Брицк Барбецуе – Да ли желите да га сами градите?

врт роштиљ градити ДИИ врт дизајн баштенски намештај

Брицк Барбецуе - Како направити опекарски роштиљ

Лето је већ овде и многи људи воле размишљати о својој омиљеној активности на отвореном - роштиља у врту! Већина људи је једноставно луда за то искуство, у свим својим аспектима. Волиш мирис, волиш само расположење у породици и међу пријатељима који долазе с њим.

Све постаје све забавније ако сами направите роштиљ, зар не?

роштиљ сам гради ДИИ баштенске идеје
Сами изградите башту

опека грилл изградити дизајн врта

Погодно место за роштиљ

Пре него што сами направите роштиљ, прво би требало да пронађете право место за то. Ово иде идеално у непосредној близини куће. На крају крајева, морате увек да потврдите производе. Не заборавите да ускладите систем са вјетром. Питања која би била важна у овом контексту су, нарочито, следећа:

Где би требало мирис?

На којој би страни требали горионик материјал? Зато што се ово мора штитити тако да ватра не иде тамо. У суштини, веома је препоручљиво уклањање дрвећа и трава, тако да је сигурност свих људи око њега загарантована.

Припремите укусну храну у башти на самом уграђеном роштиљу

опеке грилл дии идеје баштенски оквирУ ком облику желите да изградите баштенски роштиљ?

Опечени роштиљ гради идеје баште

Припремите базу

Почните сада са припремом основе за уградњу камина. Прво, морате ископати одговарајућу површину око 10 цм. Затим поставите дрвене греде. Они би требали бити дебљи око 15 цм. Направите бетонску мешавину са водом и цементом. На њему мора бити слој око 8 цм. Среди овога мора бити мала гулли. Након ове фазе, сада би требали бити стрпљиви и сачекајте још 48 сати да се остатак пројекта настави.

пројекат

Следећи корак који треба да прођете у производњи цигле и малтера је дизајн. Прво, висина мора бити одређена. Најбоље би требало да буде између 70 цм и један метар. Пећ треба да буде испод 10 до 12 инча. Неки пројекти укључују и неке фазе у које треба ставити неопходне алате.

Опечени роштиљ - желите ли га у својој башти?

опека роштиљ баштенски роштиљ градити идеје о врту дизајн баштенске идеје

Корак по корак

Сада, корак по корак, направите опекарски роштиљ. Убаците два слоја опеке без икаквог уређивања. Морају бити на површини бетона. Запишите где би цигле требале ићи на начин на који можете разумјети.

Суве опеке треба прскати водом пре него што се коначно фиксирају. Специјалисти савјетују да се то ради и дан прије изградње. Тако ће плочице добити своју влагу, али површина ће бити сува.

Направите план на почетку

роштиљ од цигле роштиљ гради ДИИ идеје врт

Сада вам треба минобацач. Заправо можете то учинити сами. У ту сврху најбоље се мешајте са хидроксил-кречним, Портланд цементом и грубом песком. Додајте довољно воде. Готова смеша треба да има конзистенцију конзистенције слузи.

Убаците први слој опеке, уверите се да малтер не прелази ваше предвиђене границе. Попуните празнине између цигли са делом смеше. На крају, требало би да добијете здраву и солидну базу.

Створите потребне алате

роштиљ од цигле роштиљ гради идеје о циглу малтера

Сада наставите на истом принципу са грилл-селф-конструкцијом.

После постављања сваке плочице, требало би да га притиснете са тешким предметом

опекарски роштиљ баштенски роштиљ гради се

Сада уклоните вишак мешавине од цигле.

За сваких 3-4 редова, уверите се да су опеке у усправном положају и уверите се да су зидови усправни. Ова фаза се такође може користити за рад на елементима заваривања. Ово се ради у хоризонталном и вертикалном реду. Значи помажете да малтер продре у празнине цигле. Значи, роштиљ који себи градите изгледа много атрактивније на крају дана.

Уреди цигле

роштиљ од роштиља од цигле сами градите цигле уредите идеје о дијамантима

Уметните неке металне шипке између различитих редова плочица. Они морају бити савршено прилагођени дизајну роштиља и висине. Они не само да подржавају роштиљ, већ и стварају веома атрактиван изглед.

Сечење од цигле

Саветујемо вам од почетка да изаберете модел са роштиља да бисте изградили сопствени, што захтева минималну снагу у коначном уклањању. Али без обзира на то колико добро испуњавате ово стање, сигурно не можете у потпуности избјећи потребу за резањем плочица. Ако је само један или два дела, можете ризиковати неке механичке методе. У супротном, најбоље је користити електрични уређај за резање.

Последњи редови чине ти чврсте цигле. Онда се повуците и уживајте у потпуно новом простору за роштиљ!

Желимо вам предивно љето и угодно вријеме вашег властитог роштиља на отвореном!

Елегантни роштиљ од опеке и комбинују га са камином

опека роштиљ врт камин дии врт

Вртни камин и роштиљ комбинују

опека грилл дии декор окућница

Изградите функционални роштиљ

опекарски роштиљ градити кораке

Направите добар план пре него што почнете да радите

Баштенски роштиљ Степенице направите врт