Кревет од еуропалета – Намештај за палете од стране Сарис Гараге

Ви тражите палете намјештај ДИИ идеје за изградњу кревета од еуро палета сами? Цхристиан и ја (Сари) редовно дизајнирамо и градимо намештај за еуропалете за нашу ДИИ Упцицлинг Блог - Сарис Гараге. У нашем најновијем пројекту изградили смо за нашу кћерку своју креветићу од палета, које желимо да вам представимо данас. Ако желите више, онда дођите на наш блог Сарис Гараге Намештај за палете ДИИ идеје.

Еуро палете намјештај за децу - Које палете су погодне?

Додуше, можете чути кревет заједно са Еуро палета, сигурно, неки родитељи имају велике проблеме да би то могло нашкодити дете сопственог здравља, након разних роба се транспортује на палетама које могу довести до бактеријске контаминације са и у транзиту није сасвим сигуран обезбедили су да еуро палете стижу без прашине на дестинацији. Управо зато ми користимо само нове еуро палете специјално направљене за изградњу палета намештаја, - и биће упакован из наше фабрике. Наравно, кревет опсег тиме губе упцицлинг идеје, али здравље детета је без сумње раније.

Кревет од палета - све је у вези са финим подешавањем

Дакле, ако вам се допада изглед намештаја од еуро палета, као и ми и не желимо да радимо без њега у спаваћој соби, нове палете нуде бескрупулозне алтернативе. Уколико се ипак одлучите за употребљене палете, за које дефинитивно не саветујемо, поготово с кревета од палета, обавезно обавијестите која је роба транспортована на еуро палетама и обратите пажњу на печат. Тачан преглед најважнијих чињеница евро-палета и шта се мора поштовати наћи ћете на нашем блогу.

Поред стања палета, веома је важно да еуропалете темељно буду брушени, јер говоримо о постељини као што је горе поменуто. Свака од дјеце има, зна колико дјеца с великом фасцинацијом додирују све, откривају и узимају у уста. Из тог разлога, глатке површине на кревету су неопходне. Да ли би било сувише напорно да сипате 4,5 евра палете за своје кревете, можете наручити полиране евро палете, такође ћете наћи на нашој страници.

Кревет од еуропалета ДИИ Сарис Гараге (4)

Шта чини креветац поред димензија сада прави кревет?

Као и сва остала деца, наша кћерка воли да се поздрави са причама о спавању, идеално је окружена њеним омиљеним играчкама и луткама. Из тог разлога, приликом планирања лежаја Еуро палета, било нам је важно да ваш креветић има довољно простора за складиштење и складиштење, тако да ваше књиге и играчке имају сопствени простор. Још важније је у постељини, наравно, Раусфаллсцхутз, јер, као што сви знамо, мали су такође врло активни у сну. Растегнути све четири, проклети кроз цео кревет, понекад су му главе код стопала. Из тог разлога, дошли смо до идеје да обезбедимо функцију заштите од губитка и да јој обезбедимо додатне полице са обе стране. На крају стопала смо једноставно причврстили две палете.

Наравно, оставили смо отварање за улазак и излазак. Тако да се улазак у нови кревет креће глатко, изградили смо малу столицу за нашу ћерку из блокова еуро палета и две плоче, које смо такође узели са палета.

Да бисте створили више простора за складиштење, имамо двије фиоце у кревету. За ово смо сјецкали иверицу у продавницу, залепили их лепком и обојеним. Да би кревет на палети био врло лични додир, написали смо име наше ћерке као брендирање са горивом на предњем делу креветца, што одговара изгледу палете.

Кревет од еуропалета ДИИ Сарис Гараге (6)

Који је душек користио за кревет за палете?

Душек за креветац од еуропалета који смо се пресушили. У ту сврху је коришћен седиментни хладни пјенасти душек од седам зона, што је било лако сечити оштрим ножем. Набавка за одговарајући дечији кревет није била проблематична. Да се ​​мала не повреди током ноћног окретања и окреће предмете или се негде заглави, шишао сам у кревет. Због тога сам зашивио остатке тканине и стари свеатпантс заједно и пунили их пунијем памука, тако да пружа меку заштиту и игриво представља савршено подлогу.

Кревет израђен од еуро палета ДИИ Сарис Гараге (1)

Наш закључак за кревет из Еуропалеттен ДИИ-а

Све у свему, ми и наша ћерка су изузетно задовољни креветом, јер нуди све што чини креветацу правом осећају добро место. Девојчица воли да остаје у кревету и вече спава у кревету. У међувремену, напунила је мали одељак заштите од губитка крпе и изабрао кревет своје омиљене лутке. Ако се такодје осећате и волите да видите више ДИИ идеја са Еуро палетама, погледајте наш блог. хттпс://ввв.сарисгараге.де

А овде можете гледати ДИИ видео:

Креветац од еуро палета ДИИ Сарис Гараге (3)  Креветац од еуро палета ДИИ Сарис Гараге (5)