilă.

Un amestec de succes Tradițional și modern

rustic camera de zi decorarea fotolii de flori fotoliu de zi

Etajul mansardei oferă vedere la lac

cameră de zi decorativ șemineu rustic de înaltă tavan

Diferite materiale, cum ar fi lemnul înrudit cu suprafețele albe, pot fi găsite aici. Ei susțin întreaga dinamică între mediul rural și cel modern.

Zona de living are o carisma armonioasă și primitoare 

bucatarie si camera de zi design canapea idei care trăiesc în stilul de țară pereți din lemn de lemn din lemn

Sconturile arată o suprafață oglindă cu un caracter de epocă luminează intrarea și scările

rustic acasă oglindă interioară detalii de epocă în scară

În această imagine puteți vedea proprietarul unei case și câinele său. Se bucură de ultimele zile de vară. Un bufet rural din hol ascunde cablurile și casetele de internet.

Marines light adaugă o atingere nautică suplimentară

rustic acasă decor peisaj de peisaj

Aici puteți experimenta o paletă silențioasă de gri, albastru și verde. Ele contractează cu lemnul și oferă un aspect interesant vizual și interesant. În plus, Piskula a descoperit că clienții sunt cei mai interesați de modelele geometrice și imaginile naturale. Multe dintre acestea au fost amestecate în echipament și au avut o mulțime de distracție în combinarea diferitelor mărimi.

Elementele contrastante creează o atmosferă variată și dinamică

camera de zi zonă de luat masa fotoliu lemn fascicul de viață rustic idei

Zonă modernă de living cu plan deschis

cameră de zi zonă de luat masa fotoliu lemn fascicul rustic viu idei neutru paletă de culori

În bucătărie găsiți și lemnul din bucătărie, pe suprafețele elegante din Cambria Torquay

stilul de bucatarie stil bar din lemn înființat

În această imagine puteți vedea o chiuvetă albă cu o parte frontală proeminentă

bucatarie bucatarie stil chiuveta bucatarie set up jaluzele fereastră

Masa de masă adaugă o altă notă de stil rural proaspăt. A fost făcută măsurată de un meșter din orașul Sauk, Wisconsin. Drumurile subțiri de albastru și verde evidențiază punctele de vedere ale apei.

Zonă de luat masa în stil rustic - masă și scaune din lemn pentru mese

camera de zi rustic sala de mese design masa de sufragerie din lemn

Relaxați-vă de un cocktail

aranjați rețete de cocktail cu idei de bucătărie în stil acasă

Potrivit lui Piskula, lumina este unul dintre cele mai importante elemente care trebuie definite în proiectarea fiecărei încăperi. Pentru această casă, ea a optat pentru lumini cu un caracter de cabină.

Candelabru: Circolo Kollection, Kichler; Scaune: Madeleine, Hardware de restaurare

idei vestimentare rustica idei de mobila pentru baie idei de lemn din baie

Stilul rural proaspăt continuă în camera doamnelor. Sconturile furnizează mai mult lemn de culoare închisă pe perete. Locuinta este un loc confortabil pentru plimbari cu barca, paddleboarding, ciclism si adunarea orasului pentru degetele traditionale din Wisconsin.

Lămpi de perete originale în stil țară

rustic de perete sconces sfeșnic lumânare