עיצוב ביתי מוצק ממוקם באוסטרליה

עיצוב ביתי עתידני אדריכלות אדריכלות

עיצוב ביתי מוצק ממוקם באוסטרליה

החברה האוסטרלית צ 'ארלס רייט אדריכלים משתמשת תערובת של precast ו ב - situ בטון לבנות בית כי יכול לעמוד הוריקנים החזקים בצפון קווינסלנד.

הבית בן שתי הקומות תלוי על שפת אגם באזור יער גשם על החוף

בית עתידני עיצוב עתיד מגורים




אזור יערות הגשם הוא נוטה לציקלונים טרופיים בקצה העליון של קשקשים מטאורולוגיים. הכרכים הגדולים בגודלם לא רק חזקים מספיק כדי לעמוד במצוקים אלה, אלא גם כדי למנוע חדירת מים בזמן הצפה הנלווית.

הבניין יכול לעמוד בסופות ההוריקן החזקות ביותר בצפון קווינסלנד

יציב מסיבית עתידני עיצוב הבית australia weatherproof מוצק

האדריכלים של צ'רלס רייט תכננו את הבניין להיות עצמאי ומרוכז. פאנלים סולאריים על הגג לייצר חשמל, בעוד מערכת מים 250,000 ליטר מאפשר לתושבים ליהנות ממי גשמים וטכנולוגיות מיחזור מים אפורים.

מבנה ביתי עתידני עיצוב עתידני



"המטרה היתה לא רק לייצר תוצאה טכנית", מסבירים האדריכלים, "אבל כדי ליצור בניין שמנצל בעיקר את הנוחיות הטבעית ומכניס מחדש את הסביבה הטבעית של האזור היבש".

הבית מספק פתרון נייטרלי אקלימי למיקום רגיש לסביבה על שפת יערות הגשם של FNQ

עיצוב הבית עתידני מוצק ציקלונים מזג אוויר

הבניין נקרא בית חותמת ויש לו החיצוני beautified עשה עם רשת של בורות עגול כי ללכת על הקירות והגג.

הכניסה לבניין נמצאת בקומה העליונה

עיצוב פנים עתידני מוצק

הכניסה לבניין היא דרך מעבר - גשר ארוך מעל המים. בפנים, סלון גדול ומרווח הכולל מספר מקומות ישיבה, מטבח, חדר אוכל וחדר כושר. חדרי השינה ממוקמים באגפים.

הבטון פותח ומבודד את השמשה המארשת המובנית כדי לספק טמפרטורת סביבה שנתית יציבה, צוננת ונוחה יותר

מוצק עתיד בית עיצוב אסטרליה קרקע קומת קרקע

הנה מידע נוסף מאת צ 'ארלס רייט אדריכלים:

בית הבולים
CWA היה ניגש על ידי הלקוח הפרויקט כדי לספק פתרון נייטרלי אקלים למקום רגיש לסביבה על קצה של יער גשם FNQ Strand. המטרה היתה לא רק ליצור תוצאה טכנית, אלא לבנות בניין כי במידה רבה ניצול הנוחיות הטבעית. לבניין מערכת אקולוגית מים בנויה, שהייתה תוצאה של שיתוף פעולה ארוך עם גנים לאומיים, סוכנויות סביבתיות, המדינה והממשל המקומי.

 התכנון משתמש בתכסיסים מסיביים כדי למתן את ההשפעות של שיטפונות אפשריים ו"גיאות המלך "עם פעילות של ציקלון. הפרויקט פותח על מנת לעמוד בציקולים מוצקים ועזים.

העיצוב נעשה בשילוב חדשני של בטון טרומי על הכיכר     עיצוב פנים עתידני מוצק תאורה אוסטרלי