Cardul de Valentine’s Day – efect 3D și dragoste tare pentru Ziua Îndrăgostiților

32 de idei pentru carte de ziua valentine - efect 3D

Lăsați-i pe cei dragi să știe cât de mult vă plac și să o faceți indirect, prin cărți și cadouri creative, realizate manual de Valentine. Arătați-le celor dragi cât de mult vă interesează. Cu modelele noastre proaspete și elegante, puteți face cardurile Ziua Îndrăgostiților să împărtășească sentimente plăcute și prietenoase cu prietenii și familia.

idee originală carte de zi valentine

Creați o dispoziție bună cu inima din hârtie 3D. Înfășurați o inimă cu un cerc alungit și atașați-o cu cardul cu spumă adezivă.

O idee de zi cu ouă de valentine

Valentines carte idee zi
Jocuri de cuvinte interesante creează sentimente creative pentru cardurile Ziua Îndrăgostiților. Aici o bufniță făcută din forme ștanțate are o afirmație simplă și frumoasă. În mijloc, o bucată simplă de carton cu colțuri rotunjite este atașată la o hârtie tipărită. Adăugați hârtia dvs. și asta este.

O declarație elegantă de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiților

Idei de carte Valentine's Day sugestii

Această carte făcută la domiciliu este o idee foarte creativă pentru Ziua Îndrăgostiților. Încercați să creați propriul dvs. material de zgârieturi în câțiva pași simpli.

Un joc cu "cuvinte cu cuvinte"

Ziua Îndrăgostiților carte de joc de măsline de măslineAceastă carte interesantă de joc cu cuvinte Valentine's Day este un proiect simplu și rapid. Adăugați inimi și declarația dvs. cu autocolante.

O idee chitara tematica

model valentine carte de zi chitara

Puneți un cerc în jumătatea inferioară a părții frontale a cardului și atașați cinci benzi verticale de-a lungul centrului.

O idee de ciocolată pentru iubitul tău

valentinsatg carte ideea de ciocolată

Această carte este perfectă pentru iubita ta. Atașați bara de bomboane la o cutie de măturat, apoi adăugați ornamente sau "Te iubesc".

O hartă și motive oceanice pe hartă

valentine zile idee carte ocean

Această carte de Ziua Îndrăgostiților creează o stare perfectă solemnă pentru iubitul tău. Tăiați propunerea noastră de balene din două culori diferite de carton cu un cuțit. Hârtia cu model de hârtie din lemn oferă un ocean frumos sau puteți desena cercuri albe pe hârtie cu un pix alb. În partea superioară a cărții, adăugați o foaie de hârtie tăiată în alb pentru a se asemăna cu valurile. Înfrumusețați cardul cu inimile tăiate, peștele și o declarație tipărită.

Ziua Îndrăgostiților surpriză pentru cel mai bun prieten al tău

Idee pentru zile de prietenie

Această carte tematică cu o floare prezintă o declarație frumoasă de Valentine's Day pentru un prieten. Înfrumuseți o bucată de carton alb cu diferite secțiuni de hârtie modelată, apoi scrieți sau tipăriți o declarație.

Dragoste albastru carte de sarbatori

carte preferată pentru valentine

Pentru a crea o carte rotundă, pliați o bucată de carton în cerc medial și parțial tăiat. Punch o inimă mare pentru a adăuga un text, apoi stratul două păsări drăguț în partea de sus. Iarba este făcută din hârtie modelată.

O surpriză plăcută în ziua iubitorilor

valentine carte de dulciuri

Surprinde-ți iubitul cu această carte originală de bomboane. Aduceți un pătrat de hârtie pentru copiere în centrul unui card pătrat. Tăiați cuvintele "sunteți" și "fierbinte" dintr-o revistă sau ziar și le lipiți într-un cerc de hârtie albă. Adăugați 8 sau 9 bucăți de bomboane fierbinți pe hârtia capsată și plasați o folie subțire din plastic peste partea de sus.

Faceți-vă propria hartă a bicicletei

Card Ideea bicicletei Ziua Îndrăgostiților

O ștampilă de cauciuc servește ca element central al acestei cărți. Tipărește o notă potrivită cu imaginea și trimite-o iubitului tău.

E ușor să vezi cât de mult te iubesc.

Dragostea ideea Ziua Îndrăgostiților

Această idee grozavă vă aduce dragostea într-un mod simplu de previzualizare în această carte de Ziua Îndrăgostiților. Pentru a obține o grosime, aveți nevoie de un suport de plastic pentru tăieturi din plastic și atașați o bandă de buzunare pe fața unui card. Utilizați inimile și autocolantele și adăugați un titlu inteligent (avem "Este clar pentru a vedea cât de mult te iubesc").

