Crearea unui mic birou de acasă – 10 idei inspiratoare

birou de mici dimensiuni birou de birou nișă de birou

Configurarea unui mic birou de acasă - Bine ați venit în colțul de lucru!

Când am crescut, părinții mei aveau o sală de lucru separată. Nu mă refer la o combinație cu spațiul de lucru, ci la un birou de acasă cu o masă de lucru supradimensionată și / sau un scaun cu rotile.

Astăzi, desktop-ul utilizabil devine din ce în ce mai mic.

Ca urmare, și datorită accesului tot mai ușor la aparatele electrice portabile, biroul de domiciliu pare să aibă beneficii mai mici și mai puțin practice pentru consumatorul mediu.

Proiectați un colț de lucru mic în camera dvs. de zi

biroul de acasă mici înființat birou de nișă
Acum colțurile biroului și birourile de lucru mici devin din ce în ce mai populare. Acestea pot fi atașate practic oriunde. Suprafețele tradiționale de lucru par mai mult un obicei decât o necesitate reală, spune Mark Williams, șeful Mark Williams Design Associates.

În general, oamenii au nevoie de saloane. Deci, puteți plăti facturile, puteți naviga pe Internet și chiar puteți lucra de acasă. De asemenea, este ușor să stați aproape de zonele comune.

Confortul vine primul când vine vorba de minitizens, dar pentru multe familii aceasta ar fi siguranța internetului. Mulți părinți doresc ca PC-urile copiilor lor să fie într-o cameră comună, astfel încât să puteți controla copii în timp ce navigați. Asta crede designerul din New Jersey, Cory Connor.

Desigur, aceste idei sunt bune pentru familie și ele creează puncte de pornire practice. Vor fi înlocuite mesele de mini-muncă vreodată cu mobilier tradițional și mai mare de acest gen? Potrivit designerului Sarah Barnard, acest lucru nu va fi cu siguranță cazul celor care lucrează acasă. Versiunea mai mică este minunată pentru sarcini ocazionale, dar cu siguranță nu sunt potrivite pentru utilizare de către copii de 8-10 ani.

Colțurile biroului și birourile de lucru mici devin din ce în ce mai populare

biroul de acasă mici înființat bucatarie de nișă blat

Pentru cei care doresc să aibă o masă mai mică, unele idei pot fi găsite în acest articol. Această colț din colț ar părea minunat pentru citirea rețetelor și pentru a răspunde la e-mailuri în timpul pregătirii mesei.

O suprafață mini de lucru între dulapuri și suprafețe de lucru 

birou de acasă mici înființat dresser birou nișă coridorSpațiu de economisire a mesei extensibile

birou de birou mic setat desen birou nișă extensibil

Locurile în care există un vârf în trafic și locații sunt colțuri populare pentru insulele de mini-muncă. Între dulapuri și suprafețe de lucru aveți o suprafață mini de lucru atașată. Aceasta este o ocazie minunată de a elibera tensiunea la sfârșitul zilei.

Centrul de divertisment este plin de secrete. O extensie de masă economisește spațiu și este integrată fără probleme în mediul înconjurător. Cabinetele de dimensiuni originale se află sub televizor.

Colț de lucru mic în camera de zi

birou de acasă mici înființat nișă birou de nișă de birou de nișă

Aș dori acum să descriu un caz specific. Un client are nevoie de un centru de comandă pentru el și cei trei copii ai săi. Dar el nu a avut nevoie de atat de mult spatiu pentru ca atat de multe lucruri nu trebuie sa fie pe hartie in aceste zile, a spus Connor.

Zona de lucru compactă între bucătărie și sala de mese

biroul de acasă mici înființat bibliotecă de nișă de birou de nișă

În timpul renovării bungalow-ului în 1920, Williams a mutat scările și a plasat această bancă mică în locul lor. Ea servește idealurile noastre între bucătărie și sala de mese. Acesta este un loc minunat de despachetat și de a crea o listă de sarcini în timp ce sunteți în mișcare.

Faceți-l confortabil, chiar dacă aveți spațiu limitat

biroul de acasă mici înființat scaun sertar nișă birou

Laptopul arată minunat, dar de obicei servește un scop diferit. Barnard a folosit locul ca stație de lucru, astfel încât mama să poată ține ochii pe fetiță dacă vrea. Într-o cămară din apropiere găsiți cărți și accesorii pentru copii.

Dacă spațiul este o problemă, atunci barele de tragere ca acesta pot oferi o mulțime de spațiu de birou fără a utiliza o mare parte din cadrabilitatea utilizabilă. Aici vedem o piesă practică, încorporată. Riglele se îndepărtează foarte repede când este timpul să joace.

Zona de lucru practică - mobilată în dulap

birou de mici dimensiuni birou de birou nișă de birou

În această mică cameră de familie, dulapul poate găzdui un loc de muncă, birouri și decorațiuni colorate. Una este capabilă să ascundă tot ce există acolo!

Locul jenat este minunat pentru spațiile mici de lucru. Suprafața plutitoare arată minunat și poate funcționa ca un birou minunat, dacă îl faceți potrivit prin idei bune și inteligență. O idee bună, nu?

 Aveți o nișă mică în dormitor, poate?

birou de acasă mici înființat nișă birou de nișă mobilier din lemn