Ombre Blond: En glamorøs hårtendens gjør sitt comeback

Er Ombre Blond allerede snø i går? Forresten! Den nydelige hårstylingstrenden er varmere enn noensinne. Stjerner og starlets kan fargestille håret mer og oftere i år. Den elegante fargegradienten til Ombres, noe som betyr noe som "skygge", får flere og flere tilhengere og fanger med sin sommerfulle joie de vivre og diskret luksus. Selv om denne hår styling kan gjøres i alle slags nyanser, er Ombre Blond fortsatt en av de mest populære variantene av Ombre noensinne. Og ikke i sitt klassiske utseende, hvor fargene blander seg relativt raskt og danner en sterk kontrast, men mye mer i sine nyere former. Fra de såkalte babylysene over Balayage-teknikken til Sombre - listen over fargingsteknikker er lang og det er sikkert det rette for enhver smak.

Hva er baby lys?

Veldig delikate, delikate høydepunkter i blonde - som kysset av solen. I babylys er håret lett opplyst av noen blonde aksenter. Naturlighet og ren romantikk! Vanligvis er høydepunktene farget rundt ansiktet, slik at øynene og kinnene kan vise seg bedre. I denne fargemetoden er håret spesielt spart og fargeovergangene er veldig milde og girlish.

babylights hår trend 2017 ombre blond

Balayage eller strobing?

Med den trendy balayage teknikken blir frisøren en ekte maleren. Forresten betyr "Balayer" på fransk noe som "feiing". Fargingsteknikken ble kalt så av trendsettere, fordi den faktiske farging av de enkelte høydepunktene av slike Fegebewegungen utført av frisøren.

Vel, i motsetning til tradisjonelle foliehøydepunkter. På samme måte som babylights, ser Balayages hår naturlig ut. Denne fargingsteknikken passer nesten alle hårlengder og frisyrer. Vakre krøller er krydret like vakkert som glatt hår eller bølger.

Hårstråling har vært på alles lepper for en stund nå. Svært ofte, selv begge fargeteknikker brukes som synonymer, og mange vet ikke engang hvor forskjellen faktisk ligger. Strobing ble opprinnelig opprettet som en sminktrend. I utgangspunktet handler det om å understreke viktige deler av ansiktet ditt med mer glans (med spesielle kremer, pulver eller blyanter). Det samme prinsippet gjelder nå for håret som er stylet av strobing. Eller med andre ord: Hair Strobing er en vellykket blanding som en balayage og folie baby lys. Ganske enkelt fantastisk!

ombre blondt langt hår stripet ung kvinne
Ombre Blond, fortolket!

For å avklare eventuelle misforståelser: Ombre Blond er ikke det samme som Ombre Blond! Det som pleide å være bare en streng tofarget gradient fra den mørkere hårlinjen til de lysere hårtipsene, har nå blitt tolket. Noen frisyrkjennere snakker ofte om Ombre Blond med høydepunkter eller til og med Sombre - en mye mildere versjon av Ombre.

skulderlengde hår ombre blond honning

Ombre blond & Co. har erobret ikke bare de internasjonale catwalks over hele verden, men også hjertet av hver motebevisst kvinne, hvor det er en ekte blonde. Unn deg et sommeraktig, naturlig utseende med fargingsteknikken du ønsker. Kanskje du bare vil se ut som solen kysset eller du foretrekker mer kraftige blonde høydepunkter som gjør ansiktet ditt skinn?

Ta en titt på de gode eksemplene fra vårt galleri og la deg inspirere!

     lys blond langt bølget hår ombrehonning blondt hår kobber toner ombre blond

honning blond ombre langt hår krøller

brunt hår ombre blondt rett hår

gradient ombre blonde mørkebrune trend frisyrer

lang frisyrer frisyrer ombre blon strähnchen

langt hårfarger ombre blond brun nakke

lang ombre hår blond brun ung kvinne solbriller

lang blondt hår stroppeløs strobing ombre

langt hår ung kvinne ombre blond med frisyre

blondstrenget kobberhals

langt hår ombre blond ung kvinne

balayage teknikk gradient ombre langt hår

langt ombre blondt hår jenifer lopez

trend frisyrer langt hår ombre blonde

ombre blondt hår ung pike london

ombre blond halv langt hår mørkt blondt

ombre blond langt hår unge kvinner

ombre blond bob stripet

konturerende strobing ombre hår blond lang midt lengde

ombre blonde lange hårkrøller

ombre blondt hår mørkt blondt

ombre hår rød kobber mørk blond gradient

rose blond langt hår ombre utseende

skulderlengde hår ombre blond ung kvinne

strandet ombre blond langt hår ung kvinne