Lămpi creative de design din lemn natural

Colecția de cereale separate - lămpi de design de Paul Foeckler

Dacă sunteți în căutarea unor lămpi mari de designer, atunci sunteți în locul potrivit. Am fost complet fascinați când am întâlnit recent colecția unică de lampă Split Grain de designer Paul Foeckler din Los Angeles. Toate luminile sunt de fapt făcute din lemn natural sau mai bine spus lemn de foc. Blocurile din lemn masiv au fost transformate inteligent în sculpturi simple de lampă, tăindu-le în intervale regulate. Așadar nu numai că este văzută boabele specifice fiecărei bucăți de lemn, dar, de asemenea, era egal cu mai mult confort în camera îngrijorată. Lampa de lumină curge prin crăpături și pare oarecum familiară și liniștitoare. Cu o astfel de lampă puteți crea instantaneu o atmosferă plăcută în propriii patru pereți și, în același timp, puteți crea un ochi catcher fără îndoială.

Creațiile de designer sunt disponibile ca lămpi de pardoseală și de masă. Acestea constau în lemn regional recuperat. Ca construcție și armare, designerul a folosit oțel și aluminiu. Rezultatul final - lumini minimaliste care prezintă frumusețea naturii prin recursul lor modern. Sustenabilitatea și purismul au cea mai mare prioritate. Observați chiar și un gust scandinav, în care funcția și designul se află într-un echilibru perfect. Pură eleganță!

Lămpi de design ecologice

Lampa de proiectare lampă de lampă lampion lampă de podea

Astfel de lămpi de design originale și elegante sunt un plus de succes pentru orice interior și pot fi perfect combinate cu multe alte accesorii de casă. Ele sunt, de asemenea, potrivite ca daruri exclusive, în special pentru designerii fanatici și cunoscători reali. Ne-a plăcut mai ales coloana de lemn de mai jos.

Lampă de sculptură din lemn de cedru

designer lămpile de foc lemn natural holzklotz lumina moderna
Lemnul de cedru parfumat a fost găsit după un incendiu major în Pădurea Națională din Angeles, după ce autoritățile s-au luptat cu consecințele focului. Asta a fost aproape tot ceea ce a rămas din copacul vechi. Acum stă acolo, foarte modest și îndeplinește un rol complet diferit.

Găsiți preferatul dvs. personal! De asemenea, verificați celelalte realizări ale lampilor de către Paul Foeckler, fie pe site-ul său oficial, fie la Etsy.

Felinar simplu cu atingere scandinavă

designer lămpi lemn de foc lumina lampă de podea lemn natural

Lampa de proiectare lampa de iluminat lampion lampion floor lampLămpi de proiectare lemn de foc lemn de foc natural

designer lămpile de foc lemne materiale naturale

designer lămpi lemn de foc lumina lampă de podea lemn natural

designer lămpi design modern lemn natural

designer lămpi lemn de foc lemn design lemn lampion

designer lămpi de proiectare lemn de foc lemn de foc

designer lămpi naturale lumina lampion lampstand