Направите лажну крв – врхунска ДИИ идеја за Халловеен у последњем тренутку

Дебели и тамни, или прилично светло црвени и пенушаво - крв ​​је само део сваког страшног декорације Халловеен-а. Зато што је веома изражајан, може на тај начин у ствари готово све украсе изузетно грозне и страшне - улаз, купатило, зидови, лица и одећу, трпезаријски сто, па чак и хране и пића на Халловеен шведског стола. Иако можете купити лажну крв у многим занатским радњама и другим специјализованим продавницама на лицу места или онлине, било би супер и лако ако сами направите лажну крв. За разлику од очекиваног, потребан вам је само неколико састојака и нема претходних знања или вјештина.

Правите лажну крв: основни принцип

Тајна правилне конзистенције вештачке крви често је у брашном или кукурузном скробу. Ова храна густи течност и даје јој много аутентичнији изглед. Додајте боју у воду и храну и добро промешајте са вибрирањем. До црвене боје хране можете дати неколико капи плаве боје и чак мало жутог. Дакле, добијате специфичну црвену нијансу, која изгледа веома слично стварној крви. Таква лажна крв се затим може чувати и користити око три дана.

Можете узимати и обојену храну у праху, као и течност

Сама уметничка крв креира идеју за бојење шкроба

Поред овог основног рецепта, и даље постоји пуно метода о томе како можете сами направити лажну крв. Данас ћемо вам рећи два од наших фаворита. Ради се о две варљиве варљиве варијанте крви. Први је с медом укусан, а други није само укусан, већ и веган. Вештачка крв произведена на овај начин може се користити пре свега тамо где се храна и пиће појављују - на плочама и наочарима или близу уста.

Можете чак посипати пите, колаче, колаче и многе друге посластице за чак и изненађујуће расположење Халловеен-а.

Шта кажеш на крваве сузе као застрашујуће шминкање Ноћ вештица?

савети за шминкање чине сам Халловеен кунстблут
Правите лажну крв с медом

За ово вам је потребно:

  • светао мед
  • бојење црвене хране
  • веома мало боје плаве хране
  • Јаворни сируп или вода
  • мало брашна

И овако наставите:

 

Направите веганску лажну крв

Веганске фриксе, пази! Направите своју декорацију Халловеен са овом једноставном верзијом за лажну крв. Јер то није само нестварно, већ чак и потпуно без животињске патње. Дакле, само то!

За ово вам је потребно:

  • 2 кашике кукурузног шкриљца
  • мало воде
  • бојење црвене хране
  • какао у праху

На видео снимку можете видети како све то функционише!

 

Како најбоље применити вештачку крв?

За оптимално аутентичан ефекат, такође треба примијенити вјештачку крв. Ово је најбоље урадити са правим алатима. На располагању су вам кистови, сунђери, бочице за спреј и чак канали за заливање или канте, у зависности од украшеног објекта и одређеног пројекта. У суштини, правило је: када прецизније елементи као што су крваве сузе, нос, уста, или страшног гркљана, требало би да користите, а густа течност синтетичке крви. И обрнуто за веће површине, као што су столњаци или теписи, које желите да учините страшним. Постоји више танке конзистенције погодне.

Направите лажну крв и направите за још страшнију Ноћ вештица

Након што сами припремите задовољавајућу количину лажне крви, можете почети на правом задатку. Сада је све о генијалности и машти. У наредним редовима наћи ћете и неке оригиналне идеје за декорацију и савете о томе како створити своју врло страшну атмосферу Ноћ вјештица код куће.

тип: Завоје или неки други климава крпа натопљена у лажном крвљу, погодни су за пример као савршена столњак за Ноћ вештица шведског стола или за декорацију степенице на улазу, као и зидове. На тај начин ћете гурати своје госте од самог почетка уз врло мало труда и дати свечаној атмосфери непогрешиву сиву ноту.

Направите лажну крв и украшите све за Ноћ вештица

Арт крв ће учинити Халловеен декорацију дии идеје сами

Сцари децо идеа: Можете уништити једну од својих руку и једну ногу са лажном крвљу и оставити крваве отиске овде и тамо. Најбоље су старе кревете, столњаци, папирне лампе или завесе и ручници за туширање, које можете лако спустити у купатилу пре забаве Ноћ вештица. Стара евро палета у врту испред улаза, представљена лажном крвљу, доноси још драму и поставља све на празник ужаса.

Још увек можете додати застрашујуће етикете лажном крвљу на папирне лампе

направите папирне светиљке само Халловеен деко кунстблут себеНе ..., оно што личи на крв је само црвени восак за свеће!

Дии Халловеен децо идеје чине уметничку крв

Са лажном крвљу још увек можете пуно страшно! Можете вам и требали украшавати шлаг Халловеен-а лажном крвљу, као што је приказано на слици испод.

Дебела вештачка крв је идеална за украшавање ивица стакла

Сама уметничка крв чини идеје халловеендеко

Погледајте све страшне украсне идеје из галерије слика и добијте пуно крвавих инспирација Ноћ вештица!

Плачите и лепо славите!

Хаппи Халловеен вам жели уреднике!

Многи слатки џемови су савршени као лажна крв

чинећи Халловеен колаче печену уметничку крв

Спооки десерти на Ноћ вјештица са лажном крвљу

рецепт десерта за вештице чине уметничку крв

Сама уметничка крв чине хуоворов буреат

правите крв у крштењу Халловеен кекса

Уметничка крв у себи чини вампирску коктел идеју

Срећна Ноћ вештица!

Чувати вапир сами направити уметничку крв