Plănuiți să cumpărați sau să închiriați o casă de vacanță? – 10 lucruri de bază

Cabană de vânzare piatră naturală, construită în șemineu

Călătorie și vacanță, case de vacanță

Știți următoarea situație: Sunteți în vacanță cu familia în munți. Te încântă cu natura sa maiestuoasă, bucurându-se de șederea liniștită în casă, planificarea excursiilor, cina și așa mai departe. Dar se pare că există câteva detalii pe care nu le-ați gândit neapărat și care au stricat confortul unuia mai mult sau mai puțin.

Pentru a evita acest lucru, am câteva sfaturi pentru tine, pe care le puteți folosi bine, astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat de timpul petrecut în munți, fie în vacanță, fie în vizitarea prietenilor.

Jocuri de masă și recreere în cabană
să cumpere sau să închirieze o casă de vacanță

Cabană de vânzare scară din lemn de piatră naturală
Uneori idilul de zăpadă din munți devine un pic periculos. Atunci când există furtuni sau alte condiții meteo nepotrivite, este adesea mai bine să stați acasă. Jocurile de cărți sunt foarte populare din acest motiv.

calitatea aerului

Cabană de vânzare dormitor mobilier de casă semineu

Acest lucru va juca, de asemenea, un rol foarte important în recuperarea casei dvs. de vacanță. Șemineul din casă este foarte romantic, dar trebuie să vă amintiți că aerul uscat pentru nas și gât poate fi foarte dăunător pe termen lung. De aceea este mai bine să aveți umidificatoare la îndemână când vă pregătiți bagajele pentru călătorii. Faceți acest lucru înainte de a vă culca, și când vă aflați la o altitudine mare, beți și apă.

viteza de Internet

Cabană pentru a cumpăra perne dormitor patAdesea conexiunea la astfel de înălțimi este extrem de lentă. În realitate, acestea nu există deloc. Prin urmare, ar trebui să vă avertizați partenerii de afaceri că vor exista dificultăți și că răspunsurile dvs. pot fi amânate.

pilote

Cabană pentru a cumpăra rafturi de sticlă cu dulap

Acesta asigură o temperatură bună în casă, dar adesea nu este cel mai bun pentru toți oamenii. De aceea ar trebui să vă gândiți la pături suplimentare pentru a vă face să vă simțiți confortabil și confortabil.

Instrumente de bază pentru iluminarea unui incendiu

Cabană de vânzare vagon construit

Aceasta este o acțiune pe care trebuie să o luați în fiecare zi. Asigurați-vă că sunteți familiarizat cu funcționalitatea șemineului. Trebuie să aveți toate uneltele de bază din casă și trapa șemineului trebuie să fie deschisă.

căderile de zăpadă

Cabană de vânzare zid de fațadă zăpadă

Adesea, cantități mai mari de zăpadă coboară din tavan către pământ. Acestea ar trebui să identifice punctele periculoase și să țină copiii și animalele de companie departe. În plus, ar trebui să fiți familiarizați cu diapozitivele, pentru a le evita, de asemenea.

Wild viață

Cabană de vânzare grădină în aer liber fuchs zona

Viața sălbatică înconjoară cele mai multe cabane. Urșii dorm în timpul iernii, dar există și alte animale pe care să le gândim. Copiii nu ar trebui să rămână fără supraveghere. Aruncați deșeurile din alimente, astfel încât acestea să nu atragă animale sălbatice.

Picioarele reci

Cabană pentru a cumpăra trofee de perete de piatră

Mai devreme sau mai târziu, aveți picioare reci și umede în munți. Adu-ți niște cizme de ploaie cu tine, ca să poți ieși cu ele repede în zăpadă. Ele sunt foarte ușor de pus pe și vă va proteja de zăpadă înghețată, alunecoasă.

surse de apă

Cabană de vânzare fațadă de iluminat pădure de sticlă

Ele pot fi frumoase și liniștitoare pe de o parte, dar pe de altă parte reprezintă un potențial pericol pentru copii și animale. Ar trebui să știe unde se află în apropiere și să ia toate măsurile de securitate necesare.