ДИИ декоративне идеје из обновљеног дрвета

ДИИ декорације идеје из рецлаимед дрвене палете палете

ДИИ декоративне идеје из обновљеног дрвета

Данас се акценат ставља на еколошки прихватљиву кућну декорацију. Коришћење синтетичких материјала замењују природни материјали. А шта је изабрано? Рециклирано дрво. Подизање из истрошеног дрва у унутрашњости претвара се у ДИИ поглед.

Да ли сте заинтересовани за овај тренд?
Ево неколико занимљивих пројеката које смо недавно открили.

Уметнички додири

ДИИ деко идеје израђене од рецлаимед дрвета изговара зид деко сами
Овај домаћи пројекат комбинује два правца дизајна: типографија и употреба рециклираног дрвета. Ова одбачена ограда трансформисана је у рециклирану декорацију, показује зелену боју у најбољем случају. Приликом избора инспиративног цитата, уверите се да ће симболизовати ваш стил живота.

Рустикан додир

ДИИ декорације идеје из рецлаимед оквир дрвеног винила

Додајте мало рустичног шарма у вашу кухињу помоћу овог означеног знака од стране Тамми - Хомеспун Хаппенингс. Обрадите дрво у стијењеном делу уметности. Винил слова су изврсна прилика за оне који не воле да ударају.

Идеје за декорацију ДИИ-а од рециклиране технологије дрвене жице зеленеПопуларна техника кабла поставља нагласак у овој кухињи (направљена од стране Ивонне - Хаљине овог гнезда) Изнад беле лакиране дрвене плоче су идеални нагласак на зиду у трпезарији.

Зидне облоге и дизајн

ДИИ декорација идеје од рекултивираног зидног дизајна зидног сата

Не треба вам пуно новца да направите овај ДИИ зидни сат из Ларисе (Продигал Пиецес). Од рециклираног дрвета, направљен је тај чудесан, чудесан зидни сат. Ако креирате цифре, онда морате производити сат само у исправном положају.

Покажи породичне фотографије

ДИИ декорација идеје из обновљених дрвене палете породичне фотографије

Покажите најлепшу породичну фотографију са овом посебном кућном изложбом. Дрвена палета једноставно изгледа као слика када је причвршћена за бели зид. Приликом избора фотографија, обезбедите квалитетно матирање и оквир. Ови мали детаљи чине да ваш ДИИ пројекат изгледа безвременски.

Силуета главе лоса

ДИИ декорације идеје из обновљене дрвене моосе силуете

Зимски дизајн ентеријера добија модеран изглед са овим ДИИ пројектом. Силуета лоса глава је срећно побољшање од традиционалног ловачког трофеја. Можете користити различите врсте дрвета, тако да комбинујете обновљене остатке који подсјећају.

Чврста плоча од дрвених палета

Идеје за декорацију ДИИ-а из рекултивираног дрвеног кревета на столу         Чврсте, бизарне отворене зидне полице у кухињи

ДИИ декорација идеје из рекултивираног дрвета намјештај отворене полице кухиње

Погледано је детаљно

ДИИ декорације идеје из рекултивиране дрвене полице кухињске плоче