Petreceți o vacanță în cabane de plajă

frumoase destinații de plajă de viață călătoresc bungalouri

Planificați o excursie de vacanță? Unde ai stat?

Iti place sa calatoresti? Da? Și unde? Și unde stai în timpul șederii tale? excursie de vacanță  în cele mai multe cazuri? În hoteluri de lux sau într-o atmosferă mai confortabilă și naturală? Interesant ce veți spune despre colibele pe plajă pe care vrem să vă arătăm în acest articol!

E vorba de colibele mobile de plajă care au fost poziționate de-a lungul coastei Coreei de Sud. Stați la dispoziție, aceste colibe de lux vă fascinează și vă interesează!

Petreceți zile minunate pe plajă

frumoase idei vii plaja cabane destinații de călătorie
Colibele mici sunt numite Albang, au o formă interesantă de ou, sunt proiectate de Studio coreean Yoon Space Design și fotografiate de Indiphos Studio. Un mare avantaj al acestora este că pot fi ușor transportate de pe o plajă la alta. Opt dintre colibele în formă de ou sunt situate pe plaja de nisip din Yangyang-gun, un cartier din provincia Gangwon-do din Coreea de Sud. Fiecare dintre ele are 2 metri pătrați de spațiu. O zonă foarte mică, nu-i așa?

Aceste cabine sunt ceva extraordinar!

excursie de vacanță frumoase vii idei plajă cabane lumina atractiv

Cabanele luminoase sunt realizate din blocuri de polistiren, ceea ce face ca transportul lor în locuri diferite de plajă să fie deosebit de ușor. Ele sunt stabile deoarece sunt atașate la podiumuri speciale. În plus, acest material oferă topului o textura frumoasă și, prin urmare, un aspect extraordinar!

Cabane cu arhitectură super modernă

vacanta de călătorie frumoase idei de viață călătorie plajă cabane destinații de călătorieArhitectul descrie proiectul în felul următor: Oamenii doresc să călătorească în mod constant și să viziteze destinații diferite! Și acest proiect nu este un hotel, nu un cort sau ceva similar, dar ceva interesant!

Ca obiecte albe pe plajă

vacanță excursii bugalows ouă de arhitectura mare

Arhitectul a ales acest material, nu numai datorită rezistenței sale, ci și pentru că este ieftin și ușor de transportat.

Bucurați-vă de natura în cabinele frumoase de pe plajă

vacanta turism frumos acasă călătorie destinații de călătorie bungalouri plajă

Ușile curbate colorate se deschid în sus, dând fiecărei cabane albe o atingere individuală. Acestea sunt susținute de o balama de ușă metalică lungă. Fiecare castel de plajă poartă numele culorii porții.

A fost foarte modernist în proiectarea ușii!

Plajă cabană arhitectură modernă ușă

Aceleași și diferite în același timp!

excursie de călătorie frumoase idei de viață plajă cabane usi colorate

Cabinele au, de asemenea, ferestre arcuite mici, din care să vă bucurați de priveliștile frumoase. Acestea au cadre colorate și, de asemenea, permit vederea spre coliba vecină. Noaptea, ferestrele rotunde proeminente strălucesc ca faruri, pentru că lumina în ele luminează!

Cabana cu arhitectura inspirativa

frumoase idei vii plaja de călătorie lumina cabana

Noaptea arata frumos

excursie de vacanță frumoase living bungalouri plaja atractiv

Aici puteți recunoaște ușor forma ouălor

călătorie de vacanță frumoase idei de viață plajă cabana arhitectura de inspiratie

Ferestrele rotunde

vacanță excursie frumoase idei de viață plajă cabana arhitectura design interior

În interior, podeaua fiecărui cabană este acoperită cu linoleum, care este proiectat într-o frumoasă combinație de verde și albastru.

Cabana dinăuntru

plaja cabana design interior fereastra design podea