Mobilă elegantă și funcțională în stilul Bauhaus

Bauhaus scaun de mobilier din oțel rattan scaun

 Cunoașteți mai bine stilul Bauhaus

Ele sunt un adevărat clasic în domeniul mobilierului de design: mobilierul de design Bauhaus este atemporal și poate fi combinat cu aproape orice stil de design interior pentru aproape 100 de ani. Datorită acestei bogății de variante piesele de design stilat și, în același timp, funcționale au supraviețuit secolelor și sunt la fel de populare astăzi ca niciodată.

Mintea creativă care a inspirat stilul Bauhaus din Weimar în 1919 a apartinut lui Walter Gropius, un arhitect german care a fost mereu cu un pas înaintea timpului său în ceea ce privește ideile de design moderne. Chiar și astăzi este considerat co-fondator al arhitecturii moderne. În 1919 a fondat Staatliche Bauhaus în Weimar, o școală de artă care a stabilit cursul pentru viitor. În 1925, școala de artă sa mutat de la Weimar la Dessau. Mai multe medii istorice pot fi găsite pe această pagină.

 stil bauhaus scaune scaune masa de luat masa
Nunta lor inițială a fost epoca 1919-1933, secolul 20 a văzut designul, care este considerat o punte de legătură între fin și aplicat arta a fost întotdeauna o renaștere reală și are, deoarece nu numai arhitectura si design-ul grafic moderne, dar mai presus de toate de asemenea, a influențat puternic industria mobilei. Mobilierul în stil Bauhaus este modern și funcțional în același timp și, astfel, întotdeauna o sursă de inspirație pentru mințile creative ale zilelor noastre.

 Nu trebuie să fie costisitoare

 Mobilierul nu este ieftin. Dacă prețuiți un design elegant, de multe ori trebuie să plătiți o sumă plăcută pentru asta. Dimpotrivă, mobilierul ieftin pierde adesea farmecul real. Nu trebuie să fie mai ieftin sau mai elegant. Dacă doriți să cheltuiți puțini bani și vă place să vă dăruiți, puteți construi așa-numitul mobilier Hartz IV - inspirat de designul Bauhaus. Mobilierul Hartz IV este o idee de design de design elegant, care poate fi completat cu o mică abilitate manuală și câțiva pași simpli. În designul rustic-confortabil Bauhaus, acestea fac din vedere o mulțime vizuală și încă pierd bugetul.

comanda bauhaus stil de design

Iată un interesant interviu cu Le Van Bo, care a venit cu asta. El știe ce mobilier inaccesibil poate fi atunci când venitul este strâns, deoarece arhitectul și designerul de succes din Berlin a fost odată un recipient Hartz IV. El a proiectat designul mobilierului Hartz IV la Volkshochschule (VHS). Dacă nu ați descoperit încă meseriașul, puteți să o compensați acolo. VHS oferă acum cursuri speciale în care se predă construirea seriei de mobilier Hartz IV. Conceptul arată că un gust de design interior de înaltă calitate nu trebuie să eșueze datorită bugetului necesar și că astăzi toată lumea se poate presta elegant cu puțină măiestrie și idei creative. "Forma urmărește funcția" este motto-ul designerilor Bauhaus și al producătorilor de mobilă care și-au făcut misiunea de a crea modele moderne și elegante accesibile pentru fiecare nivel al societății de astăzi.

bauhaus mobilier stil scaun birou living Stilul Bauhaus cucerește din nou piața de mobilier

 Stilurile de mobilier sunt ca nisipul pe mare, dar dacă privim foarte atent, aproape peste tot apare un semn de Bauhaus. Cu ideea de bază a proiectării mobilierului de designer funcțional, care combină stilul și practicul, dezvoltatorii și gânditorii de stil Bauhaus au apelat la o gamă largă de cumpărători. Nu e de mirare că piesele bune au intrat în curând în producția de masă. Astăzi, imaginea sa schimbat din nou. Deși Bauhaus reprezintă în continuare mobilier de designer cu costuri reduse, care impresionează prin forma și funcționalitatea sa, mărfurile produse în masă au devenit obiecte de colecție adevărate, numite pe bună dreptate mobilier de designer. Fiecare retailer de mobilier de designer care se ocupă de ceva va avea una sau două piese în ofertă, iar fanii reale Bauhaus vor găsi ceea ce căută în numeroase magazine astăzi. Desigur, din când în când este de asemenea o înțelegere reală.

stil bauhaus scaun de birou alb eames

La mesele -designlover.com pot fi cumpărate mese și scaune robuste și bine amenajate în stil Bauhaus, printre altele, unde există și oferte regulate și reduceri. Un design clasic real este scaunul din oțel tubular, care se adaptează aproape în fiecare stil de mobilier. Acesta se găsește în birouri și cabinete moderne și bine mobilate, precum și în sălile de evenimente. O combinație frumoasă este, de exemplu, scaunele de consolă de către Marcel Breuer, cu masa de birou de Charles Eames - nu numai în birou, ci și în sala de mese privată.

  bauhaus mobilier stil scaune

Astfel, stilul Bauhaus continuă să răspândească o multitudine de fațete care nu sunt nici una. Formele simple creează un aspect modern care încă emite un farmec atemporal și, prin urmare, niciodată nu iese din modă. Dacă vă decideți să cumpărați o piesă Bauhaus, veți obține o adevărată locuință clasică, care nu este suficient de robustă pentru a rezista generațiilor, dar poate încă să concureze fără efort cu ideile de design de mâine. Trucul este de a reduce la forme geometrice simple, precum cercul, pătratul și triunghiul precum culorile primare roșu, galben și albastru, care sunt combinate cu contraste subtile în alb, negru și gri. Baza materială este tubul de oțel, care astăzi este foarte ieftin să producă și încă permite producătorilor să ofere mobilier de designer real pentru un buget mic.

Bauhaus stil fotoliu fotoliu de design modern