Carte elegantă de casă

carte idee zi valentine

Faceți un plic de potrivire cu o inimă cusută rapid și câteva decorațiuni.

 Idee roz roz pentru Ziua Îndrăgostițilorcarte idee valentine roz culoare

Dragostea ta va fi foarte fericită cu acest card de Valentine's Day. Pur și simplu îndoiți inimile de hârtie cu sculptură tiparită și aranjați inimile pe o bucată pliată de carton roz. Tăiați literele din carton și lipiți-le cu spumă adezivă.

Carte interesantă colorată "Fiți cu mine!"

valentine colorate propunere carte de zi

Utilizați un tăietor de cerc pentru a decupa forme colorate de pe hârtie modelată și țineți o cartelă verticală. Faceți o formă circulară dintr-o culoare separată și adăugați autocolante litere la "Be with Me". Adăugați literele "Ești?" În partea de jos a hărții.

Citat romantic pentru iubitul tau

valentine citează carte de dragoste

Găsiți un citat frumos pe care lover-ul dvs. îl va aprecia și adăugați-l pe cardul dvs. pentru un salut rapid. Utilizați un procesor de text pentru a umple o casetă text cu culoarea. Imprimați citatul pe carton și accentuați oferta cu o inimă decupată.

Model de grilă cu benzi din carton

valentine carte de idei carte de idei model

Creați acest model de rețea cu benzi de carton lipite pe partea din față a cutiei de carton roz.

Elegant, roșu valentine idee zi

Ziua Îndrăgostiților card roșu adânc frumos

Adăugați o bandă neagră pe o bază de carton pliată, apoi plasați forme florale cu panglică decorativă. Iubitul tău o va iubi foarte mult.

Colorat, carte 3D pentru Ziua Îndrăgostiților

valentine carte de idei zi colorat

Ștampilează o verde și o inimă roșie. Utilizați spumă adezivă pentru a atașa inimile la o cartelă stratificată. Glisați o panglică sub inima verde, legați-o într-un arc și adăugați o scurtă declarație.

Jucărie robot card

valentine robot card de preferat

Utilizați hârtie modelată. Finalizați robotul adăugând un cap de carton, brațe și picioare. Utilizați butoane, ștampile și ochi googly.

Card romantic cu forma inimii

Ziua Îndrăgostiților ideea de formă de carte de eleganță

Tăiați și obțineți o bază de carton alb, așa cum se arată în model. Apoi înfrumuseți inima cu hârtia de decor preferată. Cu o bandă frumoasă, conectați totul împreună.

O linie de îmbrăcăminte romantică în vacanță

carte idee zi valentine elegant

Interiorul acestui card prezintă o linie de îmbrăcăminte, o modalitate perfectă de a vă demonstra dragostea.

Minunat carte de casa

valentine zi carte tinker tine idee

Unele straturi alternative de hârtie și hârtie modelată lipite în partea din față a unei cutii de carton pliate din acest card de Valentine's Day creează adâncime de culoare în câțiva pași.

Fa-ti o mare surpriza

Imprimați o declarație plăcută. Aduceți-o pe o cartelă stratificată după model.

Ofertă de carte albă pentru Ziua Îndrăgostiților

valentine idee carte de idei zi inima

Această carte minunată simbolizează iubirea. Adăugați forme în fața cardului dvs. Tăiați o inimă. Așezați decupajul inimii pe hârtie cu model. Lipiți hârtia pentru a finaliza designul.

 O idee plăcută pentru Ziua Îndrăgostiților

 

Ziua valentinei cu carte de dragosteAdăugați o formă de inimă strălucitoare în mijlocul acestei minunate cărți în formă de inimă. Surpriza pentru iubitul tau va fi foarte elegant.

Ideea extravagantă "în cadru" pentru Ziua Îndrăgostiților

valentine carte de idei zi roz

Tăiați o fereastră cu formă de inimă în fața cardului cu un șablon de tăiere. Înfășurați cardul cu transparență imprimată și creați un cadru de benzi de carton și capete de unghii.

Carte de pâslă

carte de idee inima valentine

Tăiați diferite dimensiuni și forme din bucăți de pâslă și le tăiați în mijloc pentru a face flori uimitoare și frumoase.

"Rămâi cu mine!" Este scris pe această carte elegantă

valentine idee carte de zi frumos

Faceți o carte provocatoare cu litere din PAL. Scrisori din carton de scris.

Idee frumos pentru carte cadou

Faceți cartea ideală pentru Ziua Îndrăgostiților

 O altă carte romantică de Ziua Îndrăgostiților

valentine propunere idee carte de zi