Израда са децом: идеје креативних занатских радова од картона и пластичних чаша да бисте сами направили

Папирна чаша и кафа да оду? Па, овај тренд је и даље веома популаран у великим градовима, чак и за његову практичну страну. Али нажалост, мало нас мисли на негативне посљедице за нашу околину. Пошто купаћи за једнократну употребу нису само практични, већ имају веома лошу процену животног циклуса. Због тога што се ово не може рециклирати али завршити у смећу, било би много боље да сви уживамо у нашој латте маццхиато у повратним чашама и да се уздржимо од напитка у конвенционалним кафенима.

Али ако сте на задњој башти користили картонске или пластичне чаше, можете их задржати. И из доброг разлога. Чаше су савршене за обраду са децом. Мали ће то волети. Промовишу се не само њихова креативност и фино моторно вештине, већ и индиректно њихова еколошка свест.

Коришћење чаша као материјали за цртање је одлична идеја. Не треба вам много додатних материјала или алата. Шарен папир или картон, акрилне боје, четке, лепак, маказе, дугмад и оловке могу учинити чуда. Стидљиве очи Налепнице и плишана жица, као и перје и предиво су такође добродошли материјали који чине занатске креације још забавније и игривије.

Слатки пингвини од чаша за папир

пингвин босиљка са децом из чаша за папир

Данас имамо велику колекцију креативних идеја израде са чашама спремним за вас, што не само да ће вашим малишама бити забавно, већ и ви сами. Посебно животиње се лако могу направити од пластичних или папирних чаша. Уз мало маште и неколико приједлога, чак и цијели зоо врт може се створити за кратко вријеме.

Направите слатке животиње џунгле само бојом и плишом жицом

животиње које се боре са малим тигровим кравама мајмуна
Да бисте направили такве слатке животиње, као и оне горе, само треба да окренете шоље наопачке и почнете. То даје цртама бољи опријем. Најбоље је прво да обојите шоље у бијелој боји, тако да се боје касније могу боље приказати. Након што се слој беле боје осуши, можете наставити са стварним сликањем. Ево још неколико примера за сликање. Заиста није тешко. Само пробајте!

Тада можете формирати уши и репове из плишане жице и причврстити их на чаше. Уместо плишане жице, наравно, можете користити и обојени папир или картон.

Креативне љетне идеје из чаша за кафу и папира

папирне чаше за животиње које се крећу са децом

Немојте заборавити неспретне очи! Животиње изгледају још живи. Како је, на пример, сладак поларни медвјед и слатки пингвин?

Ова два пријатеља могу чак и да створе малчице

тинкер са децом папирне чаше животиње бијели медвјед пингвинаЦела породица патака је такође брзо направљена. Жута боја за пилиће се може директно нанијети директно на чаше како би се постигао још хладнији ДИИ изглед.

Мало паче с мајком

Дии идеје пилећа патка која ствара ствари са папирним чашама

Ове буње доле могу такође створити врло једноставно и живописно. Изнад свега, ефекат седишта чини га веома популарним код многих дјеце и одраслих, чак и на захтјев као декорацију. На тај начин можете наравно направити многе друге животиње или маштовита створења.

Посебно погодан за Ускрс

Ускршњи зечеви крећу са дечијим тканином

чинећи тинкер са малом децом из пластичних чаша

Са белим или шареним перјем из занатске радње или из парка слане сове се брзо раде.

Једноставно бојите бијеле перје у бојама по жељи

папирне идеје за куповину за децу са шареним перјемима

занатске идеје са папирним чашама пластичне чаше за цртање са децом   Сове чине папирне чаше са децом

Наравно, Божић је такође велика тема када је реч о занатима са децом. Јахачи и сњежњаци су очигледно међу најпопуларнијим мотивима заната за мале. Такође се могу брзо израђивати од картонских или пластичних чаша. Испод можете видети и тачност … једноставна и генијална!

Божић је време занатства

јеленова јелена са бебама из чаша за папир

грицкалице од пластичних чаша идеје за децу

пингвини чине папирне чаше смешне

Сцхнеемаеннер пластичне чаше за скупљање са дечијим папирним чашама

С друге стране, жабе, раковице, лептир и цвијеће су најбоље ствари које треба учинити током лета. Нема проблема! Овдје имамо тачно праве идеје за то.

Дакле, ако желите да доживите пуно забаве за забаву са вашим дјететом и чак учините нешто добро за животну средину, пробајте неке од ових изванредних идеја из извлачења! А ко зна, можда би се могло размишљати ио многим креативним идејама …

Опет врло једноставан и једноставан за имитацију

жаба самопокретне инструкције које креирају идеје за децу

Цраб тинкер са децом из папирних чаша пластичне чаше

слатки лептирци који израде папирне чаше идеје о дизајну са децом

маргарити израђени од пластичних чаша са дјецом

животињске идеје тинкер са дечијим папирним чашама

Мачке и пси чине ствари са папирним чашама од деце

лавиринт са дјечјим папирним чашастим предивом

тинкер са децом пластичне чаше кафа шоља

направите Ускршњег зека себе са дечјим идејама

Васкршње корпе од пластичних чаша за плочице са децом

Ускрс зека израђен од пластичних чаша идеје за децу

чаша за папир која се врти с дечјим идејама

тигров леопард тинкер са децом из пластичних чаша

папирни тигар сам басел са малом децом

слатке животиње тинкер са дјецом крава пилића

направити животиње са децом из чаша за папир