Proiectați propriile ochelări – în cele din urmă ochelarii care se potrivesc cu adevărat cu mine

Ochelarii care mă plac cu adevărat

 

Pe Internet vă puteți proiecta acum o pereche nouă de pahare pe PC acasă. Apoi, datele exacte privind grosimea lentilei și mărimea ochelarilor sunt măsurate de către optician și este produsă o pereche individuală de ochelari care se potrivește perfect și arată foarte bine. Apoi este un absolut unic, garantat pe nimeni pe nas nu.

Uneori, trebuie doar să fie ceva special și nimic de pe raft. Uneori trebuie să te abții. Uneori vrei să ai ceva ce nu mai are oricine altcineva. Acest lucru poate fi valabil și pentru ochelarii, de exemplu, pentru persoanele care nu doresc același Ray Ban ca vecin sau pentru persoanele care știu exact cum ar trebui să arate noile ochelări.

Creați-vă propriile ochelari

Asigurați-vă propriile dvs. ochelari și cumpărați online

Când vine vorba de ochelari, nu numai că stilul trebuie să fie plăcut, este la fel de important că cadrul se potrivește cu fața. Marginea superioară a ochelarilor ar trebui să se armonizeze cu sprâncenele, înălțimea și lățimea trebuie să fie perfecte și, bineînțeles, culoarea trebuie să fie echitabilă. Chiar dacă numai unul dintre aceste puncte nu este perfect, ochelarii doar nu arata destul.

Ochelarii înșiși fac ochelarii potriviți pentru mine
Până acum, achiziționarea de ochelari a fost întotdeauna făcută în același mod. Merge la opticianul încrederii sale și selectează cea mai bună alternativă posibilă din sortiment. S-ar putea să fii norocos și să găsești ochelarii perfecți, dar probabil că nu. Apoi, aveți doar două alternative: Fie acceptați compromisul, și decideți cel mai mic rău care este acolo, chiar dacă, spre exemplu, culoarea nu se potrivește perfect; sau puteți continua căutarea, poate chiar și cu un alt optician. Acest lucru poate fi foarte consumator de timp și epuizant, și la un moment dat nu mai este distractiv.

Asigurați-vă propriile dvs. ochelari cumpăra ochelari online roșu

Datorită tehnologiilor moderne, cu toate acestea, se pot proiecta pur și simplu ochelari pentru tine la unikat-brillenmanufaktur.de. Puteți încărca fotografia dvs. și ochelarii vor fi proiectați pe această fotografie. Apoi puteți alege din șabloane o formă de bază care vă place. Puteți regla perfect această formă în ceea ce privește lățimea, înălțimea și dimensiunea generală. Apoi, alegeți culoarea preferată din cele 22 de culori disponibile și apoi trimiteți schița cu un click de mouse. Apoi veți primi detaliile de contact ale unui optician partener din zona dvs.

Opticianul măsoară apoi grosimea sticlei, forma și dimensiunea nasului, precum și dimensiunea optimă a ochelarilor și vă perfecționează în detaliu designul. Cadrul pentru ochelari va fi realizat special pentru tine în fabrica de la Nürnberg. Rezultatul este o pereche perfectă de ochelari în exact forma, culoarea și dimensiunea dorită.

Ochelari de vedere chiar design cadru de ochelari de potrivireExclusiv pentru cititorii acestui site oferim două versiuni unice create de noi. Dacă un editor este interesat, el primește gratuit și o versiune unică. Dacă se dorește, un angajat poate experimenta procesul de design de ochelari însuși. Dorim, de asemenea, să invităm oamenii interesați la fabrica noastră din Nuremberg pentru a observa formarea ochelarilor.

Infobox: 6 sfaturi pentru ochelari perfecti:

  1. Sună trivial, dar vă rugăm să alegeți ochelarii pentru culoarea și stilul dvs. Să ne sfătuiască dacă vă simțiți nesigur.
  2. Cu cât fața este mai puternică și mai proeminentă, cu atât este mai proeminent cadrul de spectacol. Pentru o fata minora este mai potrivita o versiune mai subtila.
  3. Pentru rezistențe ridicate, ar trebui să fie aleasă o versiune îngustă. Elevul ar trebui să privească în cel mai bun caz posibil în mijlocul ochelarilor, pentru că în caz contrar, ochelarii ne îngroapă greu.
  4. Ochelarii ar trebui să se armonizeze cu sprancenele și să aibă o leagăn similar. Excepție pentru ochelari de soare.
  5. Dacă forma feței este rotundă, se recomandă o formă pătată de ochelari, cu o față pătrată cu o ochelari rotunzi. O formă rotundă a ochelarilor ar face ca o față rotundă să arate chiar mai rotunjită. Cu o formă pătrată poți contracara asta.
  6. Rama se termină cu fața și este de acord cu rapoartele de mărime ale utilizatorului.
  7. În cazul în care nasul este mai degrabă alungit, podul de geam trebuie să fie plasat mai jos; cu un nas scurt în sus.

Ochelarii fac propriile dvs. Ochelari cumpără ochelari online