Папирне звезде чине Божић или Нову годину: једноставна упутства у тексту и слици

Да ли желите да направите лепе папирне звезде за ваше празничне божићне декорације код куће или на послу? Па, онда сте апсолутно управо овде. Зато што данас имамо врло једноставан водич у тексту и сликама спремним за вас. За овај јефтини ДИИ занатски пројекат, неопходни су вам врло једноставни алати и материјали који су највероватније већ код куће. На основу једноставних упутстава, можете креирати пуно папира звона као оригиналну декорацију за Божић, Новогодишње вече или зашто не за летњу забаву. У зависности од вашег укуса, можете дизајнирати звезде у различитим бојама и величинама и чак их допуњавати бајковитим светлима или другим елементима и још боље спектакуларно их изводити.

Дакле, једна или можда чак и неколико папира звезде су савршен поклон последњи час да прималац може прикачити једнака јелке или на свечаној столу. Тако да не само недостаје један од главних симбола Божића у целини, али и сопствену, љубављу се користи време и пажњу, који носе ДИИ поклоне уопште са њим.

Направите папирне звезде и креирајте прекрасну Божићну декорацију

зидне декорације папирне звезде тинкер са божићним

Правите звезде једноставним

Прављење Божићних звезда је свакако забавно за све узрасте, ау већини случајева је врло лако, иако на почетку изгледа мало компликованије. То је управо случај са овим 3Д звучницима. Прочитајте све кораке у приручнику, погледајте слике и видео снимак испод и сигурно ћете бити уверени.

У зависности од прилике, декора или властитог укуса, можете изабрати различите боје и обрасце за папир. Готови папира Звездице можете видети обе стране папира на крају и због тога већ треба да се унапред о томе мисли које желе да комбинују боје и шаре.

Материјали и алати:

  • 7 једнаких квадратних / А4 комада папира
  • маказе
  • Лепак за лепак или папир
  • Трака за висење
  • Прибор за одјећу – по жељи за држање заједно

Једноставни и јефтини материјали и алати

папирне звезде црафтинг материалс сциссорс папирни лепак владар
И овако је то учињено:

Хајде да почнемо са звезданом звездом папирне звезде: из сваког квадрата папира направите звезду. А како? Врло једноставно. На дну видеа видећете све детаљно корак по корак.

Корак 1:

Све папира квадрати су је искључен на следећи начин: довођења два супротстављена угла у свакој другој боји стране унутра облицима троугао. Поновите исто са преосталим два супротна угла. Лепо и чврсто притисните све ивице папира са руком.

Папирни квадрати су најпре направљени од А4 листова

папирне звијезде до божићних папира фолд дии занатске идеје

Дакле, добијате још мањи троугао папира

Папирне звезде засијале су као идеја о божићној декорацијиКорак 2:

Сада се користе маказе. Направите три или више резова на истој удаљености један од другог, достижући до 1 цм до ивице папира. Што дуже буду ове резове, то ће изгледати ваздушније и обимно. А ако желите звезду која је деликатнија и деликатнија, можете такође направити неколико резова у папиру.

У зависности од вашег укуса, учините папир звијезде финијим или грубијим

Папирне звезде извлаче троуглове из папира

Корак 3:

Почните лепљење. Сваког квадрата папира раздвојите и залепите или сипајте настале траке на њиховим врховима. Ово ствара неку врсту прстена изван трака за папир. Приликом фиксирања можете користити помоћне одеће као помоћ. Залијепите траке папира заједно наизменично на предњој и задњој страни. Почните од центра и изађите на пут.

Дакле, свих седам папирних квадрата треба да изгледају након сечења

папирне звезде тинкер квадрата дии занатске идеје за Божић

Можете користити и мали пиштољ за вруће лепак

Папирне звезде су једноставне са лепком

И тако добијате седам савршених савета за звезде

папирне звезде тинкер на божићне задње идеје поклона

Корак 4:

Након савијања свих савета од седам звезда, почните да лепљате заједно. Сви су лепљени или спајани заједно и тамо, где су најраније траке претходно биле залепљене. Ако то оставите на тај начин, имате неку врсту папирне гарнитуре која чини одличну божићну декорацију. Ако желите да наставите са звездом за папир, пређите на корак 5.

Љепило поједине звезде заједно

Папирне звезде са тинкеринг инструкцијама

Корак 5:

Сумирајте доње тачке звијезде и чврсто их сипајте. Сада остаје само да затворите папирну звезду. Наиме, један стапати или спајати последње две звезде заједно. По жељи можете да причврстите траку на звездицу са пробојом рупа. И … учињено!

Дакле, ставите звездану књигу на крају

Папирне звезде крећу као божићне декорације код куће

направите папирне звезде да сами направите савете за звезде

папирне звезде тинкер стар пронгс лепити заједно

тинкер и виси папирне звезде

У различитим величинама, у комбинацији са атмосферским светлима, импровизованог папира који глуми предивним декорацију зидова за Божић или Нову годину. Једноставно фантастично! Пробај то сами!

Забавите се у изради и прослави!

Прављење папирних звијезда је забавно

Направите папирне звезде и спојите их са бајковитим светлима

И опет пратите цео процес израде овде у видео запису: