Rafturile răcoritoare reîmprospătează atmosfera din biroul dvs. de acasă

Ghișeele cool și vă puteți îndrăgosti instantaneu de locul de muncă!

 

Agendele cool vă fac ușor să vă îndrăgostiți de slujbă. Puteți face uneori o mare diferență.

Un lucru este sigur: Un birou mai bun vă va face munca mai eficientă și mai plăcută. Mulți oameni nu sunt conștienți de cât de mult sunt influențați de ambianță în timpul lucrării, până când o schimbă și simt clar diferența care o face.

Următoarele birouri sunt într-adevăr cool și deja slăbesc starea de spirit la locul de muncă. În plus, au un design original care promovează procesul de lucru în birou sau la biroul de acasă surprinzător de bine.

Mobilier de birou cu design rece

designer mobilier mobilier mobilier de birou

Sertare birou de birou de birouSentiment plin de bucurie

În ultimul timp, au apărut o serie de modele de birou care plasează o valoare ridicată pe spațiu. Biroul este situat într-o cutie de nisip sau în altă zonă încadrată acoperită cu un material deosebit de confortabil pentru picioare. Biroul în sine este simplu - este suficient de lat și suficient de robust. Dar grație nisipului sub picioare sau a altor materiale plăcute, te simți relaxat, liber și nu te obosi atât de repede. În multe cazuri, practic aveți un masaj permanent al piciorului care vă ține mereu treaz.

Dacă nu puteți lucra pe plajă ...

birouri de birou de birouri de birou

Blaturi cu panouri glisante

Rafturile cu panouri glisante devin din ce în ce mai ergonomice și inteligente. Multe modele oferă o zonă care poate fi stabilită după cum este necesar. În plus, unul are suficient spațiu de stocare. Când nu lucrați, puteți ascunde PC-ul și alte lucruri sub panouri și aveți o atmosferă ordonată și fără sudură în spațiul de lucru care duce la brainstorming activ și conversație tensionată în afaceri.

Configurarea biroului de birou - mobilier practic de birou

birouri de designer birouri cool desktopBirou cu placă culisantă

Plăci de birou pentru mese de birou răcoritoare

Modele tradiționale de birou cu caracteristici surprinzătoare

Birourile cool moderne nu se încadrează în nici o ambianță. Dacă integrați locul de muncă într-o cameră de zi mobilată în mod tradițional, aveți nevoie de ceva clasic. Probabil că există multe birouri tradiționale cu caracteristici moderne. Acestea pot avea elemente glisante sau mecanisme pentru ajustarea înălțimii.

Masa de cafea și biroul într-o singură

yoyo masa pliabilă birou de birou de birou

2 în 1

Stadiile înguste sunt o mare provocare în stabilirea lor. Ele trebuie să îndeplinească multe funcții în același timp. Nu este neobișnuit să folosiți biroul de acasă ca o cameră de oaspeți atunci când vizitați. În loc să plasați o mulțime de mobilier, puteți opta pentru un birou răcoros care ar putea servi și ca pat sau canapea.

Un birou care se transformă într-o canapea este, de asemenea, foarte cool

mese fiabile mobilier creativ mobilier idei

Lucrează și exersează în același timp

Aveți, de asemenea, problema, stați prea mult timp în birou și, prin urmare, aveți niște kilograme în plus. Există ocupații în timpul muncii pe care le puteți realiza în picioare? Vă puteți imagina să aveți o conversație pe PC și, în același timp, pe o cale de carieră? Există mese interesante care vă fac posibilă.

Rămâi la locul de muncă

idei cool idei gustoase birouri diy

O gamă de birouri moderne vă face munca deosebită. Ei asigură prin aspectul lor neobișnuit pentru bună dispoziție și varietate. În același timp, aspectul său atractiv nu este un scop în sine, dar într-un mod foarte original îndeplinește aspectele practice pe care un birou de vis ar trebui să le aibă.

Ghișeele cool pentru camera de tineret 

birou idei mobilier birouri de birou de birou

Acest lucru vă economisește mult spațiu

Mobilier de birou birouri de top birouri rece

Mobil birou din carton - Cât de cool este asta?

birouri de birouri de birouri de birou

Poate, de asemenea, vă place să lucrați în picioare

birouri de birouri de birouri interesante

Birou în stil industrial 

birouri cool designer scaune mobilier idei

Birou de birou din lemn 

birouri de birou de birou de birou

Mobilier de birou cu economie de spațiu - birouri de perete

mobilier de birou mobilier de birou mese rece designer desks mobilier de birou mese rece mobilier idei mobilier de birou desene de biroudesigner desks mobilier idei birou de top birouri de birou birouri de birou top birouri de sticlă birouri de birouri de birou răcoroase Mobilier de birou pentru birou Birou de birou de birou înființat de proiectare practic scări Birou de birou amenajat pentru fitness Acasă birou decorare birou idei mobilier designer Home Office Birou de instalare Idei Relaxați-vă Biroul de configurare a biroului de birou crează comanda Plăci pliabile birouri de birou pentru copii birou de birou mici setat birou perete spațiu de economisire a spațiului birouri practice mese birouri de birou mobilier de birou creativ mobilier birouri rece