Ecologică durabilă sub formă de fotbal destinată lui Lionel Messi

Luis de Garrido Eco-house durabilă sub formă de fotbal

Vilă de design de către arhitectul Luis de Garrido

Inspirat de forma fotbalului, arhitectul Luis de Garrido a proiectat o casa ecologica fantastica proiectata special pentru jucatorul argentinian de fotbal Lionel Messi. Casa Eco "1: 0" are o formă cilindrică masivă și are o grădină de acoperiș cu vegetație luxuriantă și trăsături durabile.

Din stilul de viață și interesele clientului său ideal - Lionel Messi, arhitectul a creat această casă virtuală în raport cu binecunoscutul fotbalist.

Ecologia ar trebui să fie pe o suprafață de 35 km. la nord de Barcelona. Din punctul de vedere al păsărilor, structura arată exact ca un fotbal cu modelul tipic hexagonal. Jumătatea acoperișului va fi acoperită cu iarbă, iar cealaltă jumătate - o rețea triunghiulară de sticlă oglindă care permite luminii de zi să se aprindă liber în casă.

Eco-house durabilă sub formă de fotbal

Luis de Garrido Messi Casa ecologică durabilă sub formă de fotbal
Terasele din lemn în jurul casei conectează interiorul și exteriorul. Vizitatorii pot intra în casă printr-o poartă cu un acoperiș verde. În curtea din spate se află o piscină uriașă.

Această eco-house este un proiect de colaborare al Asociației Naționale pentru Arhitectură Durabilă, unde arhitecții proiectează proiecte ecologice pentru o listă de oameni celebri.

Din punctul de vedere al păsărilor Luis de Garrido Messi barcelona Casa ecologică durabilă sub formă de fotbal  Structura durabilă a clădirilor la nord de BarcelonaEco-house durabilă sub formă de fotbalArhitectură atractivă, modernă - făcută pentru măsurareCasa ecologică durabilă, sub formă de barcelona de fotbal

Mai multe fotografii ale designului