Beton expus la domiciliu – cum poate fi evidențiată frumusețea sa?

plăci arhitectura beton perete perete expuse beton la domiciliu

Cum să aducă frumusețea zidurilor de beton

Îndrăznești să fii îndrăzneț și curajos cu designul tău interior?

Atunci zidurile de beton nu sunt probabil o opțiune proastă pentru tine. Uneori, ele apar ca o sarcină care trebuie încă terminată. De fapt, însă, slăbiți formele și puneți accentul pe camera însăși cu eleganța ei simplă și personalitate unică.

Aspectul brut și neterminat al betonului nu poate fi negat. Stilul industrial la modă împodobește pereții. Deși nu se poate crede greu la început, acest stil este mai mult decât primit.

  1. Whistler Residence, British Columbia - beton expus la domiciliu

scări beton perete de design de sticlă balustradă beton expus la domiciliu
Amestec inteligent de beton și lemn

suport perete perete despărțitor beton beton baie expuse beton la domiciliu

euviziunea industrială și spațiile deschise

scări bucătărie lemn beton perete de proiectare beton expus la domiciliuAceasta este o casă frumoasă. Arhitectura sa va atrage atenția, cel mai probabil, imediat. Mai presus de toate, peretii de beton expusi se remarca si dragostea lor cu lemn de inalta calitate, care impodobeste spatiul deschis si frumos al vilei.

  1. Beton și oțel inoxidabil din Buenos Aires

 

Poate că Oceanul Atlantic, cu brizele sale reci și proaspete, a inspirat această casă. Dar poate fi și creativitatea interesantă a designerilor argentinieni tineri și talentați. Ei au vrut să spargă un pic de stereotipuri și să creeze o casă cu un caracter distinctiv.

  1. Reședința lui Byrne, Phoenix

Byrnes reședință Phoenix panouri din lemn cada de beton expuse la domiciliu

Aceasta este o lucrare a arhitecților din TheConstructionZone. Ați făcut renovarea acestei reședințe în 1998. Ce îți place cel mai mult în această casă? Îmi place în special strategia minunată de a folosi betonul pe peretele de accent. Acest lucru atrage atenția și asupra lemnului de înaltă calitate și asupra designului imaginativ al mobilierului. Uitați-vă la mobilierul de terasă cu șemineul și peretele din beton. Sau ce credeți despre acest birou modern de acasă sau despre modul în care puteți vedea concrețiile betonului în oglindă.

  1. Plaja Echo, Vancouver

Echo Beach Vancouver beton

Aici vedem casa unei tinere familii și viziunea lor la fel de tânără. Este o construcție durabilă. Clădirea permite alinierea verde și dacă proprietarii de case ar trebui să aleagă, ei sunt, de asemenea, pregătiți pentru o instalație solară. De asemenea, este ușor de întreținut și oferă un factor WOW general.

Aceste pereți arată spectaculos cu lumina de sus. E un stil de viață rece.

  1. Munte Homestyle, Capitol Creek

Există un loc mai bun pentru pereții de beton decât o retragere fantastică oriunde în munți? Aici se arată clar că ideea de beton ca material rece și steril este depășită. Aici, stilul hippie are o semnificație curentă și, în același timp, totul este super confortabil și cald. Cu o mulțime de sticlă ajungi în sfârșit la perfecțiune.

  1. Dorsey Residence, Seattle

Dorsey reședința Seattle zid de perete din beton expuse beton la domiciliu

Arhitecții acestei case sunt de la Coates Design Architects. Ei au o abordare foarte bună a betonului. Casa mărește suprafața pardoselii la maxim folosind spațiul vertical. De la distanță, seamănă cu o clădire anonimă, sobră, monumentală, cu două etaje, cu fața către apă. După intrare, se deschide o lume nouă: caldă, strălucitoare și deschisă.

  1. Lima, Los Angeles

Lima resedinta Los Angeles arhitectura contemporana

Luxul nu este întotdeauna sinonim cu brandurile renumite și mobilierul italian contemporan. El insistă mult mai mult în detalii. Acest lucru este valabil pentru Residence Lima, pe care o puteți vedea în imaginile de mai jos. A fost proiectat de Abramson Teiger Architects. Liniile simple, moderne, pure împodobesc pereții de beton frumos proiectați. Spațiile expansive și culorile frumoase reprezintă unele dintre elementele care atrag atenția. Acesta este un exemplu minunat de a conecta lumea exterioară cu lumea interioară ... nu?

