Creați-vă o galerie foto rece de panza – idei de decorare

galeria galbenă de panza gata fă-ți lumânări de aprindere a lumanarilor

Creați-vă singur galeria foto cu panza misto – decorați pereții cu amintiri personale

Apa. Perie. Canvas. Câteva alte instrumente și puteți să faceți propriile dvs. frumos decorațiuni. Toate componentele pentru acest proiect pot fi găsite în magazinul dvs. local de artizanat dacă nu aveți unul.

Acest proiect este despre ceva de care avem nevoie.

 Toată lumea o are. Toată lumea vrea să aibă mai mult din ea. Inovațiile sunt dezvoltate pentru a le păstra. Dar când o luăm, se pare că o pierdem și o pierdem. Deși este un concept invizibil, există atât de multe dovezi în multe feluri de-a lungul vieții. Soarele, chipurile, credințele, tehnologia și lista continuă. Uneori putem captura această creatură înșelătoare numai prin lentilele unei camere.

 Panza frumoasă și eficientă Faceți fotografii singur în câțiva pași

Cool panza Galerie foto face copiii să râdă
Dar dacă am putea face propria galerie panza acasă cu noi, așa cum folosim câteva materiale de bază și de a transforma zidurile goale ale casei noastre într-un peisaj de timp, face zilnic călătorii posibile într-o mașină a timpului.

Faceți galerie foto cu panza misto

 Iată cum vă puteți proiecta propria mașină de timp sub forma unei galerii de artă. Caracterul principal al acestui proiect este imaginația ta. Dacă urmați instrucțiunile de mai jos, vă sunt acordate cu o imagine frumoasă, dar toate avantajele mașinii noastre de timp pentru a captura, trebuie să vă plasați Vorstellungskaraft pe nivel înalt pentru tine pentru a adăuga sunetele lipsă, arome și alte ingrediente care de aici, din păcate, lipsesc de la noi fie.

Galeria foto galbenă în sine face pași sfaturi

 în primul rând Imprimați fotografia pe o bucată de hârtie albă de 8 ½ “x 11”. Vă amintiți instrumentul mic în orice editor foto simplu? La butonul “Horizontal Flip”? Ei bine, asta se va întâmpla cu fotografia ta, așa că ține cont de asta atunci când alegi fotografiile tale speciale.
în al doilea rând Utilizați o perie de bună calitate, astfel încât părul să nu se desprindă. Aplicați un strat gros de gel pe toată suprafața plăcilor de panza de 8 “x 10”. Această substanță poate fi găsită în multe magazine de artizanat și ca toate produsele, acestea sunt disponibile în multe branduri.
3. Apăsați ușor fotografia. (Continuați cu un al doilea proiect DIY la alegere, o pânză pentru a privi, acoperită cu gel și prevăzută cu o imagine alb-negru nu va fi niciodată plictisitoare.)
4a Du-te înapoi la serviciu. Spray apă cu o sticlă de pulverizare pe imagine și pietre de dimensiuni medii. Apoi, începe doar cu degetele freca suprafața de hârtie până când începe să semene cu o etichetă de alimente pe recipient din plastic care au supraviețuit într-o călătorie prin mașina de spălat vase. (Hmm, dacă văd scris în jos, este clar pentru mine că nu pot comunica întotdeauna text ușor de citit pentru prietenii mei DIY imaginile și cuvintele pe care plutesc în capul meu.)
a 5- Îndepărtați cu atenție toată hârtia până când imaginea dvs. este expusă. Este nevoie de răbdare și necesită înțelegerea haosului bun și sănătos. Atenție: frecarea intensă și excesivă poate duce la îndepărtarea nedorită a imaginii! Imaginea va fi transmisă incomplet, care va răspândi o atmosferă de modă veche.
a 6- Aplicați un ultim strat de gel ca un scut de protecție. Dă acest strat suficient timp să se usuce, apoi apăsați pe butonul „Open“, ca și în cazul în care suntem în afaceri. Acum putem intra în mașină în timpul nostru, care ne este transferat la galeria noastră de perete, altfel cunoscut sub numele de camera de zi, care va continua pentru câteva momente scurte de timp pentru noi.

Cu ușurință și fără efort, ai putea să faci o astfel de operă de artă și să o dai iubitei tale

Galeria galbenă de pânze gata face o decorare ciudatăa 7-  Dă-ne-o! Acesta este un proiect de casă pe care îl veți prezenta cu mândrie. Dă-i pe cei pe care îi iubești o șansă de a opri timpul cu o fotografie care va dura o viață. Asigurați-vă că faci ceva bun pentru cei din lumea DIY, ajutându-i să te îmbraci zidurile tale în frumusețe, în timp ce ei nu ar face în mod normal! Călătoriile în timp nu sunt atât de atrăgătoare acum, nu?

     Mai multe exemple – Galeria foto în stil retro în rafturile de pereteGaleria foto galbenă de gheață Asigurați-vă birou stil retro

Artful, ambianță romantică în camera de zi minimalistă

galeria galbenă de panza gata fă-te ciudat de decorare Fotografiile iubitei tale decorează pereții acasă  cool galerie foto face-te rafturi de perete copii fotografii Amintiri de călătorie și excursiigaleria foto rece face propriul dvs. perete călătoresc