Horoscop 2016: Ce ne spun starurile despre anul 2016?

Horoscop chinezesc 2016 Zodiac Sign

Horoscop 2016

 

Pe site-ul nostru veți găsi un horoscop detaliat pentru anul 2016 pentru toate semnele zodiacale. Puteți găsi chiar și două variante - una comună și una combinată cu Zodiacul chinezesc.

Acum am dori să vă oferim o mică prezentare a acestui subiect.

Există întotdeauna unele tendințe care sunt mai mult sau mai puțin universale.

Totul din graficul din 2016 sugerează că acest an va fi asociat cu multe evenimente interesante. Cei mai mulți dintre noi au ocazia să înțeleagă sensul preocupărilor noastre.

Asa sta stelele voastre in 2016

horoscop chinezesc 2016 semn zodiacal
Conform horoscopului chinezesc 2016 este anul maimuțelor roșii de foc. Aceasta este simbolizarea metafizică a factorului antropogen. Cu alte cuvinte, acesta este anul umanității. Anul Nou Chinez începe la 7 februarie 2016 și se termină pe 27 ianuarie 2017. În general, se poate spune că maimuța corespunde elementului metalic. Maimuța ar trebui să ne încurajeze eforturile de a se ridica deasupra dificultăților din lume. Cu toate acestea, ar trebui să încercăm să nu subordiem realitatea voinței noastre. Mai degrabă ar trebui să încercăm să ajungem la armonie cu universul.

Diverse elemente: foc, pământ, aer, apă

horoscop chinezesc 2016 elemente zodiacale

Oamenii de știință și intelectuali

În 2016, vedetele îi vor încuraja pe cercetători, pe oameni cu spirit aventuros și pe cei care nu le place staticul. Varietatea, schimbările, cercetarea sunt acum în cerere. Indiferent de semnele individuale ale zodiacului, fiecare dintre noi ar trebui să încerce să ne dezvoltăm mai bine slujba. Încercați să faceți progrese constante, indiferent în ce zonă. Pentru unii, aceasta poate însemna mai multă ordine la domiciliu, pentru alții - alpinismul unui vârf de munte.

Anul ar trebui privit simbolic ca alpinism. Nu vă fie teamă să mergeți mai sus! Ei descoperă orizonturi noi și noi.

Elemente de fier - Berbec, Leu Sagetator

Elementele de foc sunt cunoscute pentru temperament și emoții puternice. În acest an veți fi surprinși de posibilitățile energiei dvs. emoționale. Acestea sunt datorate dinamicii superioare a sistemului solar. Berbecul, Lionul și Sagetatorul sunt în curs de transformare și, în cele mai multe situații, au minți sănătoase.

Acționați rațional: noul motto al semnelor zodiacale de foc

Pietari poze ilustrații zodiacale Horoscopul lui Berbec 2016Pietari poze ilustrații zodiacale Horoscopul leului 2016Pietari post zodiac ilustrații Horoscop Sagetator 2016

Elemente de apă - cancer, scorpion, pește

Crabi, scorpioni și pești se confruntă cu multe provocări asociate cu partea esoterică a vieții. Probabil că ar putea realiza visul lor mare în 2016. Elementele de apă vor realiza acest lucru în mare măsură datorită intuiției lor îmbunătățite. Oamenii din semnul zodiacal al elementului de apă au aproape infinit posibilități de progres spiritual.

Noi provocări pentru semne zodiacale Rac, Scorpion și Pesti

Pietari poze zodiac ilustrații Horoscopul de cancer 2016

Pietari poze ilustrații zodiacale horoscop Scorpion 2016

Pietari poze zodiac ilustrații Pesti horoscop 2016

Elemente de aer - Gemeni, Balanta, Varsator

Gemenii, Balanta si Varsatorul au, in general, cateva probleme legate de iubire. Desigur, fiecare are propria individualitate și lucrurile sunt legate de mai mulți factori. Puteți armoniza toate relațiile umane în acest an.

Chiar dacă există dezamăgiri, se întâmplă exact la momentul potrivit.

Armonie în relație 

Pietari poze ilustrații zodiac Gemini horoscop 2016

Pietari poze zodiac ilustratii horoscopul Balanta 2016

Pietari poze ilustrații zodiacale Horoscop Varsator 2016

Elemente pământești - taur, virgin, ibex

Elementele pământești sunt sub o influență relativ mică a stelelor. Cel puțin în comparație cu celelalte grupuri de semne zodiacale. Cel mai important rol îl joacă Mercur. Această planetă va influența puternic dinamica oamenilor cu elemente pământești. Acestea sunt persoane cu semne stelare Taur, Fecioară și Capricorn. Veți ajunge la totul relativ ușor în anul următor. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie confundat cu lenea. Acești oameni fac schimbări radicale în dezvoltarea lor mentală.

În influența lui Mercur

Pietari post zodiac ilustrații Bull Horoscop 2016

Pietari Post Zodiac Ilustrații Horoscop Fecioară 2016

Pietari Post Zodiac Ilustrații Horoscop Capricorn 2016

* Drepturi de imagine (ilustrații zodiacale):

© Pietari Posti