Brânzeturi – De ce este brânza albastră sănătoasă?

Brânzeturi - care merită să cunoască brânza albastră

Printre brânzeturi Astăzi vrem să acordăm mai multă atenție brânzei albastre. Adesea se renunță la consumul de brânză albastră datorită conținutului ridicat de grăsimi. Cu toate acestea, această atitudine față de produs este mai degrabă unilateral. Brânza albastră este bună pentru sănătatea noastră în multe feluri. Din acest motiv, ar trebui să apară și mai des în meniu. Mai presus de toate, ne oferă o gamă de enzime sănătoase. Acesta conține, de asemenea, o mulțime de grăsimi proteice și sănătoase.

Brânzeturi - Este brânza albastră periculoasă sau nu?

Brânzeturi Brânza conține brânză

Brânzeturi - Îți place brânza albastră? 

brânzeturi albastru brânză sănătos stil de viață
Informații interesante despre brânza albastră

În 100 de grame de brânză albastră, există 30 de grame de grăsime. Cele mai multe sunt saturate. Acestea sunt fiecare în jur de jumătate mono- și poli-saturate. Brânza brută conține o mulțime de vitamine. Sunt din grupele A, B, D, E și K. Conține multe minerale. Acestea sunt sodiu, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, magneziu, zinc, fier și cupru. Brânza albastră are o mulțime de aminoacizi. Este glutamină, valină, prolină, acid aspartic, tirozina, izoleucina, lizina, leucina, etc sunt incluse.

Ce conține brânza albastră?

Tipurile de brânzeturi sunt periculoase sau nu

Diferite soiuri de brânză albastră

Există diferite soiuri de brânză albastră. Încearcă totul pentru a putea găsi ceva care ți se potrivește cel mai bine.

Roquefort

Cel mai cunoscut tip de brânză albastră este Roquefort. El este marmorat verde-albastru. Rețeta este încă un secret. Doar câțiva oameni din regiunea creării sale știu acest lucru - zona Roquefort-sur-Soulzon din Franța. Există o tehnologie specială de maturizare. Acest tip de brânză conține mucegaiul nobil Penicillium roqueforti. Gustul are o nuanță specifică de nuc.

Roquefort brânză albastră

brânzeturi Brânză Roquefort renumităGorgonzola

Un alt tip de brânză tipică albă este Gorgonzola. Aceasta este o brânză italiană foarte populară. Aceasta are trei subspecii - dulce, naturale și picante. Producția brânzei Gorgonzola albastră datează din secolul al XI-lea. Încă mai produce cel mai mult în acest domeniu. Vacile și laptele de capră sunt amestecate în brânză. Se caracterizeaza prin gust si aroma piquant si este adesea mancat cu paste si pizza.

Ați încercat brânza Gorgonzola albastră?

brânză brânză cumpăra sănătos sau nu soiuri Gorgonzola

Bleu d'Auvergne

Bleu d'Auvergne este o brânză albastră. Se caracterizează prin gust și aromă înțepătoare. În gust puteți simți note de iarbă ușoară.

Bleu d'Auvergne brânză albastră

cumpăra brânză brânză soiuri de brânză Bleu d'Auvergne

Fourme d'Ambert

Fourme d'Ambert este o altă brânză franceză albastră. Are consistența cea mai moale și cu siguranță cea mai bună aromă a oricărui soi cunoscut. Culoarea sa este galben-portocalie, are o aromă foarte fină. Cochilia exterioară nu este mâncată.

Brânză albastră de patrume d'Ambert

cumpăra brânzeturi brânză albastră brânză Fourme d'Ambert

Recunoașteți tipurile de brânză albă?

cumpăra brânză brânză cu brânză Fourme d'Ambert

Stilton

În cele din urmă, va prezentam brânza Stilton. Există un albastru și o brânză cu mucegai alb de acest soi. Are un miros foarte puternic și, prin urmare, este doar pentru cunoscători reali.

brânză albă

cumpăra brânză Stilton brânză albastră

brânză mucegăită

cumpăra brânză Stilton brânză albastră

Cum alegem și păstrăm brânza albastră?

Brânza albastră este un produs pentru cunoscători. Ca să vă puteți bucura de gustul său, ar trebui să știți cum să o păstrați bine. Trebuie să aveți întotdeauna bine ambalate în frigider.

Cum apreciați gustul brânzei albastre?

brânzeturi albastru branza tipuri de ingrediente

Puteți mânca brânza albastră cu vin, precum și în combinație cu fructe diferite - proaspete și uscate. Brânza continuă să se potrivească frumos cu multe salate, în cazul în care este cubulete. Încercați rețete foarte diferite cu brânză albastră - este într-adevăr merită!

Pregătiți un sandwich cu brânză albastră și spanac

Cumpără brânză de spumă de tip sandwich din brânză albastră Gorgonzola

Multe soiuri, gusturi diferite

Brânzeturi de tip brânză interesante