Како можете изградити камин? – 60 примера фотографија

Зашто је вредно изградити камин и шта треба имати на уму?

 

Да ли се суочавате са одлуком да се овог лета изгради камин у вашем дворишту или врту? Онда сте потпуно у праву с нама. Желимо да вам покажемо зашто и када се исплати. Такође вам пружамо неке практичне савјете и идеје.

На крају текста треба да имате преглед теме. Такође имате на уму неке важне критеријуме, након чега разврстате више чланака и туторијала о томе.

Изградити ватру - 60 инспиративних идеја које треба пратити

Ватрена јама изграђена је у башти летњикових летњих вечери

Зашто је вредно изградити камин?

Изградња камина је вредна из више разлога. Ту можете отворити роштиљ на отвореном. Обезбеђује више магије и романтике у свом дворишту и башти. Суштина је да огњиште чини да уживате у топлим данима у години боље.

Ово је додатна вриједност за наше животе, али се исплати труда и времена током изградње!

Колико је камин?

Међутим, можемо схватити да је за неке људе, под одређеним околностима, изградња камина превише проблема. Али да ли сте сигурни да имате реалну идеју о томе? Можда вам не треба толико материјала, времена и труда да бисте изградили ватру?

Ако погледате различите туторијале, схватите да постоји неколико начина за изградњу камина. Ми вам пружамо увид у различите перспективе и могућности у следећим редовима.

Камини се не могу наћи само у луксузним кућама

Ватрена јама састоји се од каменог фронта у башти, угодне летње вечери
камини гранате

Камин не мора нужно бити зидан. Постоје тзв. Ватрогасне кошаре и ватрене посуде. Могу се поставити и причврстити на одређеном месту. У неким случајевима, међутим, они се такође могу однети.

На металним каминима, способност састављања и расклапања у основи је врло добра идеја. Без обзира колико је одржив материјал, он ће вам служити дуже ако га можете заштитити од спољашњих услова.

Ватрене посуде су врло добра алтернатива

Ватрена јама гради угодне љетне вечери ватрене посуде од металне дрвене веранде

Вањски камин

Постоје газ и други типови монтажних камина, који се такође могу добро инсталирати у дворишту или врту. Они коштају више од других варијанти. Ово ће вам уштедети много времена и рада. Ова варијанта је такође најлакше очистити.

Егзотични камини

Свуда у свијету волите роштиљ напољу. Овај посебан укус је већ познат нашим раним преци. Посебно су уживали у исхрани куваној храни, јер су успели да га управљају толико труда, па чак и ризику за сопствени живот.

Искористите стабло стабла старог стабла

Ватрена јабука гради дизајн окућнице са камењем удобан угаоСтраст за ову врсту хране преживјела је генерације и вријеме. Зато се практично широм света наставља и традиција печења на роштиљу. Развијене су различите методе како би се што више искористило укус хране. Погледајте различите варијанте, као што су пећи на отвореном. Можда вам се ова идеја веома допада.

Зато уживајте у доброј храни и обогатите своје вањско окружење занимљивим, изузетним елементом

Ватрена јама гради роштиљ у баштенској летњој кући

Или иди традиционално!

Можда желите да будете традиционалнији и да градите камин. То није тако компликовано. Као материјали које су вам потребне углавном каминске плоче, плоче од пешчане боје, готови бетон, малтер.

Ево неколико савета: Уверите се да креирате дубоку базу. Ово мора бити дубоко око један метар, чак и ако камин није толико висок.

Традиционални камин у врту

Ватрена јама гради удобан угао у идејама за башту врта

Припремите малтер у малим количинама и мешајте поново чим искористите стару. Оставите најлепшу површину, и. највећи камен. Како постићи потпун и престижни изглед.

Дакле, постоји много алтернатива уколико желите да изградите камин. Оцените ово добро. Прво, морате правилно размишљати о томе, да ли вам је потребан или не. Ако је тако, онда одаберите најбољу опцију за вас! Зато направите ватру која најбоље одговара вашим потребама и потребама. Желимо Вам срећу са градњом и бројним угодним сатима са вашом породицом и пријатељима око камина!

Уживајте у прекрасном времену на отвореном

Медитеранска баштенска ватрена јама гради удобан летњи вечер на каучу

Будите инспирирани најбољим дизајнерским идејама 

Ватрена јама гради савремену архитектонску кућу

Прилично је лако изградити камин

Ватрена јама гради камење и дизајн шљунчане баште

Како да изградим камин? - Видео туторијал

Ставите мобилне камине у отвореном простору

Ватрогасци роштиљ у врту, летње вечери

Написана је сместеност

Ватрогасци роштиљ у врту Љетња кућа угодна у вечерњим часовима

Бетонске посуде са шљунком изгледају веома елегантно

Ватрене кугле камена декорација камин врт викендица угодна у вечерњим часовима

Двориште са ватром и дрвеним клупама

Ватрена јама састоји се од ватре за чишћење вртова дизајнирањем угодних летњих вечери

Удобно за двоје

Дизајн баштенске ограде изградити пожарну јарку Поставити ватрене посуде у башти

Померите се доле за инспиративне слике ватрених јама

Ватрена јама гради дизајн врта угодне летње вечери ватрене посуде Ватрена јама изгради врт дизајн удобне летње вечери шљунковито песак тла Дизајн баштенске ограде са шљунком и камењем Ватрогасна градња дизајнирана је са камењем Изградња ватре у камену бетонске плоче кровна тераса Изградња ватре у камену бетонске плоче трава Дизајн оријентисаног ватромета са каменом кругом Дизајн баштенске ограде са каменим фотељом од ратана Изградња ватре на зиду са камењем Љетна оаза благостања Дизајн баштенске ограде је изграђен у врту са оригиналном ватром Ватрена јама изгради врт дизајн љетне оригиналне ватрене посуде Ватрогасна саграђена вртна плоча са оригиналним ватреним посудама Ватрена јама гради удобан угао у башти Ватрена јабука гради удобан угао са погледом Врт камена посуда камена Изградити ватрогасну дворишну камену уградњу камених плоча Ватрена јабука гради дрвене бурад врт дизајн ДИИ пројеката Ватрена јабука гради модеран врт дизајн дизајна са уграђеним декоративним камином Ватрена јама гради квадратни вртни дизајн са каменом кругомВатрена јама гради камене блокове идеје шљунка Ватрена камена гради камење и дизајн шљунчане баште угодне летње вечери Ватрена камена гради камење и дизајн шљунчане баште са камењем Ватрена камена зидати камење и шљунак Дизајн врта Љетне вечери Ватрене чаше Ватрена пећина гради камене речне камене зидове дизајн башта угодне летње вечери Ватрена пећина гради камене ријечне камење о вртларским идејама Ватрена јама гради камене коловозне идеје вртларства са камењем Ватрена пећина гради камене плочице идеје о врту шљунка Ватрена јама гради камене камене камене зидове и дизајн шљунчане баштине угодне летње вечери Сама ватрена јабука гради дизајн баште са каменим вртом Ватрена јама сама гради дизајн врта камењем и дрветом Ватрена јама сама гради камење и шљунчану башту летње вечери Ватрена јама гради камење и шљунак са ватреним јама Дизајн башта летњи отворени роштиљ оригинални ватрогасци Метална ватрена јама састоји се од дрвећа столице столице вањске површине Метална ватрена јама изгради врт дизајнерске армијере у врту модерни камин дизајн врта Идеја ватре чаша бела модерни камин врт уређење са камењем врт клупе Обезбедите зидну конструкцију ограде са камењем изградите сеф камина сами вртни угао стол са роштиљем Заштитна ватрена јама изградити свој властити врт дизајн с каменим поплочавањемОбезбедите ватру за изградњу властитог вртног базенаСам заштићени камин гради удобне љетне вечери у врту зграби ватру само камени углови стварају љетне вечери Камени ватрогасни јар гради дизајн врта са камењемКамена ватрена јама гради дизајн врта са камењем Баштенске столице дрваКамена ватрена јама уређује уређење баште с каменим поплочавањем