Цоол записати мандала као шарена декорација зидова

винил мандалас винил дии идеа арт

Креативни запис Мандале би Саза Роизен

Савршеност круга, као и дубоки осећај пролазности и вечног живота - све ово се своди у мандалу. То је била инспирација за младог уметника Саза Роизен и створила је диван запис мандала. Ово је опет примјер савремене уметности упскикинга.

Не треба потцењивати већ већ доказано терапеутско дејство мандала. Дакле, у готово свим психотерапијским третманима, као што су У ерготерапији је увек коришћено бојење мандала шаблона. Ово запошљавање осигурава да пацијенти буду разумно усредсређени на нешто конкретно и комплетно у одређеном временском периоду, како би били одвојени од сопствених мисли.

Очаравајуће цвијеће украшавају површину винила

плочица мандалас плави бели цвет
 У свом умјетнику уметник користи акриле, матрице, геле, бојице, боје и још много тога у свом раду. Под њеним прстима рађају се прекрасни уметнички предмети, који очаравају имагинативне идеје и мајсторску продукцију. Саза сама каже да коначни резултат није за њу важан, већ пре свега стварни процес рада. На послу, заборавља себе и непосредну околину и посвећује се уметничким делима са свим срцем. Између уметника и материјала ствара јединствени свет који има своју логику и правила. Нови облици и мотиви створени су један за другим. Импрессиве комбинације боја се састављају. Стари винилски записи добијају другу прилику и пробуде нови живот. Ови зидови могу бити причвршћени као украсна декорација или постављени као живописни комад уметности негде другде.

Ако волите елегантне етничке мотиве

снимите мандале етно мотиве фолклора

 Погледајте дивне креације Саза Роизен и допустите да ваша маштеност постане дивља. Можда можете пронаћи неке старе рекорде у подруму или на поткровљу, које сте одавно заборавили. Свакако можете зачинити и оживити. Дајте и започните! Желимо вам пуно забаве!

 Израђени су јединствени, апстрактни светови 

винил рецорд мандалас абстрактни мотивиФилигрански уметнички рад за дивљење

винил рецорд мандалас абстрацт арт винил

Изаберите прави дизајн према укусу и подешавању

винил рецорд мандалас дии арт

Импресиван цвет и нежне поморске нијансе

винил плоча мандала цветни мотиви винил

Целе сезоне настају пред нашим очима

винил мандала винил арт арт трее снов цристалс

Графички дизајн и љубазност према околини у једном

тањир мандалас дотс линија мотива

Нема ограничења уметничкој фантазији

винил мандалас винил арт дии