Casa de vis + vila încântată cu mobilier de poveste

 

Pădure vile casa vis

 Casa de vis + vila în cele mai profunde păduri rusești - construită în întregime din trunchiuri de copaci

Aceasta, la prima vedere, casa forestiera simpla este un proiect al arhitectului rus Elena Schabakova. Tema principală a articolului nostru astăzi este contribuția sa la arhitectură și design interior. Casa este construită adânc în pădurile rusești și reprezintă un loc perfect pentru relaxare.

Simplitatea casei este prima noastră impresie. Dacă ne uităm mai atent la clădire, observăm cât de joacă și imaginativă este arhitectura sa. În casă există loc pentru mulți oaspeți și, în ciuda dimensiunilor sale, recunoaștem un interior foarte confortabil și primitoare.

 

Interiorul acestei case forestiere este unic și fascinant

Casa vis dormitor dormitor dormitor dormitor
Casa Waldhaus a fost construită în întregime din trunchiuri de copaci și este astfel aproape o parte a pădurii. Construcția din jurul casei este din nou realizată din trunchiuri de copaci. În afara casei, găsim zone bine concepute, care sunt perfecte pentru relaxare sau joc.

Luați o excursie extraordinară în pădurea rusă

Casă de vis vila de vis vila cu semineu

Hai să intrăm și să aruncăm o privire mai atentă la confortul spus.

Interiorul casei este la fel de mare ca și presupunerea din afară. Primul etaj este extins, amenajat tematic ca o cameră de zi, bucătărie și sală de mese.

La primul etaj al casei găsim tot ce avem nevoie

Casă de vânătoare de vis vilă vilăStilul este mai presus de toate rustic, completat de câteva elemente moderne. Unul dintre ele este șemineul modern din mijlocul camerei. Acesta este cu siguranță centrul primului etaj. Scaunele din jurul șemineului subliniază ambianța confortabilă și caldă. Zona de luat masa este simpla. Acolo găsim o masă spațioasă și netedă și șase scaune clasice, care sunt amplasate lângă șemineu.

Șemineul rotund și scaunele, care amintesc de hornurile unei nave, sunt adevărate ochi-capturare

Casă de vis vila vile pădure mare

Cu acest dispozitiv, sejurul plăcut în această casă este asigurat

Casă de vis vilă vilă vilă șemineu zona de living

În partea cealaltă a camerei găsim zona de living. Masa de bar împreună cu trei scaune din bârne albe servesc ca un separator elegant de cameră. Camera de zi are o canapea confortabilă, o masă de cafea mică și un televizor încorporat cu echipament multimedia modern. Perdelele grele protejează împotriva luminii de zi când doriți să vă uitați la televizor sau să dormiți.

Robustă, la modă și caldă - toate acestea unesc casa în interior

Casă de vacanță vis de vilă vilă semineu TV

Designul bucătăriei este diferit de restul casei. Alb, modest și mai degrabă practic, lasă o impresie contrastantă. Dar bucătăria nu este atât de diferită. Când privim cu atenție, descoperim elemente luminoase și moderne în întreaga casă (cum ar fi corpurile de iluminat), care corespund bine și completează stilul bucătăriei.

Bucuria este, evident, foarte importantă în această casă

Casă de vis vilă vilă canapea padure semineu

Părțile de lemn și busteni oferă un sentiment de securitate

Casa de vis vila dormitor dormitor dormitor

Această vilă de vile de vis din pădure are două dormitoare mici, dar foarte adorabile. Primul dormitor este situat la mansardă și, deși spațiul îngust nu permite multe posibilități, această cameră câștigă în confort prin plafoanele înclinate.

S-ar putea să credeți că este o ilustrare de basm

Casă de vis vile vile pădure dormitor

Numai pereții din acest dormitor sunt un element de grădinărit

Casa de vis Villa Wald dormitor al doilea

Desigur, această casă de vis are o baie de vis. Te obișnuiești?

Casa vis dormitor vila dormitor baie

Al doilea dormitor găsim un etaj de mai jos. Dormitorul este considerabil mai mare, chiar și datorită interiorului purist.

Baia este cea mai interesantă cameră din casă. Acolo găsim un amestec reușit de stiluri și materiale. Ușa de sticlă este trecerea directă spre curte, unde ne așteaptă și mai multe surprize. Baia are un duș original și un fotoliu.

Sperăm să vă fi adus gustul potrivit.

 Dream House + Villa în pădurile rusești ar trebui să fie ușor de văzut!

Casa de vis vila vile pădure pasaj dormitor