Acupresura – metoda de vindecare alternativă

Ce știi despre acupressure?

Succesul astăzi are un preț excelent și asta este viața cu diverse dureri corporale. Acestea încep subtil, trecerea în stări cronice și, la un moment dat, mulți oameni își vor pierde distracția de a trăi prin ele.

Medicamentele și alte ajutoare au doar un succes temporar. Există alte terapii care sunt plăcute și în același timp oferă un efect de durată. Ei ne pot vindeca durerea. Un exemplu tipic sunt masajele, precum și alte practici de vindecare, care ar trebui să permită între toate. În acest articol vă prezentăm o altă alternativă. Aceasta este acupresura. Toți probabil au auzit despre această metodă, nu-i așa? Acupresura este adesea prezentată prea complicată. Acest lucru descurajează unii oameni pentru care acest tip de masaj pare prea abstract sau exotic. Ar putea fi soluția la multe dureri.

Acupressure cunoștințe, înțelepciune, medicină 

acupresura trăiesc sănătoasă viața sănătoasă practică medicală masaj zone de acupresare picior

Oferim informații despre durerea tipică care poate fi vindecată cu acuprese. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să îndrăzniți să încercați acest tratament. Pentru că merită!

Simptome tipice care pot fi vindecate prin acuprese

Puteți trata cu succes multe simptome și condiții dureroase cu acupresura.

Iată câteva exemple: dureri de cap, dureri de urechi, dureri de gât, probleme de spate și umăr.

Și astfel de plângeri pot fi atenuate semnificativ chiar și în cazuri foarte grave, astfel încât viața pacientului nu mai este afectată.

Combaterea bolilor de zi cu zi prin masaj 

acupresura trăiesc sănătoasă viața sănătoasă practică medicală masaj zonele de acupresare picioarele
Aflați auto-masaj

să-ți cunoști propriul trup

acupressure dureri de cap trăiesc sănătoase viața sănătoasă practică medicală zone de masaj acupressure

dureri de cap

Cine nu a avut o durere de cap? Când devin cronice, ele sunt o degradare majoră pentru viața persoanei. Cel mai frecvent tip de durere de cap este acest lucru, ceea ce duce la tensiune în spate și gât. Acestea sunt tipice oamenilor moderni, deoarece ei stau adesea într-o poziție identică și se sprijină în fața calculatorului.

Există patru puncte diferite pe care acupresura știe să le vindece durerea de cap. În primul rând, acesta este punctul dintre degetul mare și degetul arătător. Un altul este între al doilea și al treilea deget. Al treilea punct care trebuie tratat pentru astfel de tensiuni sau dureri de cap este punctul de sprâncene.

Să dobândească obiceiuri sănătoase

acupresura vii sănătos viața sănătoasă viața de vindecare masaj acupressure zonele de înlocuireAl patrulea punct este din nou în jurul sprâncenelor. Acest deget mare este mai mare decât mijlocul sprâncenelor.

Ascultă corpul tău

acupressure dureri de cap trăiesc sănătoase viața sănătoasă practică medicală masaj acupressure zone cap

Un simplu exercițiu care ajută bine durerile de spate

earache

Există multe motive posibile pentru care ar putea să aveți dureri de urechi. Acestea sunt diferite infecții, probleme sinusale, modificări ale tensiunii arteriale, apă în ureche și altele. Indiferent de motiv, acupresura ușurează și vindecă această durere.

În primul rând, am dori să subliniem că tensiunile menționate mai sus ar putea fi, de asemenea, un motiv pentru durerea de ureche. Apoi apăsați punctul între degetul mare și arătător. Un alt punct este situat în așa-numitul tragus, în zona de lângă auriculă. Al treilea punct este de câteva centimetri mai mare. Al patrulea punct este chiar sub vârful sprancenei.

Organismul este un sistem complex și foarte logic

acupresura trăiesc sănătoasă viața sănătoasă practică medicală masaj zone de acupressură mâini

durere de dinți

Durerea de dinți ar putea avea, de asemenea, o varietate de cauze. Poate chiar au fost cauzate de tensiunea gâtului. Mai mult, comprimarea dinților în timpul somnului, procesele de infectare în organism și frecarea mestecării de gumă de mestecat pot fi menționate ca fiind posibile motive.

Primul punct este ca primele două tipuri de durere: acesta este cazul dintre degetul arătător și degetul mare. Un alt loc tipic este mușchiul mare de mestecat pe față. În unele cazuri, acupresura ajută între al doilea și al treilea degetele de la picioare. Altul este sub pomeșele pietrelor.

Aflați cum să acceptați corpul 

live sănătos viața sănătos practică de vindecare masaj zonele de acupressure hand3

dureri de spate

Durerea din spate este una din chinurile secolelor 20 și 21. Nervii, mușchii și articulațiile pot fi motivul pentru care avem dureri de spate severe. Următoarele pasaje vor avea un efect bun în toate cazurile. Două puncte tratate în acest sens sunt două degete sub încheietura mâinii spre braț. Ele sunt la fiecare câțiva centimetri distanță de încheietura mâinii. Puteți masura sau masca punctul dintre degetul mare și arătător, precum și zona dintre al doilea și al treilea degetele de la picioare.

Fii un conducător al corpului tău

Durerea în umeri sau pe umeri

Umerii sunt unele dintre cele mai mobile membre ale corpului. Este normal ca aceștia să fie stresați mai des și să rănească în consecință. Puteți apăsa punct de mai multe ori între degetul mare și degetul arătător. În plus, acupresura poate ajuta organismul între al doilea și al treilea deget. Există, de asemenea, încă două puncte între braț și umăr, care sunt situate la partea din față și spatele corpului, precum și alte cinci puncte ale gâtului.

Explorați vechea cunoaștere veche

acupresura vii sănătos-sănătos de viață practică medicală masaj acupressure zonele corpului

Acestea sunt câteva exemple tipice despre modul în care acupresura vă poate ajuta. Acest lucru va ajuta la ameliorarea unui număr de alte dureri, cum ar fi cele din stomac sau din genunchi. Cunoștințele generale pe care vi le oferim acum sunt de a vă ajuta în consultarea cu specialiștii din domeniu, pentru a comunica mai bine, precum și pentru a recunoaște imediat specialiștii de acupressură.

Acupressura, cu toate acestea, este o modalitate serioasă de vindecare, care nu poate fi ușor practicată într-un mediu acasă fără pregătire profesională.

live sănătos viața sănătoasă practică medicală masaj zone de acupressură zone de mână

live sănătos viața sănătoasă practică de vindecare masaj zone de acupressură cap