Направите лепо вјештачко цвијеће из марамица

вештачко цвеће папир цвијеће шарена декорација зидова

Упутства за вештачко цвеће од папира

Да ли се недавно питате како можете освежити и редизајнирати зидове у вашем дому? Наравно да је то могуће на различите начине. Али данас ћемо вам показати прилично једноставну верзију која се може учинити са мало стрпљења и врло мало напора. Заправо је о марамицама.

Исправно схваћено. Ови други банални, свакодневни предмети које често користимо зими, овдје су главни материјали за израду лепих вјештачких цвијећа. Погледајте испод шта вам је потребно и како је то учињено.

Црафт материјали:

  • шарене марамице
  • Навој, предиво или жица за везивање
  • маказе
  • самолепљива трака

Све што вам треба на први поглед

вјештачки цвјетови папирни цвјетни материјали
инструкције:

1. корак:

Прво исећи мараму у било којој величини. Ширина тканине треба да буде најмање двоструко већа од дужине за распоређивање. Користите неколико комада папира ако желите да направите дебље цвијеће (око 9-10 комада) и 5-6 комада за нежне цвијеће.

2. корак:

Преклопите марамицу у Лепорелло фолд (зигзаг фолд) како је приказано испод. Што су боре шире, то ће бити дуже и деликатније латице. Ако желите да направите дебље цвијеће, онда логично морате користити више слојева папира и направити строжије фолдове.

Само пратите кораке у нашем водичу

вештачко цвеће папир цвеће марамица упутства

3. корак:

Везати навој тачно на средини.

4. корак:

Користите маказе да бисте срушили два краја папира. Тако обликујете латице. Ако желите цвијеће у ошиљеном облику, онда се крајеви прекривају у троугластом стању.

5. корак:

Мало раздвојите боре и почните да развијате сваки слој напољу. Повуците најквалитетније место у центар и доведите сваки слој напоље. Затим, наизменично притисните преклоп са једне стране, а други док не стигнете до последњег. Задржите задњи слој тако да се касније може задржати на глаткој површини.

Предиван, розе цвет

вјештачко цвеће папир цвијеће ружичаста ружа6. корак:

Када завршите са цветом, можете користити уметничку крпу да причврстите вештачки цвет на зид. По жељи, можете узети и зелену мараму од које можете исећи комад за зелени лист.

Еколошка пријатељска идеја за декорацију

вештачки цветови папира цветови љубичице цветају зелени лист

Вјештачке цветне креације нису само погодне као живахне декорације зидова. Ови се могу користити на пример као оригинална декорација столова или као креативни поклон. Дајте својој машти слободној занци и направите лепе цвеће од једноставних марамица! Забавите се!

Свеже, живописне боје освежавају зидове

вјештачко цвијеће папирнате цвијеће наранџе цвет зеленог листа

Користите различите нијансе и текстуре!

вјештачко цвијеће папирнате цвијеће папирне руже шарене марамице

Позовите зеко за живот кући!

вештачко цвеће папир цвеће зид декор шарено цвеће