Stiluri arhitecturale din 2016 – clădiri impresionante și multe altele!

Doriți să construiți o casă modernă? Vezi tendințele din arhitectură din 2016

Mai presus de toate, casa modernă este o casă individual proiectată. Planificatorul casei ar trebui să fie bine familiarizat cu tendințele actuale și să le adapteze la nevoile proprii ale proprietarilor. Ai putea inspira pretutindeni. Tendințele actuale nu au fost niciodată mai cuprinzătoare decât cele de astăzi: descoperim principii și idei legate de sectorul public și privat.

Astăzi vă prezentăm o listă a clădirilor publice izbitoare din anul 2016. Sperăm că veți face creații frumoase pentru dvs.

Stiluri arhitecturale - extinderea Muzeului Național din Zurich

Stilul arhitectural Elemente robuste

Extinderea Muzeului Național din Zurich a fost făcută de compania Hristos & Gantenbein își dădu seama. Noul design robust contrastează puternic cu designul clădirii originale. Exact acest contrast are loc mai des în casele particulare. Ca rezultat, elementele individuale restante sunt minunat eficiente.

Tate Modern din Londra

stiluri de artă Londra extinderea muzeului
Un arhitect elvețian de la Herzog& de Meuron a construit o extensie de 64,5 m înaltă a galeriei din Londra Tate Modern. Extensia asemănătoare turnului găzduiește un alt spațiu de galerie.

Iată un exemplu de referință la arhitectura istorică - ceva care este acum o tendință în casele private.

Stiluri arhitecturale - Casa portuară din Anvers

stilurile arhitecturii adverpen

Zaha Hadid Architects se află în spatele uriașei clădiri cu geamuri din portul Anvers. A fost construit pentru administrație. Înfățișarea este fațada fațetată - un exemplu de urmărire a efectelor interesante în designul exterior al clădirilor.

Muzeul Geologic din Qinglong

arhitectură muzeu geologicFațeturile formează, de asemenea, clădirea Muzeului Geologic din Geoparkul de Munte Qinglong din China. Forma se adaptează liniilor pitorești și înconjoară o anumită zonă în care sunt expuse ouăle dinozaurilor. Lungimea clădirii este de 70 de metri. În interior, textura clădirii este completată cu tuburi de bambus.

Aici experimentăm o interacțiune a materialelor moderne și a formelor și texturilor organice - ceva care poate fi inclus într-o casă închisă în natură ca o idee.

Stiluri arhitecturale - Elbphilharmonie din Hamburg

stiluri de arhitectura construcții moderne

duce & de Meuron și-au finalizat proiectul de zece ani în acest an. Cheltuielile au depășit de zece ori bugetul inițial. Fatada este împărțită pe verticală în două zone principale. Cel inferior corespunde arhitecturii urbane, iar cel superior are un design foarte modern. Acest lucru se aplică și materialelor - de mai jos caramida și deasupra sticlei. Ce diviziune ar fi mai potrivită dacă doriți să construiți o casă modernă, care ar trebui să se înregistreze, de asemenea, bine într-o zonă rezidențială istorică.

CKK Jordanki

Stiluri arhitecturale noi tendințe

Fernando Menis se află în spatele arhitecturii sălii de concerte din Tenerife. Un efect deosebit de interesant a fost combinarea cărămizilor sparte cu betonul. Înăuntrul tău simți că te afli într-o peșteră imensă modernă. Materialele oferă, de asemenea, o acustică excelentă. Utilizarea design-urilor vechi în designul modern al casei este o altă tendință care va continua mult timp.

Stiluri arhitecturale - Implementați ideile marilor arhitecți din casa dvs.!

stiluri arhitecturale moderne

Stiluri arhitecturale - Elemente robuste pentru o agilitate mai mică în casă

stiluri arhitecturale la modă

Puteți crea o atmosferă unică în casa dvs.!

stiluri de artă muzeu Elveția

Stiluri arhitecturale - O ambianță uimitoare

tendințe arhitecturale

Iată câteva idei pentru arhitectura modernă a casei dvs.

stiluri de artă hamburg

stiluri de artă hamburg modern

hamburg philharmonic stiluri de arhitectura

stiluri arhitecturale excepționale

construi stiluri de arhitectura moderne

stiluri arhitecturale idei noi