Islanda peisajului sau de ce rămânem fără cuvinte în fața măreției naturii

Islanda - paradisul redescoperit

Până în secolul al IX-lea, Vikingii sălbatici din Norvegia și Irlanda s-au stabilit în acest mic stat insulă din Atlanticul de Nord. Vulcanii islandezi au jucat un rol major în formarea masei funciare a insulei și a peisajului său magic - Islanda este cea mai mare insulă vulcanică din lume și este încă considerată lume țara de foc și gheață cunoscut! Capitala Reykjavík a devenit o destinație din ce în ce mai populară în ultimii ani. Aproape de Austurvöllur Platz, un loc popular de întâlnire pentru locuitorii orașului, veți găsi peste 200 de cafenele, restaurante, discoteci și multe altele!

Islanda peisaj - o capitală plină de culoare, ale cărei locuitori sunt destul de prietenoși și de ajutor

Islanda capitala peisajului

Islanda peisaj iarnă
În plus, numeroasele biserici, muzee și galerii de artă cu fațadele interesante și extravagante atrag explorarea istoriei insulei și a numeroase opere de artă. Contrar tuturor așteptărilor, temperaturile înghețate nu îngheață țara, ci contribuie la o atmosferă uluitoare. Dacă nu vă este frică de frig, atunci curajos motive și bucurați-vă de vedere minunat! Bine ați venit în Islanda!

Islanda peisaj - vulcanii fascinați și geysers

Astăzi există un număr total de treizeci și unu vulcani activi în Islanda - Hvannadalshnúkur Cu înălțimea impresionantă de 2110 de metri, este considerat cel mai mare vulcan de pe insulă, cu cele mai frecvente erupții Hekla out.

Peisaje vulcanice din Islanda

Hvannadalshnjucur - o minune reală naturală

Hvannadalshnjúkur insula vulcanuluiReperul corect al Islandei este zona geotermală activă și numeroasele gheizere! Aceste izvoare termale, care emit apă sub forma unei fântâni, au fost formate de activitatea vulcanică constantă și de procesele geologice complicate care rezultă și se bucură acum de un mare interes. Marele gheizer este cel mai vechi geyser cunoscut și încă activ; la fiecare 24 - 30 de ore eleganta mișcărilor de apă se dezvăluie în fața ochilor vizitatorilor. Aici vă puteți bucura de un spectacol de apă atractiv și înfloritor - zece metri înălțime este coloana de erupție!

Islanda Peisaj - Această minune naturală ne amintește de angajamentul nostru față de protejarea și conservarea naturii

gheizer

În parcul național gheizer puteți admira uimitoarele izvoare calde - la intrare sunteți "întâmpinați" de un nor mare de abur fierbinte! Cu toate acestea, gheizerele nu sunt privite doar ca un punct de reper, dar energia lor termică este prelucrată și utilizată ca sistem de încălzire și încălzire. În acest fel, întreaga insulă este alimentată cu energie și apă caldă!

Islanda peisaj - ghețari și cascade

ghețar iceland

ghețar iceland peisaj

Vizita ghețarului Snæfellsjökull rămâne în memorie pentru totdeauna! La vârful unui vulcan înalt de 1446 de metri în parcul național se află ghețarul uluitor! Anume, acesta este punctul de plecare al călătoriei lui Jules Verne a protagoniștilor săi în centrul pământului. Datorită schimbărilor climatice și a topirii ghețarului accelerat, cercetătorii presupun acest lucru Snæfellsjökull dispar complet în următorii cincizeci de ani.

Cascada Gullfoss te lasă să stai acolo în liniștea măreției naturii! Localnicii încă se referă la el ca fiind Cascada de Aur, deoarece razele soarelui reflectate în apă la apusul soarelui îi dau nuanțe diferite de la paleta de aur! Cu puțin noroc, veți putea vedea curcubeul creat de reflexia luminii solare în timpul unui accident de apă! Cea mai mare și cea mai mare cascadă din Europa fac parte, de asemenea, din peisajul pitoresc al insulei!

Iceland Landscape - Sunteți întotdeauna bineveniți în această țară fascinantă!

peisajul insulelor gulfoss

Cascada Gullfoss merită, desigur, o vizită

insula gullfoss

Islanda peisaj - Dacă sunteți norocos, veți vedea și curcubeul

curcubeu cascada iceland

La apusul soarelui, bucurați-vă de o "spectacol de apă"

cascã de rasã de cascã

Insula peisajului - statul mic insulă este o destinație preferată a numeroși fotografi de peisaj de renume mondial  

Iceland cascada peisaj

Cascadă Islanda

Islanda Peisaj - Cascada Svartifoss

svartifoss cascada iceland

cascada iceland

Bucurați-vă de peisaje uluitoare în galeria noastră!

Împachetați-vă imediat pungile și plecați! Merită! 

Peisaje vulcanice din Islanda

Islanda peisaj vulcan zona

Islanda Peisaj - În timpul verii totul este verde! Deși temperatura medie în iulie este de 13 grade, mercurul poate crește până la 25 de grade în zilele fierbinți de vară!

Islanda de vară

Islanda caldă

Lumina nordică "dansează" pe cer în timpul unei erupții vulcanice!

nordul vulcanului islandez peisaj

Gheizerul Strokkur se află la 80 km distanță. est de Reykjavík

geiser insula

strokkur geiser insula

geyser island peisaj

Laguna Albastră și apa caldă atrag mii de vizitatori în fiecare an - o baie aici este o experiență unică

Islanda de apă caldă

Islanda peisaj - o atmosferă confortabilă, de iarnă

capitala islandeză statul

Culorile pline de fațadă ale caselor oferă aici bună dispoziție a locuitorilor și vizitatorilor orașului

Peisajul islandez

Lumini nordice! Aici rămânem fără comentarii!

Islanda peisaj uluitoare

Islanda lumini de peisaj nordic
auroră boreală