Idei răcoritoare pentru scările exterioare moderne cu iluminare

LED-uri de iluminat scări exterioare pavaj poteca culoare albastru modern

Idei vii răcoritoare pentru iluminatul scărilor indirecte în exterior

Grădina poate fi fabuloasă noaptea. Dar noi, oamenii, nu vedem foarte bine noaptea și poate fi periculoasă, mai ales dacă pasi pe suprafețe neuniforme.

Cu ajutorul iluminării corecte, puteți transforma această zonă potențial periculoasă într-un punct culminant.

În mod ideal, ar trebui să aveți destulă lumină în jurul scărilor și aproape de scări, astfel încât să puteți merge în siguranță. Asta poate fi uneori ușor. Tot ce ai nevoie este o lumină pe ambele părți.

Dar, așa cum se întâmplă de multe ori în designul modern, se poate combina practicul cu estetica.

Dacă planificați oricum scări și pași în aer liber, gândiți-vă la diferite opțiuni de iluminare în exterior. De exemplu, puteți utiliza lămpi sau lămpi laterale, care pot fi instalate și în parapete și balustrade. Deci ai putea face peisajul tău și mai special.

Afișați situația cultivată - scară exterioară modernă cu iluminare

scară exterioară modernă cu iluminare indirectă a treptelor de lemn
Iluminarea scărilor poate fi absolut normală sau poate fi o operă de artă. Decupajele geometrice pe fiecare rampă permit accesul multor lumini aici. Dar ceea ce vedeți de fapt sunt modelele diferite.

 Pentru scările înguste, este posibil să se utilizeze modelul o singură dată.

Repetarea aceluiași model la fiecare nivel suplimentar creează un efect de ravnit

scară exterioară modernă cu pași de piatră de iluminat construiți

Cu toate acestea, atunci când este vorba de iluminarea unei scări mai mari, puteți grupa mai multe lumini în jurul fiecărei trepte

scară exterioară exterioară cu iluminat construit în verandăScările lungi și joase ar putea fi minunate pentru orientarea pe timp de noapte

scară exterioară exterioară cu piscină de iluminat încorporată în piatră

Lumina va extinde rama, îmbunătățind vizibilitatea.

Deci, oaspeții dvs. vor fi în siguranță.

Păstrați lucrurile simple

scară exterioară modernă cu iluminat construită în pași de grădină din piatră

Uneori, luminile din jurul scărilor sunt tot ce aveți nevoie. Stilul acestor lumini se potrivește bine în grădină. Aceștia au aceeași valoare decorativă pe parcursul zilei.

Lumini indirecte

scară exterioară exterioară cu balustradă exterior din lemn Corpuri de iluminat pentru straturile de acoperire ale balustradelorscara exterioara exterioara cu iluminat construit in balustrada de pridvor

O altă opțiune destul de ușor de utilizat, care funcționează bine și pe terase, sunt corpurile de iluminat pentru straturile de acoperire ale balustradelor și lămpile care pot fi integrate în stâlpi.

Cele mai multe dintre aceste accesorii sunt ușor de găsit și retrofitarea unei scări existente pe pridvor nu ar trebui să fie o sarcină deosebit de dificilă.

Vederea în jos

scară exterioară modernă cu ghivece de plante de piatră de iluminat

Luminile, care arată mai degrabă în jos decât în ​​sus sau în lateral, contribuie la un efect minunat: ele fac pentru formarea de băi moale în jurul scărilor. Lumina este suficientă pentru a vedea unde mergeți. Dar, în același timp, nu strălucește direct în fața ta. Nu trebuie să iluminați fiecare pas. Ei au nevoie doar de o lumină atât de mare încât să se simtă în siguranță.

Priveste lateral

scară exterioară modernă cu fațadă pentru ferestre de iluminat

Luminile laterale fixează o scală pe scări. Aici aveți ca o lampă în colțul fiecărei etape. Ele nu sunt robuste, dar dau destulă lumină pe timp de noapte.

Se amestecă lucrurile

scară exterioară modernă cu design minimalist de iluminat

Când vine vorba de lumină și designul ei, ar trebui să poți depăși limitele. Uneori combinația de lumini diferite funcționează minunat. Pașii dramatici care se ridică deasupra iarbă sunt complet iluminați. Aceasta este expresia potrivită aici! Pentru că alții sunt pur și simplu scufundați în lumină, care îngrădește colțurile.

Această lumină accentuează acest element arhitectural și peisajul înconjurător. Dar are și o funcție foarte practică: asigură siguranță pe aceste scări non-formale fără balustrade. Prin comparație, scara lungă din spatele ei necesită doar lumini de mătase pentru a fi aprinse și în siguranță.

Luminile individuale din centrul fiecărei trepte asigură iluminarea potrivită aici

scară exterioară modernă cu iluminare instalată indirect

În plus, contribuie la iluminarea suplimentară în cameră. E doar interesant! Aveți suficientă lumină prin luminile de pe podea și pe balustrade și, în același timp, suficientă umbră pentru a face totul mai interesant.

Lumina secundară în jurul întregii intrări vă face să vă simțiți bineveniți

scară externă modernă cu iluminat construită în curtea garajului

Acest lucru a fost realizat printr-o combinație de lumini de fundal. Există o lumină tradițională asupra porții, astfel încât numărul pe ea să devină vizibil. Rezultatul: o lumină caldă și primitoare.

Design în felul tău

scară exterioară modernă cu iluminare indirectă încorporată în LED

Să aruncăm o privire la exemplul de aici: probabil că nu aveți nevoie de lumina de fundal aici, dar lămpile definesc partea superioară și inferioară. Ele reprezintă un element decorativ puternic. Sticla albă face posibilă strălucirea prin semnele becurilor.

Vă dorim succes și sperăm că ați fost de ajutor!

scară exterioară modernă cu iluminare încorporată în lumină albastră cu LED

Exemplele anterioare aveau ceva în comun: erau foarte precaut. Poate doriți să îmbogățiți una dintre aceste idei adăugând o lumină roșie, albastră sau altă lumină?