Multe specii delicioase de fructe de mare se ocupă de sănătatea ta!

Sănătos și delicios - pește și fructe de mare

pește și diverse specii de fructe de mare este The asociat în cele mai multe cazuri cu briza mării și soare, plimbările lungi ore pe plajă și sentimentul de vară fierbinte. Popular în întreaga lume pentru fructe de mare tineri și bătrâni este considerat un gustos, dar în același timp, delicatese sănătoase și nutritive. În Japonia, oamenii, în medie, cea mai lungă de viață - având în vedere faptul că obiceiurile lor alimentare și Essinteressen în principal din pește și fructe de mare, orez și soia sunt determinate, aceste statistici furnizează cea mai mare dovada a valorii nutritive ridicate a Seafoods. Japonezii mănâncă de 50 de ori mai multă pește, de 17 ori mai multă orez și de trei ori mai multă grâu decât europenii. În plus, puteți vedea fructe de mare, dieta alimente - de două ori mai puține calorii conține preparate din bucătăria japoneză, comparativ cu dieta de zi cu zi a altor națiuni. În ultimii ani, cercetătorii au descoperit coji de miel fosilizate într-o peșteră din sudul Spaniei. Din aceasta am tras concluzia că chiar și neanderthalienii, cum ar fi Homo sapiens, care se hrănește în principal, inclusiv fructe de mare lângă carne în prezent mai mult de 150 000 ani. Destul de uimitor, sau ...?

Specii de fructe de mare - ce știți despre fructele de mare?

fructe de mare specie mânca delicioase

Fructe de mare sunt destul de bogate în multe elemente nutritive vitale, vitamine și minerale - ele conțin aproape aceeași proteină ca și carnea, dar sunt mai scăzute în calorii. În plus, toate speciile de fructe de mare conțin numeroși antioxidanți, aminoacizi importanți care accelerează metabolismul și, prin urmare, sunt ușor și rapid procesați de organism.

Fructe de mare vă oferă acizii grași nesaturați neinlocuit omega-3 și omega-6 și are un grad ridicat de vitamine A, D, E și B, calciu si iod. Zincul ajută pielea să se hidrateze în zilele fierbinți de vară. Fructe de mare protejează organismul de pneumonie cronică și infecții virale și au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar.

Vino aproape de lumea marină!

Numai lămâie, usturoi și patrunjel sunt necesare pentru a pregăti fructele de mare pentru a crea un gust unic care nu va fi uitat mult timp după aceea. Dacă adăugați o picătură de vodcă sau vin alb în timpul gătitului, veți obține mirosul uneori greu al mării departe! Dar ce anume este cea mai bună varietate de fructe de mare pe care le puteți gusta?

Specii de fructe de mare - scoici se disting prin gustul lor rafinat!

fructe de mare specie gustoase midii
  • scoici sunt printre cele mai populare specialități din fructe de mare și sunt al doilea fructe de mare din cele mai recuperate și scoțate fructe de mare din lume (după stridii). Aproximativ 25.000 de specii de midii sunt cunoscute lumii, cele mai apreciate fiind Shell Black Bean și White Shell. Și ce putem spune despre faimoasele scoici? Fără ele, bucătăria franceză și-ar fi pierdut mult farmecul inconfundabil! Dar cum a fost formulat numele acestui tip de coajă? În Evul Mediu, pelerinii au colectat scoici din plajă pe Calea Sfântului Iacob și i-au atârnat pe haine ca dovadă că au vizitat de fapt locul sfânt. Miezii locuiesc acum pe fundul mării, de 5 până la 40 de metri adâncime, în apele de pe coasta atlantică a Franței și Spaniei.

Racul poate fi achiziționat în orice moment în comerț și se pregătește delicios

fructe de mare din speciile de fructe de mare

  • rac de râu sunt disponibile pe tot parcursul anului prin comerț - atât proaspete, cât și congelate. Aceste fructe de mare sunt bogate în fosfor și fier.
  • stridii trebuie să fie supuse unei curățiri temeinice cu o pensulă înainte de a le consuma - prima spălare, apoi deschideți cu un cuțit ascuțit și spălați din nou carnea din nou. Aceste fructe de mare au un gust foarte bun, chiar dacă le consumați cu un suc de lămâie puțin. Sunt o delicatesă adevărată, în plus, ei sunt considerați un afrodiziac!
  • Mai mult de 2000 de tipuri de creveți știm astăzi. Cele mai mari exemplare sunt crevetele din Dublin Bay, urmate de creveți și creveți de tigru, care sunt cele mai frecvente în Germania. Cu puțin usturoi, vin alb și ulei de măsline, puteți transforma fructele de mare într-un vas de primă clasă. Cu toate acestea, curățarea atentă înainte de preparare este obligatorie aici și nu trebuie subestimată!

Specii de fructe de mare -

Crevetii pot fi pregatiti rapid si lasa un gust de neuitat in gura!

creveți de specii de fructe de mare  •  homar este cea mai mare creatură canceroasă - aproximativ 163 de specii sunt cunoscute lumii. Aceste fructe de mare se simt destul de confortabile în apă rece. În Canada, cea mai mare homar din istorie a fost scoasă din ocean - cântărind în 20 de kg și peste 100 de ani, a surprins și a uimit întreaga lume! Alegeți întotdeauna cel mai mare homar de pe piață pentru a vă bucura de mai mult din carnea delicioasă.
  • squids locuiesc în lacurile tropicale și sunt o delicatesă marină preferată.
  • Pregătirea caracatiță reprezintă o adevărată provocare pentru bucătarul neexperimentat; În primul rând trebuie să gătiți aceste fructe de mare, atunci puteți fie să le prăjiți sau să le coaceți - totul depinde de gustul propriu!
  •  sepia preferă apa de mare sărată; Înainte de gătit trebuie să le puneți în marinadă.

Categorii de fructe de mare - Stridiile trebuie să fie întotdeauna curățate

curate stridie specii de fructe de mare

Cu un pic de suc de lamaie, vă puteți bucura, de asemenea, de consumul brut de stridii

fructe de mare

Speciile de fructe de mare - homari sunt destul de gustoase

fructe de mare homar

Experimentează rețetele și pregătește altele Și feluri de mâncare din fructe de mare

bucurați-vă de delicioasele specii de mâncare

Speciile de fructe de mare - fructele de mare sunt populare la toate vârstele

fructe de mare homar de pește

Squids pot fi felii, paine si prăjit

fructe de mare specii calmar

Tipuri de fructe de mare - salată de octopod 

fructe de mare oktopode specie

Spaghete cu fructe de mare sunt oferite pretutindeni

fructe de mare spaghete specie