טיפול בית בלתי קונבנציונאלי בשתי רמות

זכוכית חזית גג הבית הארכה מודרנית המקורי

טיפול בית בלתי קונבנציונאלי בשתי רמות

 תסתכל על עיצוב נועז זה על ידי האדריכלים האוסטרלי של סטודיו מרץ תוכנן ופיתח! לדברי מפתח הפרויקט, בית מולט "מנסה" לתת לנו מידע על אתר בנייה אופורטוניסטי קטן. הלקוחות, סקוט סמית 'ופיבי מור, לא רק רוצים להיות בעלי בית חדש ונוח, אלא גם מחפשים עיצוב מאתגר.

מבנה הבית הלא קונבנציונאלי בשתי קומות מראה גג זוויתי יוצא דופן, התורם לצורה האווירודינמית של הבניין. המוסך נטוש בעוד השטח הגבוה מוקף בזכוכית. ישנם עדיין חדרי שינה נוספים וחדרי אמבטיה. ההרחבה החדשה לא נועדה להשלים את הסגנון המקורי, אלא נבנתה לפי מפרט הלקוח ומציעה את אחד הנופים הטובים ביותר של העיר מלבורן - לספר האדריכלים.

 תקרה ורצפה מעץ

בית, בית, גג, עץ, ספה, מגורים, נוף, אפור, מדפים, קיר




מבטא כתום, מדרגות צפות

מולה בית סטודיו למצעד מדרגות צפות תלויים מנורות

גג אפור מראה את זה בית גידול

מולט בית התאמה אולפן התנועה אדריכלות טיפוח



מובנית תאורה תקרה ותליית מנורה מעל האי המטבח

אדריכלות לא קונבנציונלית בבית אדריכלות עץ פנים

המטבח האי - עובדתי, אבל כמעט מאובזר

קונבנציונאלי בניית הבית אדריכלות מטבח האי תליית מנורות

תאורה חמה, רכה

בית לא קונבנציונאלי גדל האדריכלות צמח גן בשטח חוצות

אדריכלות תעשייתית

בית לא קונבנציונאלי בניין חזית אדריכלות עיצוב הגן

בית בשני מפלסים ומוסך

הבית לא קונבנציונאלי הבניין חזית חלון

מודרני, בר קיימא מינימליסטי

גדר, בית, גידול, עץ, חלון, חזית, אדריכלות

עיצובים של הבית

עיצוב אדריכלות עיצוב הבית תוכנית טיפוח