Iluminat acasă integrat – instalați iluminarea camerei

integrate bucatarie de iluminat de origine bucatarie mobilier alb

Iluminare integrată la domiciliu - Instalați iluminarea camerei în mod corespunzător

Vrei să înveți să evaluezi în mod corespunzător nevoia de lumină în camera ta? Doriți să determinați înălțimea corectă a corpului de iluminat și să înțelegeți regula importantă de iluminare importantă? Acest articol este destinat să vă ofere un ajutor valoros în această privință.

 Casele noastre par să înflorească ca florile atunci când alegerea corectă a luminii este făcută. Acest succes poate fi realizat foarte bine prin iluminarea încorporată. Aceste tipuri de lămpi vă ajută să proiectați o cameră luminoasă mult mai bine decât orice alt dispozitiv. Aceasta este în mod clar opinia noastră. De aceea am dedicat acest articol luminilor încorporate.

Designul de lumină este atât o știință, cât și o artă

Scaune de masă cu rafturi de masă integrate pentru locuințe
Determinați puterea corectă!

Știți o formulă foarte simplă pentru a afla lumina folosită în încăpere? Acum vă vom spune (încă) unul! Mai întâi calculați suprafața totală a camerei de iluminat. Apoi trebuie să multiplicați rezultatul 15. Acum aveți întreaga putere pentru iluminarea camerei.

Acum, o sarcină mică: dacă camera dvs. este de 5 x 6 metri, atunci zona din interior este de 30 de metri pătrați! Acum ar trebui să înmulțiți de 15 ori și să ajungeți la aproximativ 450 de wați!

Forma iluminatului

Luminile încorporate cu un unghi larg sunt cea mai bună soluție pentru iluminatul ambiental. În unele cazuri, trebuie să vă concentrați asupra lor. Deci, puteți obține o lumină mai bună prin unghiurile înguste în cazul iluminării anumitor zone.

Folosind forma corectă a luminii, puteți crește eficiența

Acasă integrată de iluminat de origine camera de zi de masă pernă imagine

Determinați numărul corect de lumini

Ați calculat deja numărul de wați de care aveți nevoie pentru camera dvs.? Câte becuri doriți să vă integrați? Împărțiți bumbacul utilizat cu numărul dorit de lămpi. Rezultatul vă arată cât de multe wați ar trebui să aibă becurile.

LED sau halogen

Ambele soluții pot fi bune, dar trebuie să fie conștiente de realizările lor diferite. Echivalentul unui LED de 5 wați este o lumină cu halogen de 40 wați. În mod normal, există o indicație pe ambalaj.

Distribuiți lumina chiar în cameră

Nu numai numărul de corpuri de iluminat și capacitatea lor, dar și distribuția corectă în cameră sunt esențiale. Apoi, aveți cel mai bun efect.

Desigur, acestea sunt doar liniile directoare generale și trebuie să faceți acest lucru fără unii dacă camera are o formă diferită.

Este important să ajungeți în sfârșit la o atmosferă armonioasă. Veți simți deja unde trebuie să îndepărtați sau să adăugați una sau o lampă.

Un metru ar trebui să fie distanța dintre luminile și, de asemenea, între acestea și marginea tavanului

Un perete integrat de iluminat pentru dormitorAtașarea altor construcții

Dacă nu locuiți la mansardă, cel mai probabil nu veți putea atașa lumini fără a risca construcția. În acest caz, trebuie să configurați o construcție agățată pentru integrarea luminilor de acolo. O astfel de soluție poate fi văzută în camera de mai jos.

Reglați puterea luminii

Utilizați aditivii moderni pentru reglarea intensității luminii. Deci nu ați risipit energia inutilă și, de asemenea, ați putea ajusta lumina starea de spirit și ocazia. Ca urmare, becurile vor dura mai mult.

Deconectați lămpile de zone
Este posibil să aveți și câteva stații de la care activați luminile. Deci, nu trebuie întotdeauna să activați toate luminile în același timp.

Nu vrei să-ți luminezi opera de artă cu lumina rampă?

Iluminat interior integrat încorporat în șemineu cameră de zi

Alegeți un punct de vedere

Acesta va fi un punct focal frumos în cameră. Ați putea experimenta lumina până când veți obține cel mai bun efect. Lampile cardanice au flexibilitatea necesară, deoarece pot fi răsucite, îndoite și deformate.

Același tip de lumini sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru anumite zone de circulație. În timpul instalării, ați putea sta pe scaun. Deci puteți vedea, dacă ați ajuns la lumina optimă. Umărul și capul nu trebuie să blocheze razele de lumină.

Efectuarea eficientă a iluminării în baie poate fi o sarcină foarte dificilă

Iluminat integrat la baie proprie chiuveta

Se amestecă luminile din baie

De obicei, puteți obține cele mai bune rezultate cu lumini de diferite tipuri.

Lumina camerei funcționează cel mai bine în zonele sanitare. Două lămpi puternice trebuie instalate aproape de fereastră. Zonele de contact ale celor două ar trebui să se suprapună în mod necesar.

Aveți nevoie de lămpi de baie rezistente la umezeală. Deci ai evita accidentele neplăcute din baie.

Utilizați lumini în zona exterioară, care sunt destinate zonelor umede

iluminat integrat la exterior minimalist exterior

Pentru că pe verande și terase poate fi deja umed. Deoarece acestea pot fi expuse la ploaie, zăpadă și ceață și apoi aveți nevoie de siguranța dumneavoastră.

Vrei să-ți faci casa mai strălucitoare? Doriți ca apartamentul dvs. să fie inundat de lumină? Apoi luați serios planificarea luminilor. Gândiți-vă constructiv și aflați despre ultimele știri de pe piață.

Vă dorim multă distracție!

 Iluminat integrat în biroul de acasăAcasă birou de birou de iluminat de birou integrat

Întuneric în baie

Lampă integrată de iluminat la domiciliu, încastrat în baieBucătărie rustică - mobilier din lemn, lămpi suspendate combinate și iluminat de tavan  Integrat de bucatarie de iluminat de origine bucatarie lemn rustic