Designerii arhitecților E. Cobb au depășit această clădire. Culorile consistente gri, elegante și mai multe pe care trebuie să le spun aici, sunt rupte de nuanțe calde și nuanțe îndrăznețe. Ele completează într-un mod minunat vederile minunate ale oceanului. Efectul este întărit de ferestrele din podea până la tavan.

Datorită acestor ferestre puteți defini clădirea ca o casă de sticlă. Este uimitor cât de puternic și puternic material, cum ar fi betonul, poate fi atât de minunat conectat la geam ....

  1. Curth Residence, Santa Barbara

Curth Residence Santa Barbara din beton

Îți dorești o casă convențională, dreptunghiulară? Desigur, aveți dreptul! Dar, mai întâi, uitați-vă la ceea ce au creat arhitecții Andrulaitis de la Neumann Mendro în Santa Barbara. Aceasta este o casă atipică cu forme curbate și ziduri de beton expuse

Trebuie să existe ceva interesant în ceea ce privește combinația de nisip și utilizarea betonului. Este absolut tranzitiv să integrați mediul în designul interior. Se pare că există o tendință de a utiliza pereți de beton care servesc atât pentru o bună izolare, cât și ca punct focal vizual. Ca multe alte proprietăți în această zonă, această casă este maiestuoasă, mai caldă și mai primitoare. Casa are, de asemenea, ceva nebun despre asta, ceea ce face și mai interesant.

Există un motiv bun pentru care această clădire se numește Casă de box. Dar există ceva foarte ciudat: designul reprezintă cea mai mare parte a arhitecturii și totul rămâne elegant și ordonat. Pentru a compensa betonul, casa include o mulțime de sticlă, făcând interiorul să pară spațios și bine ventilat. Se poate spune că și combinația de beton și sticlă este, de asemenea, câștigătoare în acest caz.

Această structură neconvențională a fost lansată de Jonathan Segal FAIA. Se vorbește despre reședința luxoasă Cresta din California. Aici, creativitatea atinge un nivel cu totul nou. Oferă un efect industrial datorită pereților de beton expuși. Prin utilizarea materialelor de înaltă calitate, reședința asigură un stil de viață perfect în interior. Am menționat, de asemenea, iluminatul încorporat folosit după apusul soarelui?

  1. Czechia

Vrei un alt exemplu de manipulare creativă a betonului? Aici vine materialul folosit ca dovadă a designului interior superior. Construit de Oooox, casa include texturi subtile îmbinate cu mobilier din lemn și mobilier alb lăcuit, care îndepărtează unele din aspectul tipic al designului industrial. Pentru că acesta este stilul de design de la care arhitecții își dau inspirația aici.

Aici avem un exemplu minunat de minimalism modern, amestecat cu designul japonez. Casa este o lucrare creativă a lui Atelier Boronski. Designul interior se bazează în cea mai mare parte pe negru și alb, iar pereții din beton au o suprafață minunată. Acest spațiu relativ gol pare de fapt spectaculos.

Mai multe idei pentru pereți de beton și pereți de beton pentru atenția dvs.

Decorare de perete beton expuse la acoperiș acoperiș industrial acasă

Acestea sunt tapet de beton, dar efectul este același

decorațiuni interioare beton expuse la domiciliu un pic de culoare

Combinație suplimentară între lemn și beton, de data aceasta în studiu

decorațiuni de perete industriale expuse beton masa de masă scaune

Monochromatic interior prezintă linii curate și forme curate

design de perete industriale gri expuse beton la schema de culori acasă

Plăci mari de beton în sala de mese

design de perete beton expus la lumina industrială indirecte la domiciliu

Confidențial atmosfera Feng Shui

perete de decorare industriale expuse de beton la lumina acasă moale

Cameră în stil budist

decorațiuni interioare monocromatice beton expuse la domiciliu

Sufrageria arată masculin

perete de proiectare industriale optica perete de beton

Dormitorul elegant are farmecul chic

Exemplu de proiectare a pereților din beton industrial original

Iluminarea indirectă pune accentul pe pereții de beton

cameră de zi minimalist din beton

Minimalist, dar izbitoare

Exemplu de proiectare a pereților din beton, design industrial

Dormitor dormitor

perete de proiectare dormitor stil industrial

Design de perete cu beton adecvat chiar și pentru birouri

Exemplu de perete de beton design stil industrial canapea

Scări metalice scări

scări industriale de tip minimalist pentru pereți

Camera de zi rafinată

Exemplu de beton de origine perete de design industrial peisaj rezidential