Lămpi masa de masă cu adevărat pus pe scenă!

Sala de mese contemporană ne oferă multe oportunități pentru a crea un spațiu original. De la piese de mobilier extravagante la modele de pereți spectaculoase până la plafoane fanteziste: vă puteți simți liber să dați designului interior o notă personală. O astfel de oportunitate este dată și de corpurile de iluminat moderne. Este greu să vă imaginați ce soluții de proiectare exuberante au pus zona modernă de luat masa în lumina reflectoarelor! Să vedem câteva dintre acestea în exemplele de mai jos împreună?

Lămpile moderne cu pandantiv, în culori pastelate, aduc o notă proaspătă în sala de mese

mese de masă lămpi proaspete culori pastelate

Lămpile de masă au un rol esențial în designul interior

Când planificați sala de mese, trebuie să luați în considerare atât iluminatul, cât și selecția pentru mobilier și decorațiuni. Spațiul și stilul ar trebui apoi să fie luate în considerare cu atenție. Într-o cameră puteți crea doar un sentiment frumos de viață prin stabilirea numărului, tipului și locului potrivit al surselor de lumină.

Cel puțin trei dintre acestea ar trebui să fie, care se aplică și în zona de luat masa. Lumina mesei de luat masa ar trebui, prin urmare, să fie completată cu o lumină de fundal adecvată și lămpi de masă. În special, lampa mesei de masă ar trebui să acorde o atenție deosebită. Se anunță o iluminare optimă deasupra mesei de luat masa din zona modernă de luat masa!

Decorativ accente stabilite de lumini în cameră

mese de masă lămpi diferite lămpi cu înălțime diferite
Lămpile de masă de la mese au, de asemenea, o funcție decorativă, care este necontestat! Pentru că la vederea unei lampi de designer, ideea rămâne ocupată de mult timp ... Și, deși una dintre ele atârnă cele mai multe lămpi suspendate deasupra mesei, acestea nu sunt întotdeauna soluția optimă pentru sala de mese. Un acoperiș înclinat sau ferestre din apropiere fac alte idei de iluminare necesare. Apoi, lumini arc sau de perete ajuta.

Ce ar trebui să aveți grijă de iluminatul mesei?

Pe măsură ce culorile influențează starea noastră de spirit, la fel și lumina sau culoarea luminii și temperatura luminii. În general, culoarea luminii variază între 2.700 Kelvin până la aproximativ 8.000 Kelvin. Pentru sala de mese, lumina cu o temperatură cuprinsă între 2700 și 3000 Kelvin se dovedește a fi ideală, deoarece această culoare ușoară creează o ambianță confortabilă. Știați că receptorii noștri de gust sunt, de asemenea, sensibili la lumină? Da, așa este! Iată câteva termeni care ar trebui luați în considerare: Iluminarea și redarea culorilor. Acordați o atenție deosebită culorii luminoase!

Amenajarea elegantă face o impresie plăcută în sala de mese modernă

Lămpi masa de masă atârnă mai multe lumini pendant

Puteți controla luminozitatea pe masa de luat masa. Există și variante care pot schimba complet atmosfera în cameră.

Dar ce nu trebuie uitat când vine vorba de iluminatul mesei?

Designul

Forma mesei de masă joacă în primul rând un rol în alegerea unui corp de iluminat potrivit. Dar nu este obligatoriu să atârnați o lampă rotundă pe o masă rotundă. Ambele trebuie să se completeze reciproc! Luați în considerare faptul că cu cât este mai mare masa de masă, cu atât lămpile ar trebui să fie mai presus de ea!

Iluminați elegant masa de masă

Lămpi de masă rotunde și eleganteAranjamentul surselor de lumină ar trebui să fie forma și dimensiunea tabelului în consecință. La o masă rotundă acestea sunt centrate, pe o masă dreptunghiulară pe care o închideți în lungime.

Când vine vorba de proiectarea lămpii, aveți de fapt o selecție vastă de materiale, forme și culori. Atelier de iluminat, abajururi de rattan, sisteme de iluminat flexibile, lămpi aranjate în grupuri ... Depinde de dumneavoastră să alegeți corpuri de iluminat potrivite pentru masă!

Reglarea înălțimii

Cât de mare ar trebui să stea lampa de masă? La 60 de cm deasupra mesei este înălțimea optimă pentru lampa de masă. Astfel, lampa luminează bine masa și în același timp face șederea în cameră plăcută. Se simte destul de rău că trebuie să se lovească în lampă sau să vadă bulbul de jos. O lumină reglabilă este recomandată atunci când masa de masă este utilizată în scopuri diferite.

Functional ar trebui să fie lămpi moderne mese de masă

mese de masă lămpi moderne de beton optice

Observați altcevaDacă masa este din sticlă sau, de exemplu, are o placă de înaltă luciu, ar fi bine să alegeți o lampă cu un reflector. Vederea liberă a becului ar putea fi deosebit de neplăcută pentru mesele cu suprafețe de oglindă.

Amvonul

De asemenea, este important dacă abajurul este translucid sau nu. Depinde de intenția dvs. dacă abajonul este fabricat din metal, lemn, hârtie sau plastic. Vreți să creați o lumină directă sau difuză asupra mesei? Desigur, acest lucru creează, de asemenea, climat de cameră diferit.

Captivați ochiul prin intermediul opticelor din beton

mese de masă lămpi aspect beton oferă cameră un aspect industrial

Nu se dovedește a fi foarte ușor să alegeți lămpi de masă potrivite! ... Trebuie să țineți cont de atâtea criterii! Luați suficient timp și găsiți cea mai bună soluție pentru sala de mese, astfel încât să puteți realiza instalarea lămpilor moderne! Doar scoateți zona de luat masa vizual!

Scaunul atractiv asigură un aspect de neuitat!

Masa de masă lămpi idei neobișnuite pentru zona de luat masa

Iluminarea și decorarea în același timp!

mese de mese de masă design neobișnuit pentru o ambianță elegantă

Spice-te masa rotundă cu lumini potrivite

Soluții de masă pentru mese rotunde pentru masa rotundă

Lămpile de pandantiv ca un adevărat ochi-catcher!

mese de masă lămpi lămpi colorate pandantiv crea o dispoziție în zona de luat masa

Completați elegant zona de luat masa cu luminile din dreapta

decor de casă dining room lămpi de luat masa alege dreapta

Asigurați-vă că aveți ochelari în cameră!

home decor dining room fantezie soluție pentru iluminat

lămpi, sala de mese în culori pastelate și masă de masă albă

lămpi sala de zi soluție de iluminat moderne

lămpi de lumină pandantiv lumini grupate în grup

mobilarea ideilor candelabru atractiv în zona modernă de luat masa

iluminarea ideilor de mobilier pentru zona de luat masa

idei vii pentru sali de mese vestiare mari în negru

mobilarea ideilor sala de mese în stil eclectic

idei de design interior pentru sala de mese frumos pandantiv lumini

mobilier lămpi pendulum cu diferite înălțimi

idei de mobilier sfesnice sic completeaza scaune

sufragerie camera de zi pentru iluminat

decorațiuni interioare lămpi cameră de sufragerie pentru masă

idei de viață idei de luat masa idei moderne pentru iluminat

mese de masă lămpi soluție elegantă pentru iluminarea zonei de luat masa

mese de masă lămpi design elegant în negru

masă de masă lămpi frumoase agățat de la plafonul cu cărucior

mese de masă lămpi texturi frumoase și culori neutre

mese de masă lămpi de masă moderne

mese de masă lămpi figuri geometrice anima cameră

mese de masă în grup pentru o iluminare mai bună

lămpi cameră de luat masa cameră confortabilă cu o masă rotundă mică