Изградите хладну бетонску лампу саму: упутства Сарис Гараге

Ви тражите конкретан лампа-себе? Онда сте на правом месту, јер хришћанских и Сари из блог на Сарис Гаража показују сте овде како једноставно и може посебно колико забавно што би довело до сипати лампу направљен од бетона. Сари и Кристијан такође се баве поред својих упцицлинг намештаја и кућних прибор са бетонском декор теме и сада похвалити неким пројектима ДИИ, желим у својој кући, љубавници конкретне сигурно воле. Дошао си овде за упутства бетон лампа из Сарис гараже.

Креативно бетонско украшавање било где око може видети

Без обзира на то да ли купујете на прозору, листајте кроз разне дневне и опремљене часописе или претражујете интернет. Бетон Деко је тренутно врло тренди и може се наћи у свим његовим облицима и функцијама. Са Креатив Бетоном све могуће ствари могу се сипати у облик. Ако желите још ближе материјалу и експериментисати с њим, можете користити Кнетбетон, који се може гњечити као глина за моделирање и има још већи потенцијал дизајна.

Бетонска лампа Сарис Гараге (1)

Наша бетонска лампа - Бетон не мора увек бити хладан

Бетон је потценио супер брзо као материјал. Је то било раније и даље искључиво као хладно грађевинског материјала, то је данас апсолутни врхунац у вези са детаљима у боји и светлости у сопственој кући. Без обзира да ли изложени стамбени бетонски зидови могу да утичу на дневну собу модерно или са малим бетонским декоративним елементима, дом је уређена, у комбинацији са правим домаћим прибор и нека боја је бетонска декорација сада свеприсутни његово место као наш бетона лампе.

Идеја да се баци лампу направљен од бетона у облику звука заиста узбудљиво, нарочито када се видети и како је лако направити овај бетон ламп себе. Овде, такође, два су остала своје мисли Упцицлинг вјернике и да поред креативних конкретним празних јам јарс води пред боце банке и паметно уградити у свом конкретном лампе ДИИ. Стварно треба да изгради уопште није много тих конкретних лампу себе. Поред претходно користили стакло и позвао креативном бетон потребан вам је округли чинија и лампе додатке или имају ЛЕД лигхт стринг. За ово, заглавио Тхе Јам теглу са поклопцем окренута надоле са мало вреле лепак у чинију, промешајте креативни бетона на према подацима произвођача, такође дају јело и оставите да се осуши бетонске мешавине током ноћи.

Бетонска лампа Сарис Гараге (3)

Следећи дан већ може да прати други корак. Да бисте то урадили, одвојите први део своје лампице из посуде и попуните посуду са креативним бетоном. Коначно, позицију готовог лампе поставите у сред свеже мијешане бетонске масе и користите као одстојник малог шума. Поново, сутрадан, цела бетонска лампа се поново може решити из посуде. Нека се бетонска лампа осуши неколико дана. Коначно, исечите рупу у поклопац стакла и пустите држач сијалице или низ свјетла. Доне.

Ако имате потешкоћа у пратњи упутстава Бетонских лампица, то није проблем. На Сари гаражи ћете пронаћи поново детаљније упутства корак по корак и ДИИ видео у којем Сари показује све тачно и објашњава поново. Ево њеног ДИИ блог-а ввв.сарисгараге.де

   Бетонска лампа Сарис Гараге (4)

Бетонска лампа Сарис Гараге (2)