Cunoașteți bucătăria pakistaneză! – unele feluri de mâncare tipice

Bucătăria pakistaneză - o prezentare culturală interesantă a artelor culinare din Pakistan

 

Dacă vă plac mâncărurile exotice, atunci ar trebui să încercați cu siguranță bucătăria pakistaneză. Acest lucru a fost puternic influențat de cultura araba și indiană și artele culinare. Dar asta nu e tot. Bucătăria pakistaneză are multe ciudățenii. Toate aceste influențe fac un amestec foarte interesant, pe care vrem să vă prezentăm acum.

Unde este Pakistanul?

Unde este Pakistan harta de bucate din bucătăria pakistaneză

condimente

Inghetata puternica, in cea mai mare parte condimentata, caracterizeaza aceasta bucatarie. Acestea constituie majoritatea gustului mâncării. Chiar dacă doar câteva sunt schimbate, acest lucru se schimbă foarte mult.

Similar cu bucătăria indiană, Pakistanul folosește o mulțime de condimente condimentate.

Trebuie să vă bucurați de mâncare savuroasă pentru a vă bucura de ea. Se folosește un anumit piper fierbinte. Cel pe care-l cunoaștem are un gust mult prea moale.

Condimente tipice în bucătăria pakistaneză

Bucătăria pakistaneză tipice condimente orientale orientale și indiene
Alte condimente tipice includ turmeric, chimen, coriandru, ghimbir. În plus, se folosește amestecul de condimente Garam masala. Acesta conține coriandru, scorțișoară, ghimbir, chimen și cardamom verde.

Ce ingrediente și condimente veți avea cu siguranță nevoie dacă doriți să preparați mâncăruri pakistaneze?

Ingrediente din bucătăria pakistaneză și ingrediente pentru a găti mâncăruri pakistaneze

pâine

În Pakistan, nu vă așezați la o masă importantă fără pâine. Pakistanezii mănâncă așa-numita pâine roti. Este foarte sănătoasă deoarece este făcută din făină integrală de grâu. Seamănă cu pita și se coace în cuptor sau pe o placă specială.

Pâinea Roti este pâinea tipică din Pakistan, care este foarte asemănătoare cu cea a pâinii indiene

Preparate din bucătăria pakistaneză pâine rotativă pakistanezăPâine pakistaneză 

Bucătăria pakistaneză bucate tipice cu pâine

Mâncare populară

Biryani este probabil cea mai populară bucată din bucătăria pakistaneză. Este fabricat din orez și de vițel sau miel. Trebuie să adăugați mirodenii coriandru, chimen, piper roșu, frunze de dafin. Mai mult, trebuie să sezonați cu nucșoară, ardei iute și cardamom.

Tribunalul pakistanez Biryani

Bucătăria pakistaneză tipic feluri de mâncare Biryani

Kitchari este un alt fel de mâncare tipic pentru bucătăria pakistaneză. In aceasta se amesteca linte rosii sau galbene cu orez. Adăugați ceapă, roșii, cartof. Congelați cu chimen, ghimbir, curry, coriandru, turmeric, nucșoară. Gustul nu poate fi comparat cu nimic altceva.

Kitchari - o farfurie cu linte și orez

Kitchari preparate tipice bucătăria pakistaneză

Bucate din bucătăria tradițională pakistaneză

Bucătăria pakistaneză tipic feluri de mâncare Kitchari

Delicioase deserturi

În bucătăria pakistaneză nu lipsesc deserturi bune. Acestea conțin multe dintre condimentele care se găsesc în alimentele obișnuite. Continuați să utilizați mai multe nuci, zahăr brun și lapte.

Pakistanez cu fistic și migdale

Bucătăria pakistaneză tipice deserturi cu migdale și fistic

băuturi

Majoritatea pakistanezilor sunt musulmani. Nu beau alcool din cauza asta. Există o variantă nativă a renumitei răspândiri Ayran din Turcia. Dimineața această băutură de iaurt este dulce și prânzul - sărat.

Băutura răcoritoare de iaurt poate fi dulce sau sărată

Bucătăria pakistaneză tipice băuturi dulci sau sărate lassi

Mango Lassi

Băuturi tipice bucătăria pakistaneză Mango Lassi

Acestea sunt câteva exemple tipice din bucătăria pakistaneză. Dacă încercați aceste lucruri, știți că gustul lor este bun. Cu siguranță va gusta bine, dar nu uitați, este mult mai mult să experimentați!

Mâncăru de miel cu chili și cilantro

Bucătăria pakistaneză mâncăruri tipice miel curry

Mancarurile pakistaneze sunt servite cu orez și iaurt

Bucătăria indiană și pakistaneză pregătește mirodenii și mâncăruri tipice

Spanac și farfurie de pui cu pâine

Bucate din bucătăria pakistaneză condimentate cu coriandru

Dal Makhani - o felie delicioasă de linte cu iaurt

Bucătăria pakistaneză tipic feluri de mâncare Dal Makhani Mâncăruri tipice bucătăria pakistaneză Aloo GoshtPreparate din bucătăria pakistaneză din Orient Preparate din bucătăria pakistaneză Chana Dal Vada CurryMâncăruri tipice din bucătăria indiană și pakistaneză Mâncăruri tipice bucătăria pakistaneză Baghare BainganPakistanez Puio bucate din bucătăria pakistanezăBucătăria pakistaneză tipice feluri de mâncare de pui TikkaMâncăruri tipice bucătăria pakistaneză cu mirodeniiOuăle curry preparate din bucătăria pakistaneză tipicePreparate din bucătăria din bucătăria pakistaneză tipică de miel Dumbay ki Nihari