Тако да можете направити оригиналне Божићне карте

Божићне табле створити креативне идеје за декорацију столова

Направите Божићне столне картице

 

Божић – једна од најлепших породичних прослава године. И Адвент такође! Ово доноси толико пуно очекивања. Не можемо чекати да буде поново децембар и одбројавање је укључено. Али ускоро је дошло вријеме и добра припрема ће бити од велике важности за креативне умове.

Данас желимо да се бавимо стварањем Божићних таблица. Прикупили смо неке инспирирне примере и волели смо да их покажемо. Хајде да заједно погледамо идеје креативног заната и можда чак и сами схватимо неке од њих.

Оригинална столна декорација за Божић у ДИИ стилу

ставити карте, тинкер, божић, идеје
Савршени Божићни стол такође укључује и мале столне картице, које су опремљене именима гостију. Они не желе да изазову хаос и збуњују своје драге госте, где они могу уствари да седну. Такође није веома љубазно указати сваком госту где је његово место за столом. Али са именом картице, то је лако. Наравно, можете и да их купите, али лични додир игра значајну улогу овде. Уз неколико оригиналних кућних карата, не би само позитивно импресионирали своје пријатеље и рођаке, већ и дубоко додирнули њихова срца.

Креативност је такође потребна на Божићном столу

Израда украсних украсних украсних столова у дии стилу

Тетка Луиз ће бити срећна због тога

цртање столних картица Божићне табле декорације идејеКако сте могли направити креативне карте са Божићем? Није тешко. Потребно је само неколико свежих идеја и, наравно, и даље се осећате као ручни рад, јер пре свега треба да уживате.

Све традиционалне божићне декорације, као што су божићне куглице, црвене и бијеле слаткише, звона, боровци и остали природни материјали ће се уклапати у Божићну декорацију. Такође вам је потребан украсни папир и оловке по вашем избору.

Ево неколико примера божићног јелена, наравно минијатура. Божићни јелен се такође може елиминисати помоћу шаблона за картоне, а затим једноставно означити са именом гостију. Померите се доле и инспирите се …

Окусни јелен упућује Луси на ваш сто

направите Божићну столну карту за своју столну декорацију

Божићни јелен од картона и украсног папира

тинкер картице Божићни стол декорација јелена

Украсите шик тканином салвета црвеном бојом

цртање столних картица Божићни стол декорација јеленова теписона

Божићне куглице су одличан начин да користите оригиналне нагласке на свечаном столу. Можете убацити лопту у алтернативну картицу имена (пример испод) или као “штанд” за столне картице. Обе варијанте су смислене, а можда и друга је мало једноставнија.

Свечана декорација столова црно-бела са свежим жутим акцентима

црафтинг папер табле идеас идеас Цхристмас баллс

Једноставне занатске идеје са црвеним божићним лоптицама

да направите столњаци столну декорацију за Божић са Божићним лоптицама

Само ставите лопту на плочу

Божићне столне картице чине декорацију столова са божићним лоптицама

Претворити јабуку у држач за теалигхт и истовремено и име картице не чини се превише тешким. Резултат је више него импресиван.

Тако да је тинкирање са природним материјалима веома у моди. Овде можете пустити да ваша креативност постане дивља. Погледајте следећи пример са ружним куковима и јеловим гранама – још једна врло једноставна занатска идеја. Једноставно преклопите у шипке, обликујте се у круг и декоришите са малим зеленим гранчицом. Наравно, не заборави ознаку имена …

Користите материјале из сопствене баште

Направите сопствене божићне картице

Покријте Божићни сто са укусом

Божићна декорација створити тематске столне картице сами

Идеја са боровим шипком је задовољна, искрено, најбоље! Дефинитивно бисмо то схватили. Тако једноставан и тако ефикасан је природни борови конус са именом на њему. А можете такође користити суптилне боје или додати лук … То је на теби.

Сребрни ефекти снега

Божићна декорација Створите једноставне столне картице

Изаберите одговарајући папир и причврстите бијелим луком

Идеје за декорацију стола божићних столова постављају карте себи израду борових шипова

Нагласак у вашој омиљеној боји

украшавање украса божићне столице са боровим стубовима

Такође, лако се могу направити божићне столне картице од папира. Али вам је потребан и шаблон који можете наћи у занатској радњи. Уз помоћ шаблона и ножева, можете направити тематске фигуре, као на слици испод. Прије свега, требало би да изаберете одговарајући папир и да на њих штампате или штампају имена. Фонт можете играти играно. Такође имате пуно слободе у овом аспекту.

Само уживајте у креативном процесу!

Картице за домаће место

столови за декорацију стола, папирни сто израђен од папира

За декорацију столова у рустикалном стилу

идеје за декорацију божићних столова

Картице које носе ваш рукопис изгледају много личнији

Божићни стол декорација божићних кмас дии пројеката

Звоно Божић већ звони

Божићни стол израђен од тисцхдеко декоартикела у златној